- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много ме болеше
Molq vi pomognete mi,s priqtelq mi se opitahme da go napravim onzi den i toi me otvarq6e n0 men tolkova me bole6e 4e nemojah da izdarja i mu kazah da spre(( toi gorkiq se opitva6e da e kolkoto se moje po vnimatelen no .... tc tc mn me bole6e
sega koga mojem pak da se opitame da go pravim i pak li trqbva da se zapo4va vsi4ko ot na4alo? pak li 6te me boli tolkova? molq vi pomognete ...
т.7
krem4et0
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Spri da misli6 za bolkata ne e 4ak tolkova neponosima...!Gledai da e po-b1rzo0o0o dane go pravi mnogo0o bavno za da ne te m14i...........6at izvedn1j i gotovoo0o p1k i p1rviqt p1t vinagi boli nema na4in.......!!!Ae uspeh!
без да се плашиш при всеки е различно,но при мене се стигна заради такава болка чак до гинеколог(много компетентен) и той ми предписа първо един гел а след това Лидокаин
Ако не знаеш какво е това ще ти кажа че е вид медикамент използван като упойка.При тебе може да стане следващия път но при някой като мен нещата не са толкова прости.
А колкото до това кога можеш пак да опиташ...лекаря ми каза че дори веднага след това може да се повтори опита.
Пожелавам ти успех![]()
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
При мен сексът стана на 3-тия опит. Просто много ме болеше............
тая(тоя) как ви занася само![]()
защо ве ???
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
И аз като бях девствена си имах един приятел много време бяхме заедно и много опити направихме ама мен много ме боле6е и после се отказахме и така си ходихме без да правим секс,след години си намерих приятел друг(не толкова надарен като първияр) и тогава вече нямах проблем,нито болка има6е нито ни6то![]()
ми балия, ма др и тема е "Как да кажа на приятеля ми, че искам да ме лиже..?"![]()
Емии и мен много ме болеше първият път ,но го изтърпях и край . . . свърши се с болката![]()
пич и аз тва се загледах преди малко :P :PПървоначално написано от a6laka
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
И аз имах същия проблемЕми...кво да ти кажа....
Болаката ще я преодолееш
..виж има значение позата..пробвай тва-ти да си отгоре,при мен имаше ефект
![]()
![]()
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
Да и да размениш позата може да има ефект![]()
Действайте по-бързо.....не по бавния начин:Айде още малко още малко...хоооппп...дай още малкооо...а сега стоп,извади малко,още малко,ха сега вкарай пак малко а дай още малко.....![]()
![]()
слушай са...преди да направи опит да ти го вкара,нека пробва с пръстчета...после ще е по-лесно,повярвай...и гледай да си възбудена на max![]()
Sled okolo 5 dni. Ako te e razkusal nqma da boli tolkova. I sledvshtiq put gledai da izdurjish dokrai.
Eating isn't cheating - Arnold
Първоначално написано от faxy
Neznam zashto no men 1 put ne me boleshe,moje bi zashtoto mu beshe baq malka,4e dori nemojah da q usetq![]()
![]()
No sega s priqtelq mi,go pravim redovno.. pri vsqka vuzmojnost
Zadovolqva me,vuzbujda me....prekrasen e prosto
Puk za tebe malkata .. kakvo moga da kajaAz sam na 16 ,m ti trqbva si po malka... prosto obichash li priqtelq si,otpusni se.. nqma da umresh;}
Moje purvite tri puti da te boli,zashtoto na vseki tqloto e razli4no..na nqkoi kokalite sa golemi a na drugi malki.. i moga da ti kaja, che dori da si spala s 100 mom4eta ako kokalite ti sa golemi.. pak shte e tqsni4ko
Sуvet ot mene .. otpusni se,ostavi go da si svurshi rabotata...i sam sigorna 4e 3/4 put ve4e shte ti haresaAide uspeh, i gore glavata- tazi bolka nishto ne e... nai golqmata bolka e da zagubish lubim 4ovek,togava bi si pojelala da izpitash vsqkakva bolka samo toi da se vurne
:P~
......mm da
uspencheta![]()
Ами изчакай около седмица и следващия път се отпусни повечко...
ммммм пробвай ти да си отгоре....мммм повече смазка (и слюнка става) да те отвори без гума АМА ПОСЛЕ ДА СЛОЖИ!!! смисъл първите 4-5 ръгвания...да ти поиграе малко с котето ти да те възбуди и да бръкне първо с 1 после с 2 пръста....и тогава да го ръгва малкия приятел![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Тва стс втзбуджането е ясно ама грешиш за презерватива трябва още от началото да е с тъй като има повечко лубрикант по него и ще стане по-лесно ...Първоначално написано от Quasar
все пак не е удобно с гума...най убу влиза безама техен избор...
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Знам какво ти емен ме боля поне 10 пъти и даже и сега вече стана 1 год откакто водя полов живот и пак ме боли понякога.Трябва да се отпуснеш максимално и да не мислиш за болката
![]()
НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!
Zasilete lubovnata igra na MAX,otpusni se napulno i ne misli za tova,celuvai go ii se naslajdavai na momenta za6toto tova se pomni zavinagi .. Uspex!
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
moq suvet e napravete go na zadna!!! men li4no ne me bole6e izob6to, no moi priatelki sa mi kazvali 4e taka sa go napravili za6toto bliza po-lesno, nemoje6 da izbuta6 mom4eto ot sebe si i ... stava burzo ...
Пробвай ако искаш следващия път да си отгоре, за да регулираш скоростта и дълбочината![]()
Let The BEAT Control Your Body