сега пиша моята гледна точка....
За шофьорите в София град и по-точно в центъра на София принципно е непосилно да вдигнат повече от 40.....
Аз карах курса си точно в центъра и мисля че сега когато наистина се научих да карам 99.99% от шофьорите не спазват правилата....естествено...им една шопска приказка "законо е тесна порта у широко поле и само улавите минават през нея" за съжаление никой не спазва тъпите закони...но те нали са за това да препазят човешкия живот и здраве(не говоря за всички закони..защото има и случаи на идиотщини...)....
Специално аз съм страхлива........мисля да карам колата си разумно... безопасно за мен и за останалите...аз съм на мение че който е луд и обича високи скорости...ми да ходи на Божурище да си се състезава...но не да прави тези опити по пътищата.....
Моя бивша съученичка катастрофира заедно с гаджето си майка му брат му и гаджето на брат му в деня на бала си....от всичките останаха само тя и гаджето....а просто са отивали да занесат покани за бал и сватба...колко нелепо...писаха по вестниците и съобщиха по телевизията за тази катастрофа..колата не се познаваше каква е....
ЗАЩО ПЪТИЩАТА И НИВИТЕ ПОКРАЙ ТЯХ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ОСЕЯНИ С НАДГРОБНИ ПЛОЧИ И НЕКРОЛОЗИ...ЗАЩО ВСИЧКИ СЕ МИСЛЯТ ЗА ВЕЛИКИ....ЗАЩО КАТО ХОДИ НА ДИСКОТЕКА НЕ СИ ВЗЕМЕ ЕДНО ТАКСИ...А КАЗВА"АЗ НЕ СЪМ ПИЯН ВЪОБЩЕ"....