.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

1-во гадже(може би)

Напоследък леко се зарибяваме с едно 18 годишно момче,а аз съм на 15.Каза ми че си няма гадже в момента и съм му симпатичка и ме попита дали може да стане нещо.Аз му казах "ще видим".Аз искам,не че го харесвам толкова,но не ми се предлага често и така.Проблема е,че ме е страх от първата целувка и то защото той е на 18 и предполагам,че се е целувал с много момичета,а аз дори не знам как.Да ясно ми е че никой не се е родил научен,но за мен това е голям проблем.Дори това е главната причина поради която има вероятност да го отблъсна.Супер много се панирам само като си помисля.На вид съм си пичка и предполагам 4е и той не очаква че с него може би ще се целувам за пръв път.Много е тъпо така...Даже и от среща,ако имаме пак супер много ще се спека.Басиии..офф многоо ми е тъпо така.Но знам че някога трябва да го направя и като мине 1-вия път нататък ще ми е много по-лесно и познато,нооо просто ме е срахх.
    Ако може някой да ми даде съвет,но не от рода "Никой не се е родил научен",защото това не ме успокоява.А ако има 18 годишни момчета случайно да драснат някой ред какво мислят.ПЛС!!!
    Мерси,че го прочетохте

Град
    На изток от рая
    Хаха яко му се е преебало на човека

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Цитирай Първоначално написано от aciko
    Хаха яко му се е преебало на човека
    А мерси за успокоението!Басии..
    Едва се навих да пиша,А сега съжалявам.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    19 годишни момчета не мгоат ли да драсват?

както и да е. Ми мочето верно е доста загорял. Пък и Ху кеърс вреш си езика там и квот стане. пожеш да го поухапеш малко .
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Не е толкова страшно...Затваряш очите и просто действаш.Ще ти хареса - сигурна съм!В карйна сметка ще те целува,няма да те яде! Айде и успех!

w0sh хах успя да ме разсмееш и успокоиш малко
    From_Hell хухх мерси

ми не се притеснявай; на мен първата целувка беше на некъв купон бях пила така че не се притеснявах и всичко мина ок
    Enjoy Life
    момиче съм!!

Град
    Shumen
    Nikoi ne se e rodil nauchen xaxa bazikam se.....emii da ti kaja i men do minalata sedmica absolutno syshtiq problem me gvozdeshe no prosto neshtata se sluchiha.I az mnogo se pritesnqvah no kogato se sluchi vsichko....ne go mislish a go pravish Taka che spox otpusni se i deistvay ...
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от cute_mimi
    ми не се притеснявай; на мен първата целувка беше на некъв купон бях пила така че не се притеснявах и всичко мина ок
    Ти все едно й каза "Напий се и всичко ще е ок".

За авторката...докато сама не го преодолееш,ние няма как да го преодолеем вместо теб.Споко момиче...с теб сме морално
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    19 годишни момчета не мгоат ли да драсват?

както и да е. Ми мочето верно е доста загорял. Пък и Ху кеърс вреш си езика там и квот стане. пожеш да го поухапеш малко .

Животът е адът описан в Библията!

Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo
    е виж първия път за секса е страшен...но за целувки всеки се е родил научен...и изобщо не е страшно и не е нищо особено...следваи неговия ритъм...абе то от самосебе си ще ти дойде
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Хах не съм на 18,нито пък съм се целувал,оба4е мисля 4е това не е при4ина да се панираш и притеснява6...Въпреки 4е не съм се целувал мисля 4е не може да е трудно.... Просто действай.
    Успех...

--------------------------------------------------------

Град
    Враца
    викаш че си била пичка пък не си се целувала супер си + тва ако отблъснеш него трее отблъснеш и тоя след него шот пак ш'та е срам...

Не го мисли мн мн....затваряш очи,оставяш ко той да води и готово... :P
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Супер фен Аватара на miShle
    Оф айде стегни се малко ... Голямо чудо .. Целувката да ти е проблема
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Цитирай Първоначално написано от skatemore
    викаш че си била пичка пък не си се целувала супер си + тва ако отблъснеш него трее отблъснеш и тоя след него шот пак ш'та е срам...
    Emi smenih y4ili6teto i viziqta i ot skoro interesa kum men e bih kazala ogromen.Ako ne vqrva6 snimki 6te ti pratq,no e fakt.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    О тук имало момичета който са на 15 и о6те не са правили секс малката дори незнае да се целува много сладко
    Ако много не ти харесва този батко недей да излиза6 с него,а си намери момче на твоята възраст с който и двамата да сте неопитни,че да не се претиснява6.

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Здравей!
    Споко,мацка!!!! Няма страшно! )))) При мен беше същото,харерсахме се с един "батко", аз бях на 13, той на 17.. Не се бях целувала дотогава, но не му казах това и просто се случи Той даже не забеляза,че съм начинаеща така чеее горе главата и пълен напред!

Както казва една приятелка, мушиш си езика и си го въртиш Нема нищо страшно бе спокс, никой не е умрял от тва ;]
    Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..

По този повод те поздравявам с една песничка

Mika - Relax, take it easy

Мега фен Аватара на koalka
    Такам, няколко съветчета от мен.Банални, но все пак:
    Първо си изясни чувствата към него, за да не стане така, че после да не си сигурна и само да го разиграеш.Няма смисъл.
    Недей се притеснява толкова, просто се отпусни и го остави той да те целуне.Не се разбира чак толкова, че не си се целувала.Дори и добре да се целуваш, от притеснение може да не си в най-добрата форма.Така че спокойно.

Град
    pLaZmA wOrLd
    ХОп 18 годишните момчета са на линия
    Значи-няма от какво да се притесняваш
    Знам и мене ми беше спек първият път като се целувах а момичето се беше вече целувало ни просто стиснах зъби и се насладих на момента
    Ще видиш в мига в който той те целуне ще се стреснеш от странното чувство но някакси от самосебе си ще продължиш и ще искаш после още и още и още
    Просто се отпусни - Успех

Град
    plovdiv
    повечето момичета които познаам се целуват помежду си и до някаде така се научават ако не те е гнус може първо да пробваш с некоя фр

abe otpusni se i ostavi toi da vodi prosto go sledvai i sichko shte e ok pak i shto si PICHKA kakto kazvash nqma da ima problemi

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Pa'-|e7o.0
    повечето момичета които познаам се целуват помежду си и до някаде така се научават ако не те е гнус може първо да пробваш с некоя фр
    Охо праят си лесбо парти

--------------------------------------------------------

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си