Ние се заебахме взаимно. И на нея и писна и на мен ми писна. На мен ми писна от това да ми е гадно всеки път заради нея, да се държи шибано с мен и да си мисли, че ще съм и кутрето. Не знам защо изобщо се занимавах с нея, всичко беше грешка и цялата работа с нея изобщо. Ти поне (@koalka) си чела всичките ми истории и жалвания и знаеш за какво става на въпрос. Аз на тая п*тка майна ще й направя живота черен, щот Бог знае кво е говорила зад гърба ми на хората. Тая офца малка си направи такава гавра с мен, че просто сбърка човека. Най съжалявам, че изобщо се занимавах с нея..
Писна ми да съжалявам що съм питал тва, а не съм замълчал, писна ми да се държи с мен кат с животно. Преди да тръгна да се занимавам с нея бях здраво момче, тренирах и имах страхотно тяло, знаех как да се забавлявам, знаех как да оставям нещата, които не ме правят щастлив и да си продължа живота без да съжалявам, а тая путка майна не стига че й угаждах за всичките прищевки и желания с кво ми се отблагодари ? И какво друго остана от мен? Изгубих желание за трениране, за училище, за излизане, за живот изобщо..Нямате си ина идея какви мисли са ми преминавали през главата заради тая путка майна, ама не.. Е те това не само пред вас, но и пред приятелите ми го казвам, че тая просто сбърка човека !

Малко агресия се забелязва в мен, но няма как с всичката тая суматоха покрай мен и вече ще изгърмя от напрежение.