- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Я кажете схема как да не правя секс с него...
хора я кажете мнение.. в петък ще правя купонче с едно момче е зарибяваме и то може би ще остане да спи в нас... обаче аз не искам да правя секс с него поне за сега.. кажете някаква схема хем да не излезне че съм лека хем пък да не си помисли че си има работа с някоя резачка...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Усмивка,първа,втора,целувк ,после още една,и втора,и трета....и спираш....
ne mu davai da pie mn pravi se na adski piqna skochi mu na vrata smakni mu gashtite izle mu topkite dai mu da se poligavi s teb posle go qhni i se chukaite do sutrinta da go istochish tolkova kolkoto i ne e synuvalПървоначално написано от мече гризли
![]()
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
Що бе,сигурна съм,че искаш![]()
И на вас приятно иэкарване
[size=7][b][u]fosse cos
ne mu davai da pie mn pravi se na adski piqna skochi mu na vrata smakni mu gashtite izle mu topkite dai mu da se poligavi s teb posle go qhni i se chukaite do sutrinta da go istochish tolkova kolkoto i ne e synuval[/quote]
яба ти си ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
УЖас аз ти казвам че неща да се сексам с него е шрек
![]()
![]()
![]()
![]()
искам тай да го измисля че да иска пак да се варни при мене...![]()
![]()
![]()
Кажи му,че си в цикъл. Или те боли гллава. Абе женските пинизи.
o iska tq kak da ne iska prai sa zatova i dadoh takova menie , ае иска тя амм не иска да си признае пред нас ,Първоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
яба ти си ....Първоначално написано от мече гризли
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/quote]
Споко бе,ако му хареса секса,ще се върне![]()
[size=7][b][u]fosse cos
яба ти си ....Първоначално написано от мече гризли
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/quote]
alo dusha az sym momiche ako ne znaesh no nishtu da znaesh![]()
добре ще го буфкам като животно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ок utrevpetchasa
ФИона Повече ли ти допада![]()
![]()
![]()
БЗ се МАитап да стаа
![]()
![]()
![]()
ти си милата действай аз си знаех че това искаш просто го направиПървоначално написано от мече гризли
![]()
Радвам се ,че помагаме на хората да эапочнат да мислят треэвоПървоначално написано от мече гризли
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
кажи миличка Фиона ли се казваш или това е друго нещо ... аз съм Мариетъ Мърморета може ми викашПървоначално написано от мече гризли
![]()
хихих съжалявам малко се разлигавих мене може да ми викате николетка проклетка![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
еееммии то и в другия вариант не е много сигурно че ще се върнеПървоначално написано от dark soul
![]()
Казваш:"Неразположена съм" и готово![]()
Let The BEAT Control Your Body
Защо трябва да спи при теб? Трябва ли да спи в твоето легло? Ти така просто му с предлагаш...
taka si eПървоначално написано от antifreeze
![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be