- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- месеца на любовта,сами ли сте?
всъщност лично аз нямамПървоначално написано от Insatiable
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Ми по някаква случайност приятелите ни си имат личен живот...и няма да са сами...а със техните гаджета маджетаПървоначално написано от Insatiable
FoReVaR sAd .. ;(
аз на свети валентин винаги съм самичка но се успокоявам с мисълта че сигурно още не е дошъл дългоочаквания момент :P
Аз мисля да излязя с приятели и да си прекараме супер![]()
![]()
Интересно ... и аз не искам да се депресирам, но те тези неща не винаги зависят от нас. И едва ли всеки е бил депресиран в истинското значение на думата ...Първоначално написано от kukla_bes_sarce
По темата - аз ще съм сам ... то имаше тема-анкета доста повече хора бяха гласували, че ще са сами отколкото с някого ...
Through our joy, through our pain,We can move worlds again,Take my hand,dance with me!
Ем така е ние самотниците сме пове4е (поне в торента).На мене ли4но ми е мн хубаво когато пи6а тука и така по някъф на4ин избягван самотата когато приятелите ми са на у4или6те(в разли4ни смени сме).Пък и тук се пи6ат мн интересни не6та от които пове4ето са полезни.Първоначално написано от the_uNf0rgIv3n
П.П.Мисля 4е мн мом4ета остават недооценени само за6тото не са ба6 "маняците" и не ходят да пу6ат да се напиват и не ходят по кафета с "готината" групи4ка и тва е мн тъпо![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Аз за първи път няма да съм сама и се радвам много![]()
![]()
С приятеля ми репихме да празнуваме тка да с екаже на 15-ти защтоо 14-ти се пада четврътк и няма да имаме особено много време , но все пак ще се видим ...
Да и на мен така,ве4е са 16 години от както си празнувам само с фриендове (а и не винаги),но се надявам,4е все НЯКОГА 6те е малко по разли4но
![]()
The wounds inside my tearing heart,are overflowing
pain in the darck
The emotions i felt in all these moments melt away
...отново ще съм си самичка на 14 ....... е какво пък толкова ще празнувам с приятели другия празник
:P
mamka my na men mi e gadno ne zatva 4e sum sama,ami za6toto po4ti vsi4ki priqtelki si imat gadjeta i estestveno 6te sa s tqh,drugata 4ast deto nqmat (te sa 4) - 3 6te sa na kru4ma s tehnite i ostava samo 1 momi4e NO (kakto vinagi tva no) to ne izliza ot tqh prez sedmicata,samo subota i nedelq za 1-2 4asa ,za6toto se e vmania4ila da u4i do poburkvane 6tot oe 7 klas
![]()
i az sum 7. klas ama ne se vprqgam po cql den da sum nad u4bnicite
i v kraina smetka az ostavam SAMA
![]()
![]()
![]()
Вси4ки на това се надяваме ама с годините по4ва да ми се вижда все по-невъзможно...Първоначално написано от PorcelainDoll
![]()
haha ami vie si go pravite taka da ste sami na toq den nikoi ne vi go pravi nevuzmojno bilo hahaha emi ako sedite po cel den pred p-c to 6e e nevuzmojno mn qsno![]()
![]()
![]()
![]()
Ам половин ден съм на даскалу,после 1-2 4аса у4а и после около 4-5 4аса съм пред pc-to 6toto няям с кой да изляза.Ако това е цял ден....
Пък и как аз си го прая тва да съм сам....Ако ми каже6 каде мога да сре6тна някой нормално моми4е...Щтото маи аз само на курволяци се натъквам(даскалуто ми е пълно)...![]()
hehee mii nameri si s koi da izliza6 be haha priqteli nqma6 liee brat az da se kaje uj hoda na daskaly sqdam na p-c tam nqkolko 4asa i posle oUT haha mi az mn puti sum izlizal sam haha otida na kafe nqkude po centara sam haha i vinagi se zapoznaq s nqkoe momi4e i taka haha
![]()
Явно не про4ете 4е написах 4е са в обратната смяна ..... Пък и като излизам в Събота и Неделя виждам само някви надути дето са си "изсипали" 4анти4ката с гримове отгоре...Пффф Ама на мене за сега не ми пука и съм весел когато му дойде времето 6те мисля....![]()
![]()
![]()
mii BlueFace brat ii az se zaniamvam s takifa haha i ne sa tolko lo6i![]()
tuii 4e svikva se haha az sviknah s tqh puk dam pove4eto sa ednakvi prili4at si ama kato gi opoznae6 ne e 4ak taka puk i e veselo s tqh![]()
4овек аз не съм за такива компании не ми е приятно някви дето ходят само да пу6ат и пият.Аз тва не го одобрявам и не ми е приятно.Пък и с такива може6 да се задържи6 околко 1 месец.Не ми тряят...![]()
![]()
.Аз съм тарпелив и 6те си 4акам....
![]()
П.П. Не мисля 4е тряя да продължаваме тая тема 6тото се пак тва не е мн мн по поставената тема![]()
oh tolkova bqh 6tasliva 4e tozi 14ti nai nakraq nqma da sam sama no yvi...mai izbarzah s 6tastieto 6toto vs priklu4i preid nqkolko dni![]()
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
На 14ти съм сама, защото приятелят ми няма да е в София, но ... си правя някакви планове да пия по нещо с приятели. Много ще ми липсва слънцето, но нямам избор. Забавлявайте се хора.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
За поред път ще сам самичка сам сама
kOiTo mE oBicHa sLEd mEn dA tIcHa,a kOitO mE mRaZi Gospod da Go pAzI,chE poD mEN ShTe lAZi!!!
Off i az sam sama ...mn kofti![]()
![]()
![]()
![]()
аз ще сам самаи за т'ва празнувам Трифон зарезан, и тогаа яко се пие докат се видиш в огледалото троино,и така не се чустваш сам на Св.Валентин
![]()
Човек, ти за какво живееш?Първоначално написано от BlueFace
Ебахти скучни живот дето водиш. Я кажи на колко си години?
...абе аз уж си имам мом4е...и за парви пат може би няма да сам сами4ка...но не6ту никак не искам да идва тоя ден...просто...нз какво да му купя,какжо той 6те ми купи...дали изоб6то 6те ми купи не6ту...как 6те мине деня...
абе накратко направо ме хва6та параноя
![]()
ако може6е някак да пропусна тоя ден ...6те6е да е много хубажо
![]()
...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...