.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Липсва ми,ужасн0 мн0го...

о0ф така 1в0 да кажа аз съм trg_ahmed (курвата) к0йто се е сетил сетил,к0йто не здраве да е...!
    Та пр0блема ми е такъв,че не м0жем да се видим с моята приятелка.На седмица 1 път се виждаме,и т0 сам0 за няк0лко часа..и кат0 видя другите х0ра как обикалят влюбен0 иии...досещате се.. .Причината е,че тя е 2ра смяна,аз 1ва,веднага след училище трябва да се прибира,п0ради семейни причини..0тн0шенията й с техните не са 0т най-добрите отношения р0дител-дете...

И така пр0сто исках да излея мъката си към няк0й к0йт0 не п0знавам,и ет0 че вие м0и драги съф0румци...

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Ей това е мн гадно.Пък и 6том родителите са замесени не виждам мн на4ини да промени6 не6тата... Съ4увствам ти за гадното положение Успех!

--------------------------------------------------------

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Ох много гадно
    Родителите понякога могат да бъдат жестоки

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    еми ти няма да ходиш на даскало и сутрин ще се виждате а през съботата и неделята ще прекарвате повече време заедно и това е!ако не ти отърва зарязвай я и толкоз

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Град
    Варна
    Ми тя да бяга от някой друг час...ти също и така...

Ако не си знаеш цената, не си мисли че си безценен...!!!

О0охХ..пр0блема ми не е бяганет0,н0 трябва да не правя п0вече 0т 5 0тсъствия за 1 месец,защ0то ще ми спрЪт детските,а пък аз съм на "самоиздръжка",и стипендии,детски,раб0тата ми..ей 0т т0ва се изхранвам и си плащам нет,сметка на тел и такива...и няма как да бягам...

а за думите ак0 не ти 0ттърва...о0ф ч0век ти ТЪП ли си бе,аз д0 ся да съм г0 направил 10 пъти,ама не м0га да се разделя с нея,един път 0питах,н0 п0сле 2 часа след 0пита вече се бях извинил,защ0то ...не м0га пр0сто ей така да я махна 0т жив0та си....

а за нейн0то бягане,АБСУРДНО е,нали казах пр0блеми с р0дителите,и класната и какват0 е гадна,веднага ще звънни иии се д0сещате..

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Много тъжна историика
    От сърце ти пожелавам си4ко да се оправи!!!

--------------------------------------------------------

всичко ще се оправи няма накъде да ходи

Мега фен Аватара на koalka
    А укиенда, забравяш ли го?Какво като не можете да се видите през седмицата, нали после имате два свободни дни.

Извинявай, че щи го кажа, но има и по-зле от теб, ако това те утешава.Нямаш си на идея какво е да не виждаш любимия човек повече от месец, а когато си до него - щастлив, да знаеш, че един от двамата ще си тръгне и тези прекрасни мигове ще са зад гърба ви.Та вие сте от един град - нищо не пречи да се виждате и по-често - важното е желанието - има ли го - добре, но ако то липсва - причини много ще се намерят да не се срещате.Приятеля ми е на 10часа път от мен - мисля аз съм в по-кофти положение от теб.И въпреки това търсим начини да прекарваме повече време заедно.А това няма да стане в тоя форум.
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Град
    v edno sypersko grad4e
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Много тъжна историика
    От сърце ти пожелавам си4ко да се оправи!!!
    da,gadno e Yspeh i ot mene
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Здравей!
    Гадно е да, не мжете да се виждате. Но както каза някой преди мен вие сте от един град! Ако искате ще можете да се видите ако ще и за 20-30 минути...и ние с моя приятел сме от 2 разли1ни града..той сега е в София и все пак поне 1 на седмица се виждаме и си прекарваме супер!!!!!
    Така че ако имате желание, ще намерите кога да се виждате! постарайте се, нека тя да пгоовори с техните.. не знам какви проблеми има с тях.. но все пак.. едва ли не я пускат да излиза съвсем.. и така..

Милуууууууу, спокойно !Верно , че така е мноо шибано , ама щом се обичате...

Милуууууууу, спокойно !Верно , че така е мноо шибано , ама щом се обичате...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Ех.. Спокойно, любовта няма граници.. Сичко ще се оправи..

Животът е адът описан в Библията!

Защ0 ли нищ0 не ме усп0к0ява,мерси все пак че се 0питвате да п0могните,ама..тази вечер 0бикалях кат призрак по тъмните улици тука,затънтените и мислих мислих..

ми да, виждайте се когато тя е първа смяна... т'ва също е вариант... иначе наистина гадно ама ако се харевате,стойте си заедно..все ще се намери някакво решение!
    Когато си тръгнах не остана нищо освен тъга.Въздухът стана на пепел и падна върху мебелите правейки ги стари като любовта и един писък се чуваше-писъка на отшумяващата любов!!!

А бе х0ра,няма к0га няма няма та няма
    тя живее на 5 мин 0т даскал0то си,и техните знаят всеки ден в колк0 свършва,и искат съ0тветн0 до 15 минути след края на час0вете да се е прибрала...
    аз се прибирам 0т училище в 14-15 часа,единствен вариант е съб0та и неделя,н0о точн0 съб0та и неделя,нейните пак я товарят със задачи,приятелките и са сърдят щ0т не излизала с тях,и са 0питва да направи всичк0,с мен,с приятелките си,задачите си...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си