- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- харесва ли им на момчетата да лижат момичетата
от една тема разбрахме,че доста голяма част от момичетата обожават да ги лижат.а какво ли мислят момчетата по този въпрос?
моят приятел казва че нямал нищо против,дори мо харесвало,ама аз не му вярвям.мисля че просто иска да му върна услугата...
и така,въпросът е към момчетата :какво изпитвате когато въртите езиче по интимните части на вашата приателка,и правите ли го изобщо?![]()
Една свястно написана тема не съм видял от 1-2 седмици (с малки изключения )![]()
По темата: Нямам нищо против,но не съм практикувал орална любов все още ..
--------------------------------------------------------
И аз нямам нищо против да го правя
стига да няма вкус на бамя
На мен ми хареса...онзи ден за първи път лизах приятелката си...
![]()
![]()
![]()
Да харесва ми. Но го правя рядко. Зависи дали съм на кеф за това.
Хъ-Хъ поредната тъпа тема... Хмм но иаче всеки път го правя.. Не даже не е имало път да не сам... Ама в краина сметка нали трчбва да се доставя удовоствие ...
е мн ясно че ми харесва![]()
п.п. ебати тъпата тема чесно
KO6MARA GSI 16V RISSE
Моят приятел страшно много обича.
Ама това е като всичко останало - индивидуално.Все ще се намери някого на когото да харесва и някокого на когото да не харесва.
[size=7][b][u]fosse cos
авторке,авторке,защо задаваш глупави въпросикакто има момичета,които обичат да духат и таква,които не обичат,така има момчета,които ги кефи да го правят и такива,които не ги
![]()
+1Първоначално написано от uBo
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
За всеки е индивидуално ,някои обичат ванилов сладолед ,други обичат ягодов ,трети въобще не обичат ,но го ядат ,за да не обидят този дето е решил да ги почерпималко смахнато се изразих ,но горе долу така го виждам .Аз не обиам да духам ,а и не ми е интересно да ми духат .Приятеля ми обаче обича да му духат ,но не обича да духа ... ако щеш егоизъм го наречи ... Разни хора - разни идеали
Да обичаш значи да страдаш!
МНОО ;}
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
Да,естествено![]()
.Е и момичето трябва да има елементарна хигиена.
В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!
![]()
![]()
![]()
ц ц ц ц ..
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Въпрос на настроение е при мен,попринцип ако не се изисква ми доставя удоволствие,ако се предяви подобна претенция се чувствам едва ли не длъжен и си правя сметката дали си заслужава... Естествено ако съм влюбен и ценя партньорката си ще го направя с най-голямо удоволствие,ако е просто секс за една нощ или някаква седмична авантюра по-скоро не но и това е относително,според зависи.
Иначе ако конкретният въпрос е обичам ли да лижа,да обичам и ми действа много възбуждащо и приятно защото знам как да го правя и как това да ми донесе допълнителни дивиденти колкото и грубо да звучи![]()
ИАЧЕ умните теми в краИна сметка, трЧбва да се пишат от такива като теб!!! Но само ако има удово(л)ствие от това разбира се.Първоначално написано от ateto
По темата:
До сега не съм го правил и мисля,че ще го направя само на специалната.
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
Лично не ми харесва да го правя но съм пробвал , казвали са ми , че не съм добър в това и аз повече не правя![]()
Lumidee Feat. Pitbull - Crazy
Baby Bash Feat. Pitbull - Outta Control
Chris Brown & Pitbull & Lil Jon - It`s Official
Pitbull - I Know , You Want me
Pitbull feat. Lil Jon - Toma
Inna - On and On
е то добър не се става от раз...трябва практика...аз лично обичам да лижаПървоначално написано от Sevgincho
![]()
Обичам да го правя, даже сички казват че хубаво близкам така че. Даже след като аз свърша задължително прасвам едно езиче и ухааа как викат кат заклани прасета. xD
Човек ще убия да го направя още веднъж на приятелката !![]()
![]()
Pagani Zonda