.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Тема: Смисълът?

Смисълът?

В какво откривате смисъла на тоя(своя) живот ?
    Look deep inside me ...

Град
    In a bathtub full of ether......
    В смъртта....

Ф Любофффффтаааа

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Да си чопля носа и да си правя топчета с изваденото.
    Grumpy old madman

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    НАРКОТИЦИТЕ СА МОЯТ ЖИВОТ ! е и ти също

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Ам....
    секса
    наркотиците
    алкохола
    цигарите

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Да си чопля носа и да си правя топчета с изваденото.

Град
    in your sweet dreams
    аз пък не откривам ама абсолютно никъф смисъл !!!
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Смисълът на живота за мен не е нещо сакрално,фундаментално..не о много лирично,което може да бъде описано с красиви думи..

Най-просто казано,смисълът на живота е в това да се събуждаш сутрин,да се погледнеш в огледалото и да кажеш "ебаси,пъпката,която му се е появила между веждите",също в това да излизаш да пиеш кафе с приятелки и да се отдадеш на клюки,или да отидеш на концерт и да се счупиш от подскачане,да закъснееш за лекции и да влезнеш посредата и всички да те гледат презрително,че си обезпокоил идилията..

Смисълът на живота е в малките неща,случки и реплики,независимо дали са добри или лоши,добавят нюанси към цялостната картина и когато остарееш ще си човек с много спомени и пълноценно изживян живот.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Най-просто казано,смисълът на живота е в това да се събуждаш сутрин,да се погледнеш в огледалото и да кажеш "ебаси,пъпката,която му се е появила между веждите"
    А има ли смисъл да я стиснеш?
    Grumpy old madman

няма смисъл

Град
    София
    Смисъл винаги има.

Еми това е офтопик,но понеже напоследък малко ме дразниш и знам че си нaтуралист и харесваш парадоксите,ето ти едно видео специално за теб и отговарящо на въпроса ти..

http://vbox7.com/play:da7c6258
    Dwight D. Eisenhower

Да чукам малките пачаврета

Махна таговете, а? Мммм не те е срам! А това не беше пъпка. Не важи! Но видеото определено имаше смисъл!
    Grumpy old madman

Град
    Русе
    Смисъла на живота за мен е да съм щастлива, да не съжалявам за каквото и да било, да имам приятели и хора, на които им пука за мен.Да се изградя като личност ......

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    жица и джангър...

Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]Смисъла на живота за мен е да съм щастлива, да не съжалявам за каквото и да било, да имам приятели и хора, на които им пука за мен.Да се изградя като личност ......
    ^^
    Мога да ти кажа,да те посъветвам предварително да забравиш за това да не съжаляваш за нищо и да имаш приятели и хора,на които им пука за теб. Все ще се намери за какво да съжаляваш,живота е такова нещо,че не може да не съжаляваш за нещо,а на някого да му пука за теб-приятели?!!? Най-много на близките ти да им пука за теб,на друг няма да му мигне окото ,повярвай ми. Просто бъди реалист. Накрая винаги се оказва така,макар че много хора се заблуждават и се лутат във 'вярванията' си. Така ще е по-добре за теб,ако разбереш още отсега,че такива хора просто НЯМА. Така. Иначе за мен смисъла е в самото живеене,пребиваването ни тук,срещането ни с определени обстоятелства и справянето ни с тях и да постигнем нещо за себе си, може би да изградим семейство и да живеем,да живеем добре-така,както ние си го наредим.

АЛКОХОЛАААААААААААА!!!!!!!!

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Махна таговете, а? Мммм не те е срам! А това не беше пъпка. Не важи! Но видеото определено имаше смисъл!
    Това някакъв жалък опит за ирония ли беше?
    Малко неуместна ми се струва.
    Я кажи ти какъв е смисъла на живота ,не в твоя,а в този на всички хора?

И ако може без ирония,сарказъм,гротеска,п остотия,оригиналничене и тн - така всички може да го обясним.
    Dwight D. Eisenhower

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ToySoldier
    няма смисъл
    така е..

искаш ли да направим групово самоубийство?
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Това някакъв жалък опит за ирония ли беше?
    Малко неуместна ми се струва.
    Я кажи ти какъв е смисъла на живота ,не в твоя,а в този на всички хора?

И ако може без ирония,сарказъм,гротеска,п остотия,оригиналничене и тн - така всички може да го обясним.
    Погледнато от една страна смисъла можем да сведем до едно просто продължаване на рода. Като мухи еднодневки. Раждате се, развиват се, правят секс и умират. Това е.

А погледнато от друга... Животът е едно търсене на щастието. Понеже щастието никога не стига, винаги може да се иска повече. Смисълът е да се обърнеш назад и да виждаш само щастливи моменти, да погледнеш напред и пак да виждаш само щастливи моменти.
    А щастлив могат да те направят много неща. Може да е един сладолед, едно цвете, може и да е когато усетиш как детето ти рита в корема на жената на живота ти (или в твоя - според пола).

Изобщо всяка нещо, което правим има за цел да ни достави щастие. Пък дали ще променяме световния ред, или ще пренареждаме книгите в библиотеката си - все тая.

П.П. Усещаш ли, че така ми разваляш имиджа на гадно копеле? Не те е срам!
    Grumpy old madman

Смисъла на живота винаги ли трябва да се свежда до позитивни неща като щастие? Смисъла на живота на някой учен например може да е откритието на лек срещу СПИН-а или нещо от сорта. Смисъла на всеки живот е различен.

Или нема смисъл,или е шоколада...

Цитирай Първоначално написано от Гад мръсна!
    Смисъла на живота винаги ли трябва да се свежда до позитивни неща като щастие? Смисъла на живота на някой учен например може да е откритието на лек срещу СПИН-а или нещо от сорта. Смисъла на всеки живот е различен.
    Ами ако искаш сведи живота си до безкрайна тъга и мъка. Слушай Fall out boy, регни се в сладура, напиши си в прфила Panic at the disco - I write sins not tragedies и тури няколко ревливи емотикона. После се срежи вените.
    Grumpy old madman

Супер фен Аватара на fake
    смисъл няма
    имам цел - да го изживея на макс, да си правя кефа без да ми пука, звучи клиширано, но е само един...или поне никой не се е върнал, за да каже какво има след него
    Boots and braces don't make racists!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си