.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43

Тема: Смисълът?

Супер фен
    Град
    Варна
    Смисъла е просто в това да се живее,да се радваш на малките неща...Да обичаш и да бъдеш обичан!Да постигнеш целите си,да живееш достойно!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от Гад мръсна!
    Смисъла на живота винаги ли трябва да се свежда до позитивни неща като щастие? Смисъла на живота на някой учен например може да е откритието на лек срещу СПИН-а или нещо от сорта. Смисъла на всеки живот е различен.
    Ами ако искаш сведи живота си до безкрайна тъга и мъка. Слушай Fall out boy, регни се в сладура, напиши си в прфила Panic at the disco - I write sins not tragedies и тури няколко ревливи емотикона. После се срежи вените.
    Не съм вложил такъв смисъл в казаното, но както и да е.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от Гад мръсна!
    Смисъла на живота винаги ли трябва да се свежда до позитивни неща като щастие? Смисъла на живота на някой учен например може да е откритието на лек срещу СПИН-а или нещо от сорта. Смисъла на всеки живот е различен.
    Ами ако искаш сведи живота си до безкрайна тъга и мъка. Слушай Fall out boy, регни се в сладура, напиши си в прфила Panic at the disco - I write sins not tragedies и тури няколко ревливи емотикона. После се срежи вените.
    и учена, за който говори тя ще е емо, нали?
    хубаво е да се правиш на як и как си много над сладур.ком и емо-тата ама го прави на място

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    и учена, за който говори тя ще е емо, нали?
    хубаво е да се правиш на як и как си много над сладур.ком и емо-тата ама го прави на място
    А според теб, дали същият този учен не вижда в създаването на лек за СПИН ултимативното щастие? Да му е целта в живота?
    Ако беше ЕМО щеше да се откаже след първия опит.

Изобщо приемра с "учения" беше невероятно тъп. Бла Бала щстието били позитвно. Ми лека за спин какво е? Да беше дал за пример живота на някой ирански учен, които работи за създаване на атомна бомба. Аматьори.

И не съм много над сладура и импулса, а доста под- щото съм дебел и грозен. Ама съм щастлив.
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    smisala e si4ki da pitat neprestnno ima li smisal i nakraq da razberta 4e smisal ima samo v tova da se pita dali ima smisal i nakoi den zdrave i jivot 6te dorasnem da razberem 4e ajaba to4no tova e smisala nujno li e da tursim ne6to tolkova dalboko kato to si e qsno
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Мега фен
    Град
    Utopia..
    тя имаше предвид, че учена няма да е като фейк - да си изживява живота лентяйската и това да му е невероятната мисия в живота...
    а иначе и за иранския учен ще е позитивно ако я направи тая бомба или някакъв вирус
    а иначе може да си всякакъв на външен вид и да си над сладура, флиртче и т.н.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    тя имаше предвид, че учена няма да е като фейк - да си изживява живота лентяйската и това да му е невероятната мисия в живота...
    а иначе може да си всякакъв на външен вид и да си над сладура, флиртче и т.н.
    АХам. Е какво значение има, как си изживяваш живота и какво правиш, за да си щастлив?

Някой намират щастие в това да лепят изсъхнали листа по страниците на тетрадки, други си препарират бръмбъри, трети играят компютърни игри. Тяхна си работа, щом това ги прави щастливи. Животът си е техен, както и мисълът му си го намират те. Ако някой е щастлив да лежи и да пърди и да гледа тавана - супер. Кои сме ние, че да съдим, кой как си живее живота?
    Grumpy old madman

Мега фен
    Град
    Utopia..
    аа, аз не претендирам да я съдя
    през един орган ми е какво ще си прави в живота

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Различно понятие е за всеки.

За мен като се замисля, смисълът е прост.

Днеска дишам , ям спя, следователно живея.
    Утре, или когато там- няма да дишам, няма да съм, ще изчезна веднъж и завинаги.
    Имам някакви си там годинки съществувание, които на фона на вечността са по- малко от нищо.

Така че такива глупости като висши цели и като си погледнел назад какво си щял да видиш, не ги възприемам. Живея си тук и сега, и не му мисля много- много , като стана на 70 (дай си Боже), какво ще си спомням за живота си (тогава ще съм вече изкукуригала най- вероятно, и нищо няма да си спомням така или иначе)

КОлкото до търсенето на щастието, напълно съгласна съм с Canis_Dirus. Щастието за всеки е нещо индивидуално.
    А всички се стремят към него, защото това ни е в природата.
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Град
    Hard Rock Cafe
    da ti pikaq na tabieta, predi 2 sedmici pusnah sa6tata tema, 6iban plagiator -_-

Re: Смисълът?

Цитирай Първоначално написано от real-girl
    В какво откривате смисъла на тоя(своя) живот ?
    аз ако знаех... щях да съм гений

Супер фен Аватара на FelisDirus
    хахах.. като прочетох "Смисълът.." и веднага ми мина през на ума "на живота..". След това изсумтях отегчено и си помислих, че не е възможно. Е, явно е.

Баси клишираната тема.

Сега поразсъждавайте малко и върху смисъла на любовта...
    Собственост на Canis_Dirus

Аз ще стана велик, вие се оправяйте

Супер фен Аватара на _donna_
    Да си чопля носа и да си правя топчета с изваденото.
    И после да ги хвърляш зад леглото...

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от zleto
    Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]Смисъла на живота за мен е да съм щастлива, да не съжалявам за каквото и да било, да имам приятели и хора, на които им пука за мен.Да се изградя като личност ......
    ^^
    Мога да ти кажа,да те посъветвам предварително да забравиш за това да не съжаляваш за нищо и да имаш приятели и хора,на които им пука за теб. Все ще се намери за какво да съжаляваш,живота е такова нещо,че не може да не съжаляваш за нещо,а на някого да му пука за теб-приятели?!!? Най-много на близките ти да им пука за теб,на друг няма да му мигне окото ,повярвай ми. Просто бъди реалист. Накрая винаги се оказва така,макар че много хора се заблуждават и се лутат във 'вярванията' си. Така ще е по-добре за теб,ако разбереш още отсега,че такива хора просто НЯМА. Така. Иначе за мен смисъла е в самото живеене,пребиваването ни тук,срещането ни с определени обстоятелства и справянето ни с тях и да постигнем нещо за себе си, може би да изградим семейство и да живеем,да живеем добре-така,както ние си го наредим.
    Може и да си прав, понякога и аз си го мисля това, близките са единствените, които им пука за тебе приятелите понякога само използват и когато се появи някой др по интересен те махат, не те търсят повече за жалост

в всичко..
    Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!

Да си чопля носа и да си правя топчета с изваденото.
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    Club "Old Number One" / RPU :D
    ... да се наяждам с мъшрумки и да цикля в "плазма", майнаааааа... поклон!
    Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си