.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 98
    Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Не знам за вас самотници но аз казах ,4е 6те съм сам в смисвл без гаже,но това не ми пре4и да изляза с приятели и да се забавлявам.Това 4е нямам гадже(и никога не съм имал) не ми пре4и и не ме депресира.... Според мен да се затвори6 в къ6ти и да си мисли6 разни работи от стила"Ох,боже за6то съм сам/а" е супер тъпо и гре6но.Никои не остава сам винаги така 4е да става купона и да не ви пука...

--------------------------------------------------------

abe sv valentin drun drun ta plqs!Qqqq na kru4ma trifon zarezan e vse pak

Аз пък няма да съм сама ще съм си с моето момче
    Da oBiчAш MojE da E NAI-KrAsiVotO чuVstvO,nO Da NakArAш nЯkoi Da tE ObIчa-ToVa E IZKUSTVO!!

Сама ще съм, сама бях и на рожденния си ден(наскоро мина).Няма да кажа, че не ми се иска да бъда с мойто момче, но не е време да се самосъжалявам затова може да гаврътна някоя и друга чашка вино - ще си празнувам Трифон зарезан, а когато съм с любимия човек - ще наваксаме всички празници...
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Град
    v edno sypersko grad4e
    mi az imah planove da si otpraznyvame s lubimoto mi mom4e i Trifon zarezan i Sv.Valentin,ama vs mai mai se provali,taka 4e mai 6te praznyvam s priqteli samo Trofon ZaRezil :P
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

аз съм пред раздяла..Но понякога е по-добре да си сам отколкото да си с някой който дава лъжливи обещания и заради когото страдаш до болка,а той дори не го осъзнава..

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    аз няма с кой да празнувам свети валентин(не че някога е имало де) затова ще празнувам както всяка година Трифон зарезан
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

За мен ТРИФОН НАРЕЗАН защото няма да съм при приателката ми а и си празнувам БГ празници... Що се отнася до "Св. Валентин" не съм му привърженик смотан празник поне за мен...

Пфф аз пак ще съм сама... и разбирасе ще слушам тажна депресираща музика не искам да го правя...ама за трета година сам сама ... ии пфф незнам... искам да се опитам да сам щастлива и сама...ама...не се получава..

P.S: може да има грешки ама...сори

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kukla_bes_sarce
    Пфф аз пак ще съм сама... и разбирасе ще слушам тажна депресираща музика не искам да го правя...ама за трета година сам сама ... ии пфф незнам... искам да се опитам да сам щастлива и сама...ама...не се получава..

ти си добре щом само за трета година си сама аз съм сам на този празник за 17-година почти

П.П.Демек винаги съм бил сам на този празник макарче ми се иска да не е така ама нема начин
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Еми и аз ще съм сама,ама кво ми пука ще бъда с приятели и ще си прекараме суперр.. следователно няма да съм толкова сама
    Щом вече с теб сме си никакви,за нежни думи късно е! Значи сега е ред на мръсните: Fuck off !

Град
    В АдА
    Аз ще съм сама както винаги Но пък ще съм с приятели

До полунощ на 13 февруари ще нося надеждата,че може на самия 14 да не съм самичко
    Музиката е разходка в света на любовта,а любовта е музика

Град
    Na sedmoto nebe
    Ами пак сама какво да се прави

Цитирай Първоначално написано от ivakavlad

ти си добре щом само за трета година си сама аз съм сам на този празник за 17-година почти

П.П.Демек винаги съм бил сам на този празник макарче ми се иска да не е така ама нема начин
    е и аз винаги съм била сама т.е. 13 години...но просто от 3 години има значение за мен
    FoReVaR sAd .. ;(

влЮбенитЕ да си пра3нуваТ Св. Валентин ..а3 пъЪк шЪ пра3нувам Тр. 3арЯзан !! :P
    CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche

ем попринцип и на мен ми се очертава да съм самичка ... ноо нищо не се знае ..пък и голямо чудо.. това е просто празникк...

Па и аз ще съм сам...кофти ама кво да се прави...

Мега фен
    Град
    SF
    Абе месец на любовта!
    Я моля ви се...

Робинята на Quench

Сам ще съм на Св. Валентин но ще бъдем около 20 човека на Трифон Зарезан
    Fuck It !! No More Mr. Nice Guy !!!

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Уф не мога да разбера какво толкова се вайкате? "Аз съм сам/а, бла бла, ще се депресирам вкъщи" ... Че вие приятели нямате ли си? Излезте с тях... Боже господи.
    >>> House Music <<<

Дори и приятелите ти не могат да заменят прегръдката на половинката!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас

е и аз винаги съм била сама т.е. 13 години...но просто от 3 години има значение за мен
    И аз съм бил сам винаги(без гадже)Ама не ми пука (за сега) за6тото вярвам 4е някой ден 6те дойде (може да се заблуждавам)Ама аз 6те си изляза с френдове и 6те се забавлявам.Просто не знам за6то трябва да се депресирате за не6ту такова??

--------------------------------------------------------

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Чак пък месец на любовта...Не,не съм сама

Цитирай Първоначално написано от BlueFace

И аз съм бил сам винаги(без гадже)Ама не ми пука (за сега) за6тото вярвам 4е някой ден 6те дойде (може да се заблуждавам)Ама аз 6те си изляза с френдове и 6те се забавлявам.Просто не знам за6то трябва да се депресирате за не6ту такова??
    И аз не искам да се депресирам ама незнам защо винаги така се получава...Можеби е зардаи обстоятелствата...
    FoReVaR sAd .. ;(

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си