.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Супер фен Аватара на miShle

Айде стига де ..

Айде спрете се да пускате едни и същи теми за подаръци за Свети Валентин..Супер сте зле,толкова ли нямате въображение..И престанете с тоя празник - голямо чудо че си сам...Дошъл края на света ...
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Супер фен
    Правят темите за подаръците колкото да се похвалят че имат гаджета и няма да карат св.Валентин сами. Лапешки работи. Да се научат поне комплексите да прикриват, а това определено не е начина.

Голям фен
    Съгласна съм с всички казани мнения.Наистина е излишно да се пускат еднообразни и досадни тъпи теми.Той пък св.Валентин не е и наш празник.А на Трифон Зарезан никой не е сам-винаги има по още един пияница,а ако няма...винцето винаги е насреща.Аз може и да съм с гадже,но ще празнувам Зарезан,защото ми се пие а тва е готин повод
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

мене ми е се тая нали не ги чета

тъпо се получава найстина , но те като няма къде другаде да покажат че имат гаджета по на ч18 20 години а са едва на 14 15 , та че да им купуват гандоми като са толкова на вътре с материала
    а иначе и мн сте права това е не български празник и няма поводи за тава еофория покраи него , а до зарезана че по тоя повод с ботуилка вино никой не остава сам
    I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!

Повече от фен Аватара на VampireGirl666
    Хора,по-добре пияни отколкото влюбени

Цитирай Първоначално написано от VampireGirl666
    Хора,по-добре пияни отколкото влюбени
    Най-добре пияни от любов...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Надявам се, че потребителите ще вземат под внимание апела ти. Благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си