- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво е мнението ви, за обратната захапка?
Е аз знам, че има но искам да знам какви саПървоначално написано от Gothique♫
![]()
Ами....обратната захапка въобще не ми харесва ! Имам една съученичка със обратна захапка,сега е със шини и почна да й се оправя.Преди шините просто беше отвратително![]()
Оправя се с брекети за година или две най много струваха около 1000 лева обаче си заслужава..никак не са неприятни в смисъл можеш да си се целуваш дори с тях хах имам много познати които дори и на 17-18-19 и си слагат просто защото две години ще ти е неприятно обаче после цял живот ще ти е нормална захапката докато ако не си сложиш ще те тормози постоянно това че не се харесвашПървоначално написано от JivaRana
mmm..az imam obratna zahapka---nikoi ne mi se e podigraval i ne me e obijdal...no v kraina smetka re6ih da si opravq ysmivkata i 6te slagam breketi![]()
(na 13 sum i ot purvi klas se probvam s 6ini-sekfi vidove - golemi ,dvoini ,malki ,sredni i t.n. ;;; ni6to ne stava;[ ) ..ta iskam da kaja 4e obratnata zahapka se opravq s breketi.
![]()
P.S. ima dva vida obratna zahapka-gornata 4elust nad dolnata (moq sly4ai) i dolnata pred gornata ;]]
НиКоЙ нЕ уМиРа ДеВсТвЕн-ЖиВоТъТ ПрЕеБаВа ВсИчКи...
[color=red]abe ujassssssssssss[/color]
По-добре е да си разглеждан,отколкото незабелязан.
И аз така мисля.Първоначално написано от Kisses{P}
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Ужасна еее ... тя обратната захапка е за да като (кучето попринцип) захапе някой човек да захапе - диша и не пуска![]()
Не е срамно да имаш такава захапка ,НО трябва да се коригира а не да си ходиш като куче ...
izob6to ne e kato na ky4e ...edno e da si ky4e drygo e da si 4ovek.. :Pp...iskam da kaja 4e ne trqa da opredelqte horata po vun6niq vid...
![]()
![]()
emi moeto mnenie, moje da se kaje che e i reshenie...kazva se "breketi".Znam che na tazi vuzrast edva li nqkoi iska da si sloji, no po-fobre sega ot kolkoto po-kusno.![]()
Дон Пичко Гъделичко, prav si :P:P:P...
Имам непоносимост към хора с обратна захапка!Просто са ми много антипатични,нищо против хората,не са виновни,че им е такава захапката,но просто ми приличат на кучета ... ужасно!Знам,че не е хубаво да се говори така,но просто си изказвам искренното мнение ...
Първоначално написано от Glezanka
Naprotiv az sa6to sam s obratna zahapka i , ti garantiram, 4e ako zastana pred teb ti niama da razbere6, 4e sam s takava, tova e , 4e na men dolnata 4eliust e po4ti ravna sas gornata i po4ti ne e nikak pred gornata mnogo malki milimetri e rezlikata, taka, 4e savsem ne mi li4i! Taka, 4e ne govori gluposti za vseki, za6toto oak ti moje6 da ima6 kusuri, za koito drugita na teb za da peismivat!!!
На някои много им отива пък.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
хах и на мен не ми харесва обратната захапка.Трябва да се коригира!!! Аз също нося брекети, но по други причини![]()
If you don't know my name, you can call me your baby ...![]()
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.
Raindrops fall from everywhere.
Не ми харесва!
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
аз също, даже понякога уж имитирам обратната захапка и мн ме кефи как ми седиПървоначално написано от PinkFloydSound
![]()
![]()
Колкото и да звучи грубо обратната захапка е вид дефект,който не е никак приятен или красив и трбява да се корегира![]()
Cause every girl here wonna be her..
She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!
Много зависи, на някои им отива наистина. Познавам доста хора с обратна захапка и на половината почти не им се забелязва, наистина дори придава чар.![]()
Your eyes bright blue as the sky
Deeper than the sea
Warm as the sun![]()
Първоначално написано от lipstik
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
+1Първоначално написано от Bebaals
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
мии не е много хубаво .........![]()
на една приятелка й правиха операция.. ама се оправи ии изглеждаше мноого добре след това )))