- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво е мнението ви, за обратната захапка?
Аз съм с обратна захапка от както се помня,наистина не е най-красивото нещо на света,но с времето като че ли спря да ми пука толкова..а и тия брекети нещо не ми вдъхват доверие.Пък на който не му харесвам...да върви по дяволите![]()
И аз.Първоначално написано от Presley
Определено го намирам за отвратително грозно![]()
Дефект...к'во др да мисля...
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Не съм имала, но щях да имам, ако не бяха брекетите. 4 години мъки, но поне си заслужаваше.![]()
P.S. Що за тема, да не говорим, че заглавието е неграмотно написано...![]()
Това, което е лесно, не е интересно.
Ми аз нямам обратна захапка, но според мен тя стои грозно и само загрозява човека.По-хубаво е, човек да е с нормална захапка-според мен по- добре изглежда...![]()
Не мисля, че е редно да критикуваме някого и да го отблъскваме, само защото се е родил малко по-различен от останалите.
Не намирам обратната захапка за нещо грозно и не обиждам тези, които са с такава вариация.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Първоначално написано от kalpazanka
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
да ме прощават хората с такъв проблем но хич не ме кефят отвратително е и задължително трябва да я корегират![]()
az imam obratna zahapka,probvala sam s aparat4e no ne go noseh redovno i nishto ne stana ..sega syjalqvam..vypreki 4e zahapkata mi ne se li4i mnogo ,tova me pritesnqva . Spored vas moje li da se vloshi s godinite i da stane grozno ili sled spirane na rasteja na chelustta ne moje da se vloshi? sega sym na 15mersi predvaritelno!!!!
Първоначално написано от GUDZO
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..