.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27

Re: Когато показваш, че ти пука..

Цитирай Първоначално написано от Fallen`Angel
    Защо когато показваш на някое момиче, че ти пука за нея тя се подиграва с това? Защо когато й показваш, че тя значи толкова много за теб и си споделяш с нея, тя те излага пред компания? Защо после ти обяснява, че не е искала и не го е направила нарочно? А, защо когато тръгнеш да се държиш пренебрежително с нея, за да не страдаш нито ти, нито тя - тя започва да ти говори, че не ти пука за нея, че не те интересува и т.н. А, някой може ли ми да ми ги обясни тези работи Защо така се държите, момичета..
    Пич тя те е записала на безплатен практически курс "Дай на лиглата до себе си да се разбере", ама засега май яко те късат на изпитите.

Град
    Плевен

Re: Когато показваш, че ти пука..

Цитирай Първоначално написано от Fallen`Angel
    Защо когато показваш на някое момиче, че ти пука за нея тя се подиграва с това? Защо когато й показваш, че тя значи толкова много за теб и си споделяш с нея, тя те излага пред компания? Защо после ти обяснява, че не е искала и не го е направила нарочно? А, защо когато тръгнеш да се държиш пренебрежително с нея, за да не страдаш нито ти, нито тя - тя започва да ти говори, че не ти пука за нея, че не те интересува и т.н. А, някой може ли ми да ми ги обясни тези работи Защо така се държите, момичета..
    може би защото във очите и изглеждаш лесен, осъзнава че може да те има и просто си мисли че може да бъдеш нейн.Според мене тя незнае какво иска и не осъзнава какво може да има а търси това което не може да има(дано разбра какво имах предвид).Това е риска да разкриеш чувствата си пред някой,когато разкриеш чувствата си пред някой така разкриваш слабите си места и ставаш слаб пред такива като нея и затова може да го използва срещу тебе.Съжалявам ако не съм разбрал добре темата и въпросите ти , поне това е моята логика.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си