.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Много ме болеше

Molq vi pomognete mi,s priqtelq mi se opitahme da go napravim onzi den i toi me otvarq6e n0 men tolkova me bole6e 4e nemojah da izdarja i mu kazah da spre (( toi gorkiq se opitva6e da e kolkoto se moje po vnimatelen no .... tc tc mn me bole6e sega koga mojem pak da se opitame da go pravim i pak li trqbva da se zapo4va vsi4ko ot na4alo? pak li 6te me boli tolkova? molq vi pomognete ...

т.7
    krem4et0
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Spri da misli6 za bolkata ne e 4ak tolkova neponosima...!Gledai da e po-b1rzo0o0o dane go pravi mnogo0o bavno za da ne te m14i...........6at izvedn1j i gotovoo0o p1k i p1rviqt p1t vinagi boli nema na4in.......!!!Ae uspeh!

Град
    V.Tyrnovo
    без да се плашиш при всеки е различно,но при мене се стигна заради такава болка чак до гинеколог(много компетентен) и той ми предписа първо един гел а след това Лидокаин
    Ако не знаеш какво е това ще ти кажа че е вид медикамент използван като упойка.При тебе може да стане следващия път но при някой като мен нещата не са толкова прости.
    А колкото до това кога можеш пак да опиташ...лекаря ми каза че дори веднага след това може да се повтори опита.
    Пожелавам ти успех
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    При мен сексът стана на 3-тия опит. Просто много ме болеше............

Град
    sofia
    тая(тоя) как ви занася само

защо ве ???
    На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
    www.impulse.bg/PeYcHeV
    Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    И аз като бях девствена си имах един приятел много време бяхме заедно и много опити направихме ама мен много ме боле6е и после се отказахме и така си ходихме без да правим секс,след години си намерих приятел друг(не толкова надарен като първияр) и тогава вече нямах проблем,нито болка има6е нито ни6то

Град
    sofia
    ми балия, ма др и тема е "Как да кажа на приятеля ми, че искам да ме лиже..?"

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    при повечето момичета е така

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Емии и мен много ме болеше първият път ,но го изтърпях и край . . . свърши се с болката

Цитирай Първоначално написано от a6laka
    ми балия, ма др и тема е "Как да кажа на приятеля ми, че искам да ме лиже..?"
    пич и аз тва се загледах преди малко :P :P
    На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
    www.impulse.bg/PeYcHeV
    Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!

И аз имах същия проблем Еми...кво да ти кажа.... Болаката ще я преодолееш ..виж има значение позата..пробвай тва-ти да си отгоре,при мен имаше ефект
    Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Да и да размениш позата може да има ефект

...

Действайте по-бързо.....не по бавния начин:Айде още малко още малко...хоооппп...дай още малкооо...а сега стоп,извади малко,още малко,ха сега вкарай пак малко а дай още малко.....

слушай са...преди да направи опит да ти го вкара,нека пробва с пръстчета...после ще е по-лесно,повярвай...и гледай да си възбудена на max

Мега фен Аватара на amatorium
    Sled okolo 5 dni. Ako te e razkusal nqma da boli tolkova. I sledvshtiq put gledai da izdurjish dokrai.
    Eating isn't cheating - Arnold

Цитирай Първоначално написано от faxy
    Spri da misli6 za bolkata ne e 4ak tolkova neponosima...!Gledai da e po-b1rzo0o0o dane go pravi mnogo0o bavno za da ne te m14i...........6at izvedn1j i gotovoo0o p1k i p1rviqt p1t vinagi boli nema na4in.......!!!Ae uspeh!

Neznam zashto no men 1 put ne me boleshe,moje bi zashtoto mu beshe baq malka,4e dori nemojah da q usetq
    No sega s priqtelq mi,go pravim redovno.. pri vsqka vuzmojnost
    Zadovolqva me,vuzbujda me....prekrasen e prosto
    Puk za tebe malkata .. kakvo moga da kaja Az sam na 16 ,m ti trqbva si po malka... prosto obichash li priqtelq si,otpusni se.. nqma da umresh;}
    Moje purvite tri puti da te boli,zashtoto na vseki tqloto e razli4no..na nqkoi kokalite sa golemi a na drugi malki.. i moga da ti kaja, che dori da si spala s 100 mom4eta ako kokalite ti sa golemi.. pak shte e tqsni4ko
    Sуvet ot mene .. otpusni se,ostavi go da si svurshi rabotata...i sam sigorna 4e 3/4 put ve4e shte ti haresa Aide uspeh, i gore glavata- tazi bolka nishto ne e... nai golqmata bolka e da zagubish lubim 4ovek,togava bi si pojelala da izpitash vsqkakva bolka samo toi da se vurne :P~
    ......mm da
    uspencheta

Ами изчакай около седмица и следващия път се отпусни повечко...

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    ммммм пробвай ти да си отгоре....мммм повече смазка (и слюнка става) да те отвори без гума АМА ПОСЛЕ ДА СЛОЖИ!!! смисъл първите 4-5 ръгвания...да ти поиграе малко с котето ти да те възбуди и да бръкне първо с 1 после с 2 пръста....и тогава да го ръгва малкия приятел
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Цитирай Първоначално написано от Quasar
    ммммм пробвай ти да си отгоре....мммм повече смазка (и слюнка става) да те отвори без гума АМА ПОСЛЕ ДА СЛОЖИ!!! смисъл първите 4-5 ръгвания...да ти поиграе малко с котето ти да те възбуди и да бръкне първо с 1 после с 2 пръста....и тогава да го ръгва малкия приятел
    Тва стс втзбуджането е ясно ама грешиш за презерватива трябва още от началото да е с тъй като има повечко лубрикант по него и ще стане по-лесно ...

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    все пак не е удобно с гума...най убу влиза без ама техен избор...
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Знам какво ти е мен ме боля поне 10 пъти и даже и сега вече стана 1 год откакто водя полов живот и пак ме боли понякога.Трябва да се отпуснеш максимално и да не мислиш за болката
    НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!

Zasilete lubovnata igra na MAX,otpusni se napulno i ne misli za tova,celuvai go ii se naslajdavai na momenta za6toto tova se pomni zavinagi .. Uspex!
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

moq suvet e napravete go na zadna!!! men li4no ne me bole6e izob6to, no moi priatelki sa mi kazvali 4e taka sa go napravili za6toto bliza po-lesno, nemoje6 da izbuta6 mom4eto ot sebe si i ... stava burzo ...

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Пробвай ако искаш следващия път да си отгоре, за да регулираш скоростта и дълбочината
    Let The BEAT Control Your Body

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си