- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- явно съм излишна ..;[
виж не трябва да се притесняваш чак толкова много!както ти си в побертета и те си имат проблеми за които да мислят и за които се притесняват!до някаква степен това че се опитват да те държат по изкъсо е по добре защото това значи че им пука какво става с теб!наистина не мисля че методите им са правилни но за тях явно това е правилния начин!а относно това с маика ти че искала да те изгони и после се е държала много добре!при мен е същата история!прибирам се от даскало майка нещо ядосана тръгва да ми говори някакви глупости аз се изнервям стига се до викове и тем подобни и след 1ч тя е по тиха и от вода и се държи супер яко!за това просто не и се връзвай прави се че я слушаш а от едното да влиза а от др да излиза и това е!не си го слагай толкова присърце защото само ти страдаш от цялата история!седни поговори с ваще,без баба ти и дядо ти!може да са родители на майка ти но не са и твой и вашите семейни проблеми тях не ги касаят!говори с ваще и се изяснете и мисля че положението може малко да се подобри!успех
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН