.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    И на мен все ми се пишка по време на секс ама се стискам
    И аз също имам проблем с оргазма ама знам,че ми се пишка,а не,че ми е кеф правя разлика.
    Така е,който е тръгнал секс да прави трябва да различава дали му се пикае или му се е**

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    krem4et0 ами мисля,че на приятелят ми няма да му е приятно да се претарчам до тоалетната по време на секс,ама няколко пъти след секс сам тичала да пишкам и той ме е питал защо не съм отишла,а съм се стискала и аз незнам може да почна да ходя.А колкото до цистита,винаги като ходя без боди или ми е студено продължително време на краката имам цистит ама се появява и изчезва не е системно.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Всъщност не е толкова конфузно. Още 2-рия ни път и двамата ходихме до тоалетната.........За мен даже ще е странно, ако по време на любовната игра или по време на акта не отида да се изпишкам. да не говорим, че по време на секс пикочния мехур се притиска и започваш да мислиш само за това да се стискаш. Не е кой знае какво. не зная защо му отдавате такова значение. това са си нормални неща, както да ти се допие вода по време на секс. не казвайте, че не пиете вода!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си