- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите?
Боже ужс не те блокира, не си мисли,че още те харесва.
Как може да сте толкова бавни.
Просто не мога да оставя друг коментар.
хахахахаххаха колко си ПРОСТ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И като не те е блокнала какво?мислиш си че още иска да е с теб ли?![]()
![]()
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Първоначално написано от w0sh
shtom sa go napisali moje znachi pazi boje opazi ot takiva obrazi mi skypichyk dai i az da te dobavq v skaip shte hodim li togava sproed tebe
![]()
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
Нека спомена, че всеки нормален и некомплексиран човек би трябвало да остане в близки отношения с бившия си партньор.
Като узреете малко ще разберете
еми да така е а той седнал да се притеснява защо не го била блокирала
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
ХаХаХа защо трябва да те блокира?! Това че сте скъсали незначи че неможе да имате приятелски или поне отношения като познати. Но не се заблуждавай че иска отново да е с теб.
А ти на колко си?! 12 ?
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
да сългасна съм с всички до тук,но пък може и още да те харесва..
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
първо за къв трябва да се блокирате и за кво тряя се правиш се едно не сте се познавали и второ ... смятам че просто си даваш напразни надежди .... просто забрави...
ahaПървоначално написано от w0sh
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
Може да и е важна бройката (на абонатите имам предвид)![]()
НЕ и ЗНАМ се пише ВИНАГИ отделно!!!!!!!!
За6то трябва да те блокира бе 4овек!?!?!Няма смисъл...Тряя да си в прятелски отно6ения с нея(вярно е 4е между моми4е и мом4е няя нормално приятелство).Но след като те е одрязала тряя да си продължи6 напред и да си намери6 нова прятелка.Пък с предната да останете просто едни добри ФРдове.![]()
![]()
--------------------------------------------------------
+1Първоначално написано от анонимка
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Може наистина да и е важна бройката на абонатите в скайпа.Знае ли човек,какво целят другите.Ама момчето е влюбено явно и сам си дава напразни надежди![]()
ами разбира се!!! какво като се видите и ще се подминавате като пътни знаци ли?!Първоначално написано от w0sh
![]()
кво значение има ,че не те е блокирала ? това че вече не сте двойка не означава , че между вас трябва да има вражда или нещо такова ..
Със сигурност все още те обичааа и копнее за теб и единствения начин да го разбереш е по скайп,а няма как ако те блокира...Сега е момента да започнеш да я псуваш.....Абе ти идиот ли си?!?!
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Ужас![]()
Всички яко го нахокахме и той нещо спря да пише.
Защо пък трябва да те блокира от скайп и какъв показател е това, че ако не го направи има нещо?![]()
Момичето просто иска да си запазите приятелските отношения.Възможно е да има приятелство, обаче и от двете страни не трябва да има нищо повече от приятелство и все пак трябва да призная, че това се случва рядко...
И като сте скъсали вече не се познавате ли? Блокни я ти като толкова държиш да нямате никаква комуникация по между си...
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
lele![]()
ti se 4ydi6 za6to ne te e blokirala ,az se 4ydq moq za kakvo me blokira
nz nz napravo
kato te e skusala i ne te e blokirala zna4i sigyrno ima o6te kakvo da si kajete,dori i kato priqteli
a ti se opitai da q zabravi6 i produljavai napred
![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
ууууу намери се най накрая някой който да го кажеПървоначално написано от BlueFace
![]()