- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Смисълът?
В какво откривате смисъла на тоя(своя) живот ?
Look deep inside me ...
В смъртта....
Ф Любофффффтаааа
Да си чопля носа и да си правя топчета с изваденото.
Grumpy old madman
Ам....
секса
наркотиците
алкохола
цигарите
Първоначално написано от Canis_Dirus
Смисълът на живота за мен не е нещо сакрално,фундаментално..не о много лирично,което може да бъде описано с красиви думи..
Най-просто казано,смисълът на живота е в това да се събуждаш сутрин,да се погледнеш в огледалото и да кажеш "ебаси,пъпката,която му се е появила между веждите",също в това да излизаш да пиеш кафе с приятелки и да се отдадеш на клюки,или да отидеш на концерт и да се счупиш от подскачане,да закъснееш за лекции и да влезнеш посредата и всички да те гледат презрително,че си обезпокоил идилията..
Смисълът на живота е в малките неща,случки и реплики,независимо дали са добри или лоши,добавят нюанси към цялостната картина и когато остарееш ще си човек с много спомени и пълноценно изживян живот.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
А има ли смисъл да я стиснеш?Първоначално написано от RAWRRR
Grumpy old madman
Смисъл винаги има.![]()
Еми това е офтопик,но понеже напоследък малко ме дразниш и знам че си нaтуралист и харесваш парадоксите,ето ти едно видео специално за теб и отговарящо на въпроса ти..
http://vbox7.com/play:da7c6258
Dwight D. Eisenhower
Да чукам малките пачаврета![]()
Махна таговете, а? Мммм не те е срам! А това не беше пъпка. Не важи! Но видеото определено имаше смисъл!
Grumpy old madman
Смисъла на живота за мен е да съм щастлива, да не съжалявам за каквото и да било, да имам приятели и хора, на които им пука за мен.Да се изградя като личност ......
^^Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
Мога да ти кажа,да те посъветвам предварително да забравиш за това да не съжаляваш за нищо и да имаш приятели и хора,на които им пука за теб. Все ще се намери за какво да съжаляваш,живота е такова нещо,че не може да не съжаляваш за нещо,а на някого да му пука за теб-приятели?!!? Най-много на близките ти да им пука за теб,на друг няма да му мигне окото ,повярвай ми. Просто бъди реалист. Накрая винаги се оказва така,макар че много хора се заблуждават и се лутат във 'вярванията' си. Така ще е по-добре за теб,ако разбереш още отсега,че такива хора просто НЯМА. Така. Иначе за мен смисъла е в самото живеене,пребиваването ни тук,срещането ни с определени обстоятелства и справянето ни с тях и да постигнем нещо за себе си, може би да изградим семейство и да живеем,да живеем добре-така,както ние си го наредим.
АЛКОХОЛАААААААААААА!!!!!!!!
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Това някакъв жалък опит за ирония ли беше?Първоначално написано от Canis_Dirus
Малко неуместна ми се струва.
Я кажи ти какъв е смисъла на живота ,не в твоя,а в този на всички хора?
И ако може без ирония,сарказъм,гротеска,п остотия,оригиналничене и тн - така всички може да го обясним.
Dwight D. Eisenhower
така е..Първоначално написано от ToySoldier
искаш ли да направим групово самоубийство?
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Погледнато от една страна смисъла можем да сведем до едно просто продължаване на рода. Като мухи еднодневки. Раждате се, развиват се, правят секс и умират. Това е.Първоначално написано от RAWRRR
А погледнато от друга... Животът е едно търсене на щастието. Понеже щастието никога не стига, винаги може да се иска повече. Смисълът е да се обърнеш назад и да виждаш само щастливи моменти, да погледнеш напред и пак да виждаш само щастливи моменти.
А щастлив могат да те направят много неща. Може да е един сладолед, едно цвете, може и да е когато усетиш как детето ти рита в корема на жената на живота ти (или в твоя - според пола).
Изобщо всяка нещо, което правим има за цел да ни достави щастие. Пък дали ще променяме световния ред, или ще пренареждаме книгите в библиотеката си - все тая.
П.П. Усещаш ли, че така ми разваляш имиджа на гадно копеле? Не те е срам!
Grumpy old madman
Смисъла на живота винаги ли трябва да се свежда до позитивни неща като щастие? Смисъла на живота на някой учен например може да е откритието на лек срещу СПИН-а или нещо от сорта. Смисъла на всеки живот е различен.
Или нема смисъл,или е шоколада...![]()
Ами ако искаш сведи живота си до безкрайна тъга и мъка. Слушай Fall out boy, регни се в сладура, напиши си в прфила Panic at the disco - I write sins not tragedies и тури няколко ревливи емотикона. После се срежи вените.Първоначално написано от Гад мръсна!
Grumpy old madman