- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли да му стане само от целувки?
Ne prosto moje ami to si stava vseki put. Samo kato usetq ezika i s moq i mi se spicha shpeka![]()
![]()
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Emi mnogo qsno!Първоначално написано от aciko
P.P. Pf kvi vyprosi zadavate?![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
+1Първоначално написано от lorena
![]()
Пак онази лудата в мойто огледало видях,
как гримира болката и те пуска в своя свят....
Moje :P:P
да,може![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
+100Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()
![]()
![]()
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
+1Първоначално написано от malkatadesss
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Абсолютно може...Пък и човек има въображение....Като си престави в какво може да се превърнат тея целувки...)
Entombed For live
+1Първоначално написано от Lorelei
offline forever!
Попринцип може разбира се и на мен ми се е слу4вало няколко пъти, но според мен е относително... зависи от някои фактори , например -настроение, обстановка, жестове и т.н.![]()
някой път не ,но в голяма рядкост
даже като се возиш на автобуса като друса може ти стане![]()
Ти значи си гейПървоначално написано от lwsu
, на мен ми е нужно само да наблюдавам въпросна жена която да ми хване окото и след 2 мин вече палатката ми е опъната , само добре че нося безшевни боксерки , че да не ми личи иначе ще стана за резил .Макар че ми се е случвало дори и само от телефонен разговор така да се одървя ,че в автобус 280 пълен със студенти поне едно 5 6 момичета ме огледаха в пакета , което ме притесни ужасно много
ама карай де.
Само с приказки една жена може да възбуди един мъж , пък да не говорим ако покаже нещо или го целуне някаде независимо каде , а особенно ако мъжа има тръбка спрямо въпросната жена /момиче/
Дали ще ставало от целувка, ха - на мен от всякакви неща ми става.По някога и без причина, не знам... xD Както си седя в клас, и изведнъж усещам как ми става тясно в слиповете (а не съм си мислил за нищо оО)![]()
Боже боже ...... на колко си бе пич на 13-14?Първоначално написано от RockyB
![]()
![]()
Нещо за сутрешна ерекция да си чувал?
![]()
![]()
вика без причина ми става
![]()
е ти си единствения вервай ми ,другите момчета не са като теб всеки ден .... само мъничко ама нюню
![]()
![]()
![]()
МОЖЕ МОЖЕ
АМА АКО ТОЙ НЕ ИСКА НЯМА ДА СТАНЕ![]()
Устаряхме и Полудяхме
АРЕ САМО ДА НЕ МЕ ЗАНИМААТЕ ЧЕ ИНАЧЕ ДЕДО ГОСПОД НЯМА ДА ВИ ПРОСТИ ЗА ГРЕХОВЕТЕ КОИТО ЩЕ НАПРАВИТЕ
Мда ако седи до ледогенератора всеки път като стане времеПървоначално написано от vesuuu
![]()
![]()
ама да внимава че да не настине че кат почне да кихаа
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не говорех за сутрешната ерекция, я пак ми прочети поста и се опитай да го осмислиш...И повярвай ми, запознат съм много повече от теб на тая тема.Първоначално написано от sandrin
На колко години съм - това не е твоя работа, но ако съдим по правописа ти (равен на 3-4 клас), аз съм ти батко и то с много.