- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- месеца на любовта,сами ли сте?
Не знам за вас самотници но аз казах ,4е 6те съм сам в смисвл без гаже,но това не ми пре4и да изляза с приятели и да се забавлявам.Това 4е нямам гадже(и никога не съм имал) не ми пре4и и не ме депресира....![]()
Според мен да се затвори6 в къ6ти и да си мисли6 разни работи от стила"Ох,боже за6то съм сам/а" е супер тъпо и гре6но.Никои не остава сам винаги така 4е да става купона и да не ви пука...
![]()
![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
abe sv valentin drun drun ta plqs!Qqqq na kru4ma trifon zarezan e vse pak![]()
![]()
Сама ще съм, сама бях и на рожденния си ден(наскоро мина).Няма да кажа, че не ми се иска да бъда с мойто момче, но не е време да се самосъжалявам затова може да гаврътна някоя и друга чашка вино - ще си празнувам Трифон зарезан, а когато съм с любимия човек - ще наваксаме всички празници...
Не за вражда, за обич съм създадена!
mi az imah planove da si otpraznyvame s lubimoto mi mom4e i Trifon zarezan i Sv.Valentin,ama vs mai mai se provali,taka 4e mai 6te praznyvam s priqteli samo Trofon ZaRezil
![]()
:P
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
аз съм пред раздяла..Но понякога е по-добре да си сам отколкото да си с някой който дава лъжливи обещания и заради когото страдаш до болка,а той дори не го осъзнава..![]()
аз няма с кой да празнувам свети валентин(не че някога е имало де) затова ще празнувам както всяка година Трифон зарезан
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
За мен ТРИФОН НАРЕЗАН защото няма да съм при приателката ми а и си празнувам БГ празници... Що се отнася до "Св. Валентин" не съм му привърженик смотан празник поне за мен...![]()
Пфф аз пак ще съм сама...и разбирасе ще слушам тажна депресираща музика
![]()
не искам да го правя...ама за трета година сам сама ... ии пфф незнам... искам да се опитам да сам щастлива и сама...ама...не се получава..
![]()
![]()
P.S: може да има грешки ама...сори
ти си добре щом само за трета година си сама аз съм сам на този празник за 17-година почтиПървоначално написано от kukla_bes_sarce
П.П.Демек винаги съм бил сам на този празник макарче ми се иска да не е така ама нема начин
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Еми и аз ще съм сама,ама кво ми пукаще бъда с приятели и ще си прекараме суперр.. следователно няма да съм толкова сама
![]()
![]()
Щом вече с теб сме си никакви,за нежни думи късно е! Значи сега е ред на мръсните: Fuck off !
До полунощ на 13 февруари ще нося надеждата,че може на самия 14 да не съм самичко![]()
Музиката е разходка в света на любовта,а любовта е музика
е и аз винаги съм била сама т.е. 13 години...но просто от 3 години има значение за менПървоначално написано от ivakavlad
![]()
FoReVaR sAd .. ;(
влЮбенитЕ да си пра3нуваТ Св. Валентин ..а3 пъЪк шЪ пра3нувам Тр. 3арЯзан !! :P![]()
CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche![]()
ем попринцип и на мен ми се очертава да съм самичка ... ноо нищо не се знае ..пък и голямо чудо.. това е просто празникк...![]()
![]()
Па и аз ще съм сам...кофти ама кво да се прави...![]()
Абе месец на любовта!
Я моля ви се...![]()
![]()
Робинята на Quench
Сам ще съм на Св. Валентинно ще бъдем около 20 човека на Трифон Зарезан
![]()
Fuck It !! No More Mr. Nice Guy !!!
Уф не мога да разбера какво толкова се вайкате? "Аз съм сам/а, бла бла, ще се депресирам вкъщи" ... Че вие приятели нямате ли си? Излезте с тях... Боже господи.
>>> House Music <<<
Дори и приятелите ти не могат да заменят прегръдката на половинката!![]()
И аз съм бил сам винаги(без гадже)Ама не ми пука (за сега) за6тото вярвам 4е някой ден 6те дойде (може да се заблуждавам)Ама аз 6те си изляза с френдове и 6те се забавлявам.Просто не знам за6то трябва да се депресирате за не6ту такова??Първоначално написано от kukla_bes_sarce
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Чак пък месец на любовта...Не,не съм сама![]()
И аз не искам да се депресирам ама незнам защо винаги така се получава...Можеби е зардаи обстоятелствата...Първоначално написано от BlueFace
FoReVaR sAd .. ;(