- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тя или Те?????
Еми да естествено приемам предложения, еми последно май ще отида с нея, тя ще е с някакви приятелки и и приятели и аз ще доведа някой приятелче, после без да и казвам ще отидем с него вече на партито![]()
sq pich kvo reshi s koi she si ??? :P :P :P
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
Еми да естествено приемам предложения, еми последно май ще отида с нея, тя ще е с някакви приятелки и и приятели и аз ще доведа някой приятелче, после без да и казвам ще отидем с него вече на партито
--->Кво сложно има,пич.Даже ако завъртиш нещо(смисал да се хване нещо)взимаш със себе си на купона и там нещата се случват просто...А от друга страна пък можеш да вземеш и момичето заедно с нейни приятелки...Тогава ше има много доволни![]()
Men ako me pitash,idi s neq.Ako priqtelite ti sa istinski priqteli,shte te razberat,che iskash da praznuvash Sv.Valentin s neq,ako li ne,shte zapochnat da te korqt,che si huknal podir nqkoq fusta,no ako dogodina tova se sluchi na tqh,shte ima samo "Emi,sorrka batka,ama shte ida s neq,k`vo da praq".
Otnosno podaryka,ako reshish da izlezesh s neq,mislq che edin hubav buket,ot 5 ili 7 cherveni rozi s krasiva ukrasa,bi bil strahoten i napylno dostatychen.![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
А аз си мислех за нещо като леко и нежно сребърно синджирче, със нещо като копидонче![]()
![]()
Да това е най-добрия варянтПървоначално написано от I_HaVe_A_PrObLeM
![]()
S neq :P:P
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Ем по-добре ще е ако дойде и тя ама надали ще стане, техните нема я пуснат![]()
Епъ ко и туй чуду подпись?
мн ясно че тряя да си с нея бе простакили излез с приятели до към 20ч и след това с нея си напревете едно купонче
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Еми с нея не сме "гаджета"(много мразя тази дума), а просто много добри приятели, и междодругото, тя е на 15, и аз де, просто от 3 години сме си приятелчета, учихме заедно..., таа смятам първо с нея, после с приятели
![]()
+1Първоначално написано от glezan4e
то4но и кратко казано
![]()
UNICEF
УЧИЛИЩЕ БЕЗ НАСИЛИЕ
Не бъди безразличен, бъди различен!
Говори с приятел: 0800 19100 -гореща линия за деца жертви на насилие!
Благодарско на всички, ще се види то какво ще правим но ще е със нея и ощя някакви приятели майче![]()
УСПЕХ брато....![]()
![]()
![]()
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
според мен е най-добре да ги съчетаеш но ако трябва да избираш избери това което иска сърцето ти
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
неяПървоначално написано от sladkoto_neli
![]()
![]()
И за тва мислих, но отдавна се отказах![]()
![]()
golemi filmi napraihte
tctctc za sqko ne6ty problem izmisli
gepai q tam s tebe pri priqtelite si i ne se obqsnqqi Wink
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Е кажи й да вземе приятелка-2Първоначално написано от I_HaVe_A_PrObLeM
хем ще си с нея, хем тя ще си има 'гръб'... Момичетата заедно до тоалетната ходят, какво остава за един купон и то '14ти февр' (:
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Eм майче куона се измества унас, такаче с нея и направо със всичките приятели се струполясваме унас, тя ако иска ще остане ако иска не![]()
moity mnenie pa e ako ne mojesh da reshish pomisli si vnimatelny na kogo darjish poveche :] a i vse pak nishty ne e vechnotova go imam v predvid :P nity lubovta nity priqtelstvoto .. rano ili kysno vsichko se zabravq .. az sym jiv primer za tova
![]()
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
Така е, и ти си прав, но ще изляза с нея, а приятелите няма се сърдят защото сигурно в събота ще си празнуваме![]()
Първоначално написано от Psychopath*
100% po veselo 6e ti bude s priatelite...moje da se napiete i t.n. dokato s neq samo 6e se iz4ukatesamo 4e ako durji6 na neq trqq da se zadovoli6 s tva
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Тук не говорим само за чукане, ситуацията е мн усукана