- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да я спечеля
как да спечеля едно момиче с което се познавам от скоро![]()
Пусни фиш 6/49
Това да не ти е някаква вещ на щанда на панаира, която искаш да вземеш като награда, да спечелиш???
Всеки човек е различен. Едни можеш да го впечатлиш като му направиш вечеря на свещи, дръг пък като го заведеш в някоя квартална кръчма... Ние от къде да знаеме въпросното момиче що за стока е?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Moje bi kato za na4alo govorete si pove4e pravi i komplimenti. Na sveti valentin i podari nqkakaf podarak nz ima mnogo na4ini vse 6te izmisli6 ne6to.
хахаха ти ме уби бе човекПървоначално написано от w0sh
![]()
![]()
![]()
QdeniE, PieNIe I NEkoQ SgoDna JEniCa Pa DrugOtO Go Man1.
не Евро ще играя тъпак ....Първоначално написано от w0sh
момичетата кажете как обичате да ви изненадват![]()
сори амм няма да успее някои взе кинтите вече няма как да я впечатли с голям портфеилПървоначално написано от CraZy_K1LlErR
![]()
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
Спечели я със стила си, колата си, чувството ти за хумор![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
svali q s cvete [po v1zmojnost po teji4ka saksiq] 6te e v krakata ti![]()
![]()
samo ne se 4ydi ko ta 6amarosa
![]()
![]()
[v nai dobriq sly4ai. vse pak ako re6i6 da me posly6a6 si kypi kaska nq da e izli6na
![]()
има ли шанс някой да ми отговори или да се пренасоча към друг форум![]()
Нека ти го напиша по-зряло.Първоначално написано от DubDeluxe
С този обем на темата ти по никакъв начин не ни улесняваш. Дори експерт психолог не може да ти каже.
2-ро фаткта,че самия ти си прекалено прсот за да се сетиш за най-тривиалните неща като комплименти и букети и срещи ме навежда на идеята,че не заслужаваш помощ.
Съгласявам се с мнението на един бъдещ психологПървоначално написано от w0sh
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
питам ви защото това вече съм го направил ...Първоначално написано от w0sh
Можеш да и спечелиш вниманието и интереса към теб като си мил и истински ,а не се правиш на оборотен и голямата работа :P
Trqbva purvo da opoznae6 momi4eto.Da bude6 romanti4en,da q kani6 na sre6ti ... razni takiva.Da pokaje6 sebe si pred neq,a ne da se pravi6 na nqkoi komplensirana naduvka!![]()
--------------------------------------------------------
Първоначално написано от DubDeluxe
заложи я на свара... и ако земеш така хем си си я спечелил хем пари имаш , тва тото хич нее сигурно...
Първоначално написано от skatemore
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Мен лично би ме изненадало , да ми подари някой патка и на вратлето и да има писъмце !Много сладичко![]()
![]()
![]()
![]()
Поръчваш си тениска с огромен надпис - "Аз имам много пари", излизаш с нея по улиците и повярвай ми няма да има някоя която да ти устои. Успехи !![]()
![]()
Изакай докато вече се познавате отдавна и тогава действай както си знаешПървоначално написано от DubDeluxe
![]()