- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- За матурите
Така може темата да е пусната някаде ама аз да съм сигурен !!!
Тва матурите са мн скапана работа според мен![]()
Които иска да ги премахнем или все пак да се пробваме да ги премахнем нека гласува на този линк
->http://dreampeople.piczo.com/?g=49502368&cr=6
Нарушение на т. 7 от правилата! (от Ruthless)
точно за такива като теб, които не могат да пишат са направени тия матуриаз съм ЗА
Awe OtherDemension ти наред ли си уе да зубриш 1 година като откачен и накрая кво да ти са изсере няква матура и да ти провали успех и всичко....
И аз съм ЗА. Не може аз да си ходя редовно на училище, да знам повече от някой други, и да имам ПРИМЕРНО 3, а някой който не е идвал цяла година, и ей така даскалите са му писали 3 да вземе диплома. Това е много ума идея, и само ако си седнеш на дупето ще минеш. Пък дали си ЗА или НЕ. никой не те пита. Закона си е закон!
И аз съм "За" ако наистина си учил, а не си изкарал оценките си от подсказване, преписване и зубрене, матурата няма какво да те притеснява.
Memento moriendum esse!
Ако се кажат на време - да.
Сигурна съм, ЧЕ ПОЛОВИНАТА ОТЛИЧНИЦИ едва ли си спомнят всички произведения на авторите включени в матурата.
Те не са 5 или 6 ....
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Начиииии...
1во - някой едва ли ще обърне внимание на анкетата ти !
2ро - целта ти не е да събереш гласове против матурите, тва ти е пределно ясно , а да ти се клика по рекламите![]()
3то - вече предвиждам кви ще са новите линкове тип "кликни на линка че искам 200 точки за кола"... "гласувайте против матурите тук" // оле не се сетих че всичките спамери са прости идиоти и сигурно им дадох идея... простете съфорумци
/
4то - нали уж тая година 12-то класниците се спасиха?
ако зубриш една година и не я вземеш значи трябва да си в комаПървоначално написано от HaCkO
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
ако си учил,матурата нищо няма да ти провали.Първоначално написано от namina
защо? искаш ли да ходиш във ВУЗ? изпитите за ВУЗ-овете са пъти по-трудни от матурата, а тя вече е вход за много специалности във почти всички университетиПървоначално написано от m0rb1d
аз даже съм щастлив че ще има матура
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
ами без учене няма да станеняма някой професор да дойде и да ти напише изпита...така или иначе някъв изпит ще държиш
а матурата си е най-лесния изпит
по литература ти трябва просто да познаваш текстовете и да прочетеш малко литературна критика
също така да си Г Р А М О Т Е Н
а втория предмет си го избираш..все трябва да има нещо в което си силен
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
е ти кво...олигофрен ли си? не можеш да четеш? да пишеш? то тва ще се изисква..
четене с разбиране е втори клас работа..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Грамотността е много хубаво човешко качество![]()
Не е задължително да пишеш наизуст какво си запомнил от критиката. Трябва да я разбереш и да можеш да пишеш по текста, като ти дадат темата. Даже и да не си я разбрал, просто пиши какво мислиш за произведението. Все няква тройка и нещо ще изкараш.Първоначално написано от m0rb1d
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ами така или иначе Литература ще ти искат, така че не недоволствай, защото това е по-лесния вариант.
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ша премахнеш матурите на путкин ден!