Напоследък леко се зарибяваме с едно 18 годишно момче,а аз съм на 15.Каза ми че си няма гадже в момента и съм му симпатичка и ме попита дали може да стане нещо.Аз му казах "ще видим".Аз искам,не че го харесвам толкова,но не ми се предлага често и така.Проблема е,че ме е страх от първата целувка и то защото той е на 18 и предполагам,че се е целувал с много момичета,а аз дори не знам как.Да ясно ми е че никой не се е родил научен,но за мен това е голям проблем.Дори това е главната причина поради която има вероятност да го отблъсна.Супер много се панирам само като си помисля.На вид съм си пичка и предполагам 4е и той не очаква че с него може би ще се целувам за пръв път.Много е тъпо така...Даже и от среща,ако имаме пак супер много ще се спека.Басиии..офф многоо ми е тъпо така.Но знам че някога трябва да го направя и като мине 1-вия път нататък ще ми е много по-лесно и познато,нооо просто ме е срахх.
Ако може някой да ми даде съвет,но не от рода "Никой не се е родил научен",защото това не ме успокоява.А ако има 18 годишни момчета случайно да драснат някой ред какво мислят.ПЛС!!!
Мерси,че го прочетохте