.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63
    Аз съм с обратна захапка от както се помня,наистина не е най-красивото нещо на света,но с времето като че ли спря да ми пука толкова..а и тия брекети нещо не ми вдъхват доверие.Пък на който не му харесвам...да върви по дяволите

Много грозно.. ама много...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Presley
    Определено не е нещо хубаво.
    Имах обратна эахапка,но си сложих брекети.Носих ги 2 години,свалих ги и нямам никакъв проблем вече.Имам перфектна эахапка
    И аз.
    Определено го намирам за отвратително грозно

Дефект...к'во др да мисля...
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Град
    Варна
    Не съм имала, но щях да имам, ако не бяха брекетите. 4 години мъки, но поне си заслужаваше.

P.S. Що за тема, да не говорим, че заглавието е неграмотно написано...
    Това, което е лесно, не е интересно.

Ми аз нямам обратна захапка, но според мен тя стои грозно и само загрозява човека.По-хубаво е, човек да е с нормална захапка-според мен по- добре изглежда...

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Гадно е.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не мисля, че е редно да критикуваме някого и да го отблъскваме, само защото се е родил малко по-различен от останалите.
    Не намирам обратната захапка за нещо грозно и не обиждам тези, които са с такава вариация.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на galu6a
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Не мисля, че е редно да критикуваме някого и да го отблъскваме, само защото се е родил малко по-различен от останалите.
    Не намирам обратната захапка за нещо грозно и не обиждам тези, които са с такава вариация.
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    да ме прощават хората с такъв проблем но хич не ме кефят отвратително е и задължително трябва да я корегират

Re: Какво е мнението ви, за обратната захапка?

az imam obratna zahapka,probvala sam s aparat4e no ne go noseh redovno i nishto ne stana ..sega syjalqvam..vypreki 4e zahapkata mi ne se li4i mnogo ,tova me pritesnqva . Spored vas moje li da se vloshi s godinite i da stane grozno ili sled spirane na rasteja na chelustta ne moje da se vloshi? sega sym na 15 mersi predvaritelno!!!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от GUDZO
    Мога сасмо да кажа-Ужассссс
    Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..

Град
    bitchville
    Цитирай Първоначално написано от Bebaals
    Много зависи, на някои им отива наистина. Познавам доста хора с обратна захапка и на половината почти не им се забелязва, наистина дори придава чар.
    Watch my eyes when i pull the trigger..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си