- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- приятел мой ... предател мой
окееЙй историятаа е следнатаа излизах с момчее дрън дрън спестявам подробноститее и се случи че скъсахмее дамсс ... обачее тамън преди да скъсаме 2 сед преди това аз се депресирах защото усетих че изпитвам странни чуства към това момче ... влюбих сеноо естествено явно разбрах прекалено късноо каквоо момче съм имала до мен няма значение много си го уважавам и ценя де :P
таа една от най добрите ми приятелки уж на базик на базик започна да си пише с него и ми вика колко я кефи и ми се хили викам аа ти да се не зарибии до вчера му се смя днес ми викаш че те кефи ... и тя разбира се каза 4е няя тръгне да се вижда с него щом на мен ми е неприятно де ... ама се пак налии някак си не ми е кеф щото то от базика се почва и после кфо ще стане ... земе да хлътнеи абее мазалоо щото това момчее просто значи много за менее и кфото ид а ставаа няя го преживея толкоз лесно де ... сега е с другаа и се радвам че е добре с нея аз съм с друг човек но нз не намирам смисълаа във връзката ни не е като с предишното мом4е ноо както и да е мисълта ми е защо винагии се случваа някоя приятелка да ти хареса момчето и да стане мазалоо
една мацка от квартала хоеше с един 6 7 месеца скъсаха и най добрата и фр-ка сега излиза с това момче ... кфо е тфа ебатииопитват се да се докажат че едната е по добра от другата ли или кфоо ... не мога да ги разбераа нали са приятелки за да не си правят мръсотии и да се подкрепят простоо не разбирам
![]()