- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 1-во гадже(може би)
Напоследък леко се зарибяваме с едно 18 годишно момче,а аз съм на 15.Каза ми че си няма гадже в момента и съм му симпатичка и ме попита дали може да стане нещо.Аз му казах "ще видим".Аз искам,не че го харесвам толкова,но не ми се предлага често и така.Проблема е,че ме е страх от първата целувка и то защото той е на 18 и предполагам,че се е целувал с много момичета,а аз дори не знам как.Да ясно ми е че никой не се е родил научен,но за мен това е голям проблем.Дори това е главната причина поради която има вероятност да го отблъсна.Супер много се панирам само като си помисля.На вид съм си пичка и предполагам 4е и той не очаква че с него може би ще се целувам за пръв път.Много е тъпо така...Даже и от среща,ако имаме пак супер много ще се спека.Басиии..офф многоо ми е тъпо така.Но знам че някога трябва да го направя и като мине 1-вия път нататък ще ми е много по-лесно и познато,нооо просто ме е срахх.
Ако може някой да ми даде съвет,но не от рода "Никой не се е родил научен",защото това не ме успокоява.А ако има 18 годишни момчета случайно да драснат някой ред какво мислят.ПЛС!!!
Мерси,че го прочетохте![]()
Хаха яко му се е преебало на човека![]()
А мерси за успокоението!Басии..Първоначално написано от aciko
Едва се навих да пиша,А сега съжалявам.
19 годишни момчета не мгоат ли да драсват?
както и да е. Ми мочето верно е доста загорял. Пък и Ху кеърс вреш си езика там и квот стане. пожеш да го поухапеш малко .
Не е толкова страшно...Затваряш очите и просто действаш.Ще ти хареса - сигурна съм!В карйна сметка ще те целува,няма да те яде! Айде и успех!![]()
w0sh хах успя да ме разсмееш и успокоиш малко
From_Hell хухх мерси![]()
ми не се притеснявай; на мен първата целувка беше на некъв купон бях пила така че не се притеснявах и всичко мина ок
Enjoy Life
момиче съм!!
Nikoi ne se e rodil nauchen
xaxa bazikam se.....emii da ti kaja i men do minalata sedmica absolutno syshtiq problem me gvozdeshe no prosto neshtata se sluchiha.I az mnogo se pritesnqvah no kogato se sluchi vsichko....ne go mislish a go pravish
Taka che spox otpusni se i deistvay
...
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Ти все едно й каза "Напий се и всичко ще е ок".Първоначално написано от cute_mimi
За авторката...докато сама не го преодолееш,ние няма как да го преодолеем вместо теб.Споко момиче...с теб сме морално
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Първоначално написано от w0sh
![]()
Животът е адът описан в Библията!
е виж първия път за секса е страшен...но за целувки всеки се е родил научен...и изобщо не е страшно и не е нищо особено...следваи неговия ритъм...абе то от самосебе си ще ти дойде![]()
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
Хах не съм на 18,нито пък съм се целувал,оба4е мисля 4е това не е при4ина да се панираш и притеснява6...Въпреки 4е не съм се целувал мисля 4е не може да е трудно.... Просто действай.![]()
Успех...![]()
![]()
--------------------------------------------------------
викаш че си била пичка пък не си се целуваласупер си + тва ако отблъснеш него трее отблъснеш и тоя след него шот пак ш'та е срам...
Не го мисли мн мн....затваряш очи,оставяш ко той да води и готово...:P
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Оф айде стегни се малко ... Голямо чудо .. Целувката да ти е проблема![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Emi smenih y4ili6teto i viziqta i ot skoro interesa kum men e bih kazala ogromen.Ako ne vqrva6 snimki 6te ti pratq,no e fakt.Първоначално написано от skatemore
О тук имало момичета който са на 15 и о6те не са правили секс малката дори незнае да се целува много сладко![]()
Ако много не ти харесва този батко недей да излиза6 с него,а си намери момче на твоята възраст с който и двамата да сте неопитни,че да не се претиснява6.
Както казва една приятелка, мушиш си езика и си го въртишНема нищо страшно бе спокс, никой не е умрял от тва ;]
Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..
По този повод те поздравявам с една песничка
Mika - Relax, take it easy
![]()
Такам, няколко съветчета от мен.Банални, но все пак:
Първо си изясни чувствата към него, за да не стане така, че после да не си сигурна и само да го разиграеш.Няма смисъл.
Недей се притеснява толкова, просто се отпусни и го остави той да те целуне.Не се разбира чак толкова, че не си се целувала.Дори и добре да се целуваш, от притеснение може да не си в най-добрата форма.Така че спокойно.
ХОп 18 годишните момчета са на линия![]()
Значи-няма от какво да се притесняваш
Знам и мене ми беше спек първият път като се целувах а момичето се беше вече целувало ни просто стиснах зъби и се насладих на момента
Ще видиш в мига в който той те целуне ще се стреснеш от странното чувство но някакси от самосебе си ще продължиш и ще искаш после още и още и още![]()
Просто се отпусни - Успех![]()
повечето момичета които познаам се целуват помежду си и до някаде така се научават ако не те е гнус може първо да пробваш с некоя фр![]()
abe otpusni se i ostavi toi da vodi prosto go sledvai i sichko shte e ok pak i shto si PICHKA kakto kazvashnqma da ima problemi
Охо праят си лесбо партиПървоначално написано от Pa'-|e7o.0
![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------