.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Свети валентински подаръци

Ами кво да подаря на момичето ми. Подарявал съм сребърни пръстени, сребърно ланче с кристално сърце, писал съм любовни писма и картички. Бельото й е много (като кажа много имам впредвид почти всичко). Идеите ми се изчерпаха. Моля помогнете. Как да я зарадвам?

Червена роза и кутия шоколадови бонбоди във формата на сърце

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Град
    На изток от рая
    Поредния заблуден тип.
    Раздела прелива от такива теми.
    Ако се разровиш още на първата страница ще намериш поне 3 такива теми!

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo
    комерсиалните плюшени сърца...всеки се радва...нали е аванта :Д
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

затъмнена стая пълна със свещи подредини във формата на сърце и много листа от рози.... оО..бива ли

бутилка червено вино + 2 чаши - на някое любимо ваше местенце...
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Цитирай Първоначално написано от antifreeze
    затъмнена стая пълна със свещи подредини във формата на сърце и много листа от рози.... оО..бива ли
    ето .. и аз така мисля... но къде да стане това.. тийнейджъри сме (поне пое повечето) и нз за вас, но на мен би ми било много трудно ( да не кажа непосилно ) да удебя нашите да ме оствят сама поради такава причина... иначе идеята е дъ бест!!!
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Цитирай Първоначално написано от glezan4e
    Цитирай Първоначално написано от antifreeze
    ето .. и аз така мисля... но къде да стане това.. тийнейджъри сме (поне пое повечето) и нз за вас, но на мен би ми било много трудно ( да не кажа непосилно ) да удебя нашите да ме оствят сама поради такава причина... иначе идеята е дъ бест!!!
    А няма ли къде другъде да отидете освен у вас?
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Ще и купя мъничко рубинено сърчице от Сваровски с платинена микроскопична верижка . Ще и купя и елегантен букет с рози и ще я заведа в някой шикозен ресторант . Ще ядем салати с морски дарове . После ще я заведа в нас ще запаля ароматни свещи и ще постеля наилон навсякъде , ще взема чука за месо и ще я пердаша като шаран в мивка тъпата кучка ше ми къса постоянно нервите писна ми от нея баси .

When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Иван4о не вси4ко е в подаръцте.Може6 да и подари6 една роза с карти4ка примерно.Не е важно дали 6те и купи6 някой скъп подарък.Съ6тността на този празник не е да си подаряваме а да изразяваме любовта си(поне аз така го разбирам).Ако моми4ето не е някоия материалиска и разбере 4увствата ти не е нужно от голям подарък.....

--------------------------------------------------------

Фен Аватара на lussi
    Град
    sf
    Mn po-qko e da ne badesh banalen, da se setish za neshto spqciqlno koeto obi4a. Daje za cvetqta , az predpo4itam koki4ence da mi podarqt vmesto roza...
    Pomisli hubavo kakvo haresva, ako q poznavash dobre nqma da sbarkash

Вече скъсахме

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Manqk 4esno ti kaam golqm si smotanqk.Pro4el sum cqlata dr tema i towa 4e ne ti e dala da praite sex (na 12 godini)Ne e pri4ina da q reje6

--------------------------------------------------------

а последното ми мнение?

Ето 1 тема за СвВалентин, пусната от момче
    Та аз попринцип съм за добрите стари шоколадови бонбони. Нещо не ми се нравят разни плюшени работи, но пак бих се зарадвала заради самия жест Най - добре излес с някоя нейна приятелка,за да те светне какво и харесва, обаче под предлог да си мълчи

Spored men e po hubavo ti da si izmislish nqkakuv podaruk neka toi da bude originalen..zamisli se kakvo nai mnogo obicha tq i i podari to4no tova koeto iska ako trqbva pitai nqkoi neina priqtelka i taka

Az bix iskala edna kutiq bonboni i edna romanti4na ve4erq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си