Полудявам...Неделя вечер..Обичайната скука...Исках да гледам "Запознай се с нашите" (или "Запознай ме с вашите") по Фокслайв...ама забравих...сега доглеждам края....И отново се сетих...
В края на миналата седмица...или не беше тогава...не знам загубих представа за времето...та скарах се с гаджето..даже скъсахме...е..за един ден де : )) ...ама....мислълта ми беше в думите,които ми каза:"Промени се или ще останеш сама цял живот..."
Или нещо в тоя дух...не съм обидена..в началото бях бясна...естествено знам че донякъде е прав и тряя да се променя...обаче съм келеш и не искам да се променям...Пак се отплеснах...Мисълта ми беше...смятате ли че е възможно човек да остане сам...наистина сам...
Представям си някого-години живот и безсмислени връзки...отчуждаване от приятелите...дали е възможно...?Може ли този безформен силует да добие образ...и име...да бъде някой?
Не питам конкретно за мен...вие няма как да знаете...и аз няма как да знам де... : )))
Може ли човек да остане тотално,напълно,изцяло сам...без приятел и любим човек до себе си...Звучи ми странно..и колкото възможно...толкова и невъзможно...
Или просто приемаме за даденост хората до себе си...и около себе си...
Питам се за милионен път (а вече и вас : ))) ) Възможно ли е човек да изгуби всичко...и да остане сам...напълно сам...
И ако да...какъв човек трябва да е...Кво му има...или по-точно...кво му няма...Къде тряя да обърка...за да се получи нещо такова (ако въобще е възможно : )) )
Ох...сори за дългата тема...и за излишните неща в нея..и за вероятните правописни грешки...които сигурно съм допуснала...Просто ме избива на филосовски въпроси...
Евала на тоя...който стигна до тоя последен ред... : )) Ехх...засега лека....и ако ви се стори прекалено тъпа може да я заключите...няма да ви се сърдя... : ))