- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тя или Те?????
Такааа, в момента съм в много неизгодна ситуация и съм поставен пред кръстопът.Дали на 14 февруари да празнувам Трифон Зарезан заедно с приятели и да си направим много весел купон, или да отида с едно момиче и да празнуваме с нея Св. Валентин.Като се има в предвид, че с нея не сме гаджета а просто много добри приятели, с нея празнувахме заедно и миналия 14 февруари.Та се чудя дали да избера забава и голям купон, или да отида заедно с момичето което харесвам и да празнувам с нея.Какво ще кажете, моля ви кажете си мнението, че вече направо се побърквам не мога да избера кое от двете![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ПП:Обмислях и варианта да кажа, че съм блен, нотова не е много добро решение![]()
С нея /моята единствена -Загорка!/
И все пак какво ще ме посъветвате?
Няма ли начин да съчетаеш и двете?
Ами и за това съм мислил, но тя не ги познава и е много малка вероятността да се съгласи![]()
Еми ще се запознаят бе...
Момичетата ,които искат да засенчат приятелите не заслужават да се занимаваш с тях...
Ако изпитва6 към момичето повече от приятелски чуства отиди да празнува6 с нея![]()
Не съм казал, че тя ми е поставила условие, но леко се подразбира, и все пак е ужасно, баси гадната ситуация, не мислите ли?????
А дали според вас ще стане следната "схема"
До към 8-10 часа с нея след това с приятелите да празнуваме Трифон Зарезан???
Но не съм сигурен какво изпитва тя, понеже покава доста различни отношения понякога.Първоначално написано от hooliganka89
(то момиче де ама.....)
пич няма ли начин тя да доиде с теб с приятелите ти... ако не ги познава ще ги запознаеш но не забравяи че за курва,курва не трябва да ставаш пиятелите са най-важното нещо от личен опит знам![]()
![]()
![]()
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
1-во не е курва![]()
2-ро просто мисля, че е млако притеснителна, и се съгласява само ако дойдат и нейните приятелки, и да го срещнемс моите приятели, ама тез моите надали ще са много съгласни![]()
![]()
Трябваше да е с нея но се налага да се върна в моя град![]()
![]()
за курва курва не трябва да ставаш е израз бе пич![]()
![]()
![]()
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
Извинявай, просто понякога много нервя![]()
![]()
Офффф, след тва идва и момента за подаръка......
А къде е тъпата граница между приятелски подарък и подарък за по-сериозна връзка един господ знае![]()
I_HaVe_A_PrObLeM
на тебе май повече ти се празнува с приятелите...?
Ситуацията изобщо не е гадна...Престани да се правиш на п**** и вземи мъжко решение
Ами не, и с тях ми се празнува, но и с нея, просто с нея ми е хубаво, и на нея мисля, че и е хубаво , а с приятелите също е много гот ама по-различно, нали се сещате....![]()
Казах ти вече какво да направиш
I_HaVe_A_PrObLeM
Ти като нас жените незнае6 какво иска6.
Добре де пич, жив ся защо ако едно момче изпитва чувства към някое момиче, и се чуди какво е правилното решение то ти казваш че е п****???
Все пак и момчетата имат душа, не всички са просто едни еб***,![]()
Не казвам че си п**** ,а че се държиш като такава...Първоначално написано от I_HaVe_A_PrObLeM
не мога да разбера все още...какъв проблема да съчетаеш 2те
Ami az sum pravoslaven hristiqnin i shte praznuvam Trifon zarezan. Oven tova gledam i lozq.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
ЕмиПървоначално написано от hooliganka89
и в двата случая гумя по нещо, еб*си ма*ката
![]()
Ем просто е много трудно постижимоПървоначално написано от Psychopath*
:@
права е ,че не знаеш какво искаш...