.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63
    Град
    Там,където мъртвите птици пеят...
    Цитирай Първоначално написано от Gothique♫
    Има начин с който се лекува затова е по-добре да се прави,защото има такива случей че ми се напуква зеницата на окото
    Е аз знам, че има но искам да знам какви са

Ами....обратната захапка въобще не ми харесва ! Имам една съученичка със обратна захапка,сега е със шини и почна да й се оправя.Преди шините просто беше отвратително

Цитирай Първоначално написано от JivaRana
    Ами аз имам обратна захапка и преди като малка не съм и обръщала внимание, може би затова не съм правила нищо по въпроса да я поправя.А сега като знам на какви цени са средствата, които се използват... (особено тези,които са прозрачни нз дали точно те помагат, не съм толкова запозната) и сега ме е яд, че не съм си сложила на време защото вече съм на 16 и не мисля, че ще ми е много приятно да нося апаратче или каквото там се казва.А повечето хора ми казват, че не ми е толкова зле, но аз не мисля така..
    А между другото по какви начини се поправя обратна захапка, че не съм много сигурна чувала съм за брекети,шини но нз кое точно..?
    Оправя се с брекети за година или две най много струваха около 1000 лева обаче си заслужава..никак не са неприятни в смисъл можеш да си се целуваш дори с тях хах имам много познати които дори и на 17-18-19 и си слагат просто защото две години ще ти е неприятно обаче после цял живот ще ти е нормална захапката докато ако не си сложиш ще те тормози постоянно това че не се харесваш

mmm..az imam obratna zahapka---nikoi ne mi se e podigraval i ne me e obijdal...no v kraina smetka re6ih da si opravq ysmivkata i 6te slagam breketi (na 13 sum i ot purvi klas se probvam s 6ini-sekfi vidove - golemi ,dvoini ,malki ,sredni i t.n. ;;; ni6to ne stava;[ ) ..ta iskam da kaja 4e obratnata zahapka se opravq s breketi.
    P.S. ima dva vida obratna zahapka-gornata 4elust nad dolnata (moq sly4ai) i dolnata pred gornata ;]]
    НиКоЙ нЕ уМиРа ДеВсТвЕн-ЖиВоТъТ ПрЕеБаВа ВсИчКи...

[color=red]abe ujassssssssssss[/color]
    По-добре е да си разглеждан,отколкото незабелязан.

не е особено красиво...

Супер фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Kisses{P}
    Обратната захапка не е красива и трябва да се коригира.
    И аз така мисля.
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Ужасна еее ... тя обратната захапка е за да като (кучето попринцип) захапе някой човек да захапе - диша и не пуска

Не е срамно да имаш такава захапка ,НО трябва да се коригира а не да си ходиш като куче ...

izob6to ne e kato na ky4e ...edno e da si ky4e drygo e da si 4ovek.. :Pp ...iskam da kaja 4e ne trqa da opredelqte horata po vun6niq vid...

emi moeto mnenie, moje da se kaje che e i reshenie...kazva se "breketi".Znam che na tazi vuzrast edva li nqkoi iska da si sloji, no po-fobre sega ot kolkoto po-kusno.

Дон Пичко Гъделичко, prav si :P:P:P...

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Имам непоносимост към хора с обратна захапка!Просто са ми много антипатични,нищо против хората,не са виновни,че им е такава захапката,но просто ми приличат на кучета ... ужасно!Знам,че не е хубаво да се говори така,но просто си изказвам искренното мнение ...

Цитирай Първоначално написано от Glezanka
    Имам непоносимост към хора с обратна захапка!Просто са ми много антипатични,нищо против хората,не са виновни,че им е такава захапката,но просто ми приличат на кучета ... ужасно!Знам,че не е хубаво да се говори така,но просто си изказвам искренното мнение ...

Naprotiv az sa6to sam s obratna zahapka i , ti garantiram, 4e ako zastana pred teb ti niama da razbere6, 4e sam s takava, tova e , 4e na men dolnata 4eliust e po4ti ravna sas gornata i po4ti ne e nikak pred gornata mnogo malki milimetri e rezlikata, taka, 4e savsem ne mi li4i! Taka, 4e ne govori gluposti za vseki, za6toto oak ti moje6 da ima6 kusuri, za koito drugita na teb za da peismivat!!!

Мега фен
    Град
    <3
    На някои много им отива пък.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на bloodymirror
    само ще кажа: Ъъ..извинети,ни вЪ разбрах ..

Супер фен Аватара на brokeninside13
    ужасно ми е мнението за обратната захапка.

хах и на мен не ми харесва обратната захапка.Трябва да се коригира!!! Аз също нося брекети, но по други причини
    If you don't know my name, you can call me your baby ...

Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.

Raindrops fall from everywhere.

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Не ми харесва!
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    Цитирай Първоначално написано от Чайка
    не ми харесва незнам какъв чар може да придава
    Еми не знам...просто познавам едно момиче, което е точно с обратна захапка, и пак това не му пречи и е адски чаровно...даже самата обратна захапка му придава някакъв чар
    аз също, даже понякога уж имитирам обратната захапка и мн ме кефи как ми седи

Колкото и да звучи грубо обратната захапка е вид дефект,който не е никак приятен или красив и трбява да се корегира
    Cause every girl here wonna be her..
    She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!

Много зависи, на някои им отива наистина. Познавам доста хора с обратна захапка и на половината почти не им се забелязва, наистина дори придава чар.
    Your eyes bright blue as the sky
    Deeper than the sea
    Warm as the sun

Много са ми гадни хората с такива захапки,даже ми изглеждат и грозни.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Много са ми гадни хората с такива захапки,даже ми изглеждат и грозни.
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Цитирай Първоначално написано от Bebaals
    Много зависи, на някои им отива наистина. Познавам доста хора с обратна захапка и на половината почти не им се забелязва, наистина дори придава чар.
    +1
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Град
    в света на приключенията ..
    мии не е много хубаво .........
    на една приятелка й правиха операция .. ама се оправи ии изглеждаше мноого добре след това )))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си