- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Смисълът?
Смисъла е просто в това да се живее,да се радваш на малките неща...Да обичаш и да бъдеш обичан!Да постигнеш целите си,да живееш достойно!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Не съм вложил такъв смисъл в казаното, но както и да е.Първоначално написано от Canis_Dirus
и учена, за който говори тя ще е емо, нали?Първоначално написано от Canis_Dirus
хубаво е да се правиш на як и как си много над сладур.ком и емо-тата ама го прави на място![]()
А според теб, дали същият този учен не вижда в създаването на лек за СПИН ултимативното щастие? Да му е целта в живота?Първоначално написано от OtherDimension
Ако беше ЕМО щеше да се откаже след първия опит.
Изобщо приемра с "учения" беше невероятно тъп. Бла Бала щстието били позитвно. Ми лека за спин какво е? Да беше дал за пример живота на някой ирански учен, които работи за създаване на атомна бомба. Аматьори.
И не съм много над сладура и импулса, а доста под- щото съм дебел и грозен. Ама съм щастлив.
Grumpy old madman
smisala e si4ki da pitat neprestnno ima li smisal i nakraq da razberta 4e smisal ima samo v tova da se pita dali ima smisal i nakoi den zdrave i jivot 6te dorasnem da razberem 4e ajaba to4no tova e smisala nujno li e da tursim ne6to tolkova dalboko kato to si e qsno![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
тя имаше предвид, че учена няма да е като фейк - да си изживява живота лентяйската и това да му е невероятната мисия в живота...
а иначе и за иранския учен ще е позитивно ако я направи тая бомба или някакъв вирус
а иначе може да си всякакъв на външен вид и да си над сладура, флиртче и т.н.
АХам. Е какво значение има, как си изживяваш живота и какво правиш, за да си щастлив?Първоначално написано от OtherDimension
Някой намират щастие в това да лепят изсъхнали листа по страниците на тетрадки, други си препарират бръмбъри, трети играят компютърни игри. Тяхна си работа, щом това ги прави щастливи. Животът си е техен, както и мисълът му си го намират те. Ако някой е щастлив да лежи и да пърди и да гледа тавана - супер. Кои сме ние, че да съдим, кой как си живее живота?
Grumpy old madman
аа, аз не претендирам да я съдя
през един орган ми е какво ще си прави в живота
Различно понятие е за всеки.
За мен като се замисля, смисълът е прост.
Днеска дишам , ям спя, следователно живея.
Утре, или когато там- няма да дишам, няма да съм, ще изчезна веднъж и завинаги.
Имам някакви си там годинки съществувание, които на фона на вечността са по- малко от нищо.
Така че такива глупости като висши цели и като си погледнел назад какво си щял да видиш, не ги възприемам. Живея си тук и сега, и не му мисля много- много , като стана на 70 (дай си Боже), какво ще си спомням за живота си (тогава ще съм вече изкукуригала най- вероятно, и нищо няма да си спомням така или иначе)
КОлкото до търсенето на щастието, напълно съгласна съм с Canis_Dirus. Щастието за всеки е нещо индивидуално.
А всички се стремят към него, защото това ни е в природата.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
da ti pikaq na tabieta, predi 2 sedmici pusnah sa6tata tema, 6iban plagiator -_-
аз ако знаех... щях да съм генийПървоначално написано от real-girl
![]()
хахах.. като прочетох "Смисълът.." и веднага ми мина през на ума "на живота..". След това изсумтях отегчено и си помислих, че не е възможно. Е, явно е.
Баси клишираната тема.
Сега поразсъждавайте малко и върху смисъла на любовта...
Собственост на Canis_Dirus
Аз ще стана велик, вие се оправяйте![]()
И после да ги хвърляш зад леглото...Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Може и да си прав, понякога и аз си го мисля това, близките са единствените, които им пука за тебе приятелите понякога само използват и когато се появи някой др по интересен те махат, не те търсят повечеПървоначално написано от zleto
за жалост
в всичко..![]()
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
... да се наяждам с мъшрумки и да цикля в "плазма", майнаааааа... поклон!![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?