- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Топките
Здравейте,
Вече се изписаха безброй теми за размери на какво ли не, затова ще засегна въпроса за онези така ценни и важни атрибути, който биологически ни правят мъже. Та как ги възприемате, момичета, как обичате да ги стимулирате. А вие, колеги, може да споделите как това ви харесва най-много. И разбира се, за да бъде темата по-атрактивна един последен въпроз - размер и значение![]()
Ох, обожавам топките на моя приятел!![]()
Много са хубави...![]()
Искам да знам всичко!
и аз ги харесвамдори ми е казвал,че като го докосвам по тях и изтръпва целия :P иначе за размера -нормални де да зн
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
Много обичам момиче с дълги нокти да си играе с топките ми!![]()
Няма правда, няма ред, вадим куро и напред!
най якото е да ги пъхнеш в на някоя задника и да ги въртиш![]()
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Всяко момиче може да си сложи изкуствени имитирани нокти!Първоначално написано от Golfadjiq
![]()
Искам да знам всичко!
ми мойте са си нормални предполагам![]()
![]()
![]()
![]()
The Spark
4estno kazano ne im obra6tam vnimanie,prenebregnala sam gi ponejeznam 4e mn boli tam i ne mi se riskuva da go pipam i da zem ne6to da go zaboli!!!!![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Аааа не ги боли, пробвай да засмучеш леко да видиш реакциятаПървоначално написано от marina star
![]()
Кога ми се приработи, седам и чекам да ми мине!
![]()
+1Първоначално написано от Brutality
![]()
EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!
Топките боляли.. глупости на таркалета![]()
Не ги пренебрегвайте, даже напротив!