- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Свети валентински подаръци
Ами кво да подаря на момичето ми. Подарявал съм сребърни пръстени, сребърно ланче с кристално сърце, писал съм любовни писма и картички. Бельото й е много (като кажа много имам впредвид почти всичко). Идеите ми се изчерпаха. Моля помогнете. Как да я зарадвам?
Червена роза и кутия шоколадови бонбоди във формата на сърце
Поредния заблуден тип.
Раздела прелива от такива теми.
Ако се разровиш още на първата страница ще намериш поне 3 такива теми!
комерсиалните плюшени сърца...всеки се радва...нали е аванта :Д
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
затъмнена стая пълна със свещи подредини във формата на сърце и много листа от рози.... оО..бива ли
бутилка червено вино + 2 чаши - на някое любимо ваше местенце...
Не за вражда, за обич съм създадена!
ето .. и аз така мисля... но къде да стане това.. тийнейджъри сме (поне пое повечето) и нз за вас, но на мен би ми било много трудно ( да не кажа непосилно ) да удебя нашите да ме оствят сама поради такава причина... иначе идеята е дъ бест!!!Първоначално написано от antifreeze
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
А няма ли къде другъде да отидете освен у вас?Първоначално написано от glezan4e
Не за вражда, за обич съм създадена!
Иван4о не вси4ко е в подаръцте.Може6 да и подари6 една роза с карти4ка примерно.Не е важно дали 6те и купи6 някой скъп подарък.Съ6тността на този празник не е да си подаряваме а да изразяваме любовта си(поне аз така го разбирам).Ако моми4ето не е някоия материалиска и разбере 4увствата ти не е нужно от голям подарък.....![]()
--------------------------------------------------------
Mn po-qko e da ne badesh banalen, da se setish za neshto spqciqlno koeto obi4a. Daje za cvetqta , az predpo4itam koki4ence da mi podarqt vmesto roza...
Pomisli hubavo kakvo haresva, ako q poznavash dobre nqma da sbarkash![]()
Вече скъсахме
Manqk 4esno ti kaam golqm si smotanqk.Pro4el sum cqlata dr tema i towa 4e ne ti e dala da praite sex (na 12 godini)Ne e pri4ina da q reje6![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
а последното ми мнение?
Az bix iskala edna kutiq bonboni i edna romanti4na ve4erq![]()
![]()