.

Виж резултатите на анкетата: С кого да празнувам 14?

Гласували
72. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • С нея

46 63,89%
  • С приятели

26 36,11%
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 77
    I_HaVe_A_PrObLeM споко пич опитаи да я навиеш да доиде с неините приятелки при твоите приятели токувиж някоя от неините приятелки се залюбила с някои твои фр :P :P :P :P
    На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
    www.impulse.bg/PeYcHeV
    Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!

Град
    ВарнЪ
    Искам да си изкараме купон, цяла вечер да не спим и да празнуваме, искам да съм с нея, да ни е гот двамата и да ние приятно

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от I_HaVe_A_PrObLeM
    Искам да си изкараме купон, цяла вечер да не спим и да празнуваме, искам да съм с нея, да ни е гот двамата и да ние приятно
    Еми щом искаш да си с нея...
    мисля ,че си даде отговор на въпроса

Град
    ВарнЪ
    Цитирай Първоначално написано от v3nDe77a
    I_HaVe_A_PrObLeM споко пич опитаи да я навиеш да доиде с неините приятелки при твоите приятели токувиж някоя от неините приятелки се залюбила с някои твои фр :P :P :P :P
    Ами тя това го предложи, но не знам вече кави ще са последствията ......

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    ООО и аз все така искам всичко което може да се направи да го направя на веднъз ама тоя номер не става.Избери едно от двете и съм сигорна,че после 6те остане6 доволен.Но миналата година си бил с момичето сега недей да я оставя6 да празнува сама

"Момчета, искате ли на 14ти да ви докарам няколко мацки?"

Дори и да не са навити попитай момата иска ли да е с теб и с тях и ако и тя те отреже иди и си се напий сам

Град
    ВарнЪ
    Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    Цитирай Първоначално написано от I_HaVe_A_PrObLeM
    Еми щом искаш да си с нея...
    мисля ,че си даде отговор на въпроса
    Имах в предвид да си изкараме купон, цяла вечер да не спим и да празнуваме с моите приятели или да съм с нея, да ни е гот двамата и да ни е приятно

Град
    ВарнЪ
    Цитирай Първоначално написано от pala
    "Момчета, искате ли на 14ти да ви докарам няколко мацки?"

Дори и да не са навити попитай момата иска ли да е с теб и с тях и ако и тя те отреже иди и си се напий сам
    И така какво печеля????
    Само и единствено махмурлук, пък и още нямам 18 =>нема ми продадат алкохол (а пък унас не ми се пие понеже попринцип не съм по пиенето, единствено ако съмв голяма компания и по млако, просто не ми е нужно

няма начин да се провали тва нещо освен ако приятелите ви не са обратни или нещо от тоя сорт... и както казаха по-нагоре отиваш при твоите приятели и им казваш "искате ли няколко мацки на празника"
    и ако се навият хубу ама ако не се навият тогава трея да избираш ти а не с анкети
    На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
    www.impulse.bg/PeYcHeV

Град
    ВарнЪ
    Аз няма да направя това което казва анкетата, а просто искам тя да ми е още един ориентир при избора, който цели да ми помогне, е ако е с равни гласове тогава вече става зле

Град
    Русе
    ако още търсиш някъв отговор илимнение ето и моето:
    отиди накупона с твоята приятелка и стои през цялото време до нея, за да е спокойна и да не се притеснява толкова...да не бъде като изолатор.. щот е мн гадно поне аз така се чувствам като не познавам никой ...
    I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller

I_HaVe_A_PrObLeM а по принцип твоята приятелка общителна ли е ???
    www.impulse.bg/PeYcHeV

Град
    ВарнЪ
    Попринцип не е някоя която си стои сама в къщи, но не е и някоя която само ходи по купоните, нещо средно е

daskovbg и за този вариант най-много обмислям, но предният път когато имаше купон тя не искаше да дойде ...техните не я пуснаха щот пък е и с преспиване по всяка вероятност ии еднмомиче на 15 години да ходи на непознато място и да спи в къщата на непознат....

аха но ако я запознаеш с товоите приятели тя ще си говори с тях.. няма да стои като пън нали ???
    www.impulse.bg/PeYcHeV

Град
    ВарнЪ
    Еми да се надяваме, може тази неделя ако се навие да излезем заедно с нея и моите приятели, просто на нея според мен няма да и е удобно сама сред 5 момчета, но ще видим какво ще стане

ми нека накара някоя неина приятелка да доиде с вас като излезете в неделя :P
    www.impulse.bg/PeYcHeV

Град
    ВарнЪ
    Еми приятелката и с която ходи постоянно леко не я понасям

и ти едни такива ги комбинираш... а защо ако не е таина ?
    www.impulse.bg/PeYcHeV

според мен трябва да си с нея, защото този "лигав" (според момчетата) празник, за нас по-нежната половинка е нещо много мило и лично.. докато за вас момчетата Трифон Зарезан е поредния повод да се напиете .. е, купон можете да си направите всяка събота, а Св.Валентин е 1 в годината .. и нз колко близки сте с това момиче, но предполагам, че е както при мен и най-добрия ми приятел... затова може де й купиш роза ( задължително ) и някаква плюшена играчка..
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    С нея /моята единствена -Загорка!/
    аз личко бих последвал този съвет

Град
    Русе
    що не празнуваш с нея докъм 21-22 часа и после вари на купона нали уш ще е цяла нощ?
    както прецениш ако мислиш че ще излезе нещо с момичето вари с нея приятелите ще изкарат един купон без теи и ще те разберат нали не са егоисти все пак..?
    I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller

Град
    ВарнЪ
    Цитирай Първоначално написано от glezan4e
    според мен трябва да си с нея, защото този "лигав" (според момчетата) празник, за нас по-нежната половинка е нещо много мило и лично.. докато за вас момчетата Трифон Зарезан е поредния повод да се напиете .. е, купон можете да си направите всяка събота, а Св.Валентин е 1 в годината .. и нз колко близки сте с това момиче, но предполагам, че е както при мен и най-добрия ми приятел... затова може де й купиш роза ( задължително ) и някаква плюшена играчка..
    Розата е задължителна, на всеки празник и подарявам кат ме покани,(е естесвено в различни цветове всеки път )Май най-накрая наистина ще направя така, до към 8-9-10 часа ще отида с нея а след това отивам на купончето , а трифон зарезан 150% не е повод да се напиеме, просто вече сме установили, че не само алкохола може да направи купона, ами хората, многото хора де, силната музика и естесвено алкохол, но той абсолютно не е най-важната част от купона.Все пак да видиш 50 човека в апартамент от 4 стаи(детска,спалня,хол,кухн я) е достатъчно забавно

сори тогава.. и браво, защото доста компаний под купон разбират поредното напиване ...(не съм от тях)
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Град
    ВарнЪ
    Цитирай Първоначално написано от glezan4e
    сори тогава.. и браво, защото доста компаний под купон разбират поредното напиване ...(не съм от тях)
    Ами честно казано това за пиенето го останових на едно от купончетата, общо казано опитах що-годе от всички видорве алкохол(5-6 вида не помня много), в последствие нито ми беше по-весело нито нищо.
    (Е естествено бях прочел от тука статийки махмурлука(аз така и така обичам да ям захар, че си хапвах, само че незнам защо другите като ме видяха и си помислиха, чее модно и те почнаха да ядат захар

тц тц тц.. ако те интересува мнението ми : ако наистина хареваш момичето , отиди с нея , прекарай си хубаво ( приателите ще ти простят нали затва са приатели ) не става и да отидеш с нея , а после на купона - представи си , отиваш с нея ..забавлявате се заедно , и изведнаж ти си тръгваш с извинението че ще ходиш на купон ? точно така , перфектната проява на чувства..сам си прави изводи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си