- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- По-лошо от това неможе
хах и аз до сега се карах с наще. Ама нещат на гонят еййй. Ако е изгони хващаш пътя с усмивка. И не се пречупват докато не почнат да се молят.
Аз как ли не съм им вдигала нервите знам ,че и на мен ми е куцо ама на тях още повече. Като например не ям (в тяхно присъствие),затварям се в стаята и не излизам от там,не общувам с никого още на втория ден дава резултат. Апък ако се махнеш от вас снямтай,че се проверили всички болници,полицейски участъци само да разберат дали си добе.
ама трябва да им кажеш "нали мноо ви пречих защо сега съм ви нужен,няма да дойда просто така"
(сигурно ще ги подлудиш така ,че да не се случва повече крива дума да ти кажат)
незнам имаш огромен проблем
освен като те изгонят да отидеш при някой близак роднина или приятел и да не се варнеш докато те не кажат нз за друго
![]()
Отиди в някой фр. за две седмици и ги остай да ти се молят а през това време общувай с твоята любов
хващаш си компютара и отиваш в някой твой приятел!по възможност да не го познават,защото ако си при ваш роднина те ще са много по спокойни защото знаят че си на сигурно място!а относно това момиче незнам пич какво да правиш..наистина е много гадно..приятелката ми не е от моя град и издивявам а какво да говорим да не е от Бг!единствения вариант който ми идва на акъла в момента са web камери и да се гледате такова!и евентуално след като завършиш да заминеш при нея ама трябва да си много сигурен във връзката ви за да заминеш![]()
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
По-добре не бягай, ще стане по-зле, щом родителите ти толкоз държът за оценки яко ще подивеят ако избягаш, пък и на 17 години, щом още те е страх от тях , след това мн проблеми ще има, явно са свикнали да им се подчиняваш за всичко
геймър.....
1-во - КОЛКО пъти казвах аз! Не се залюбвайте в скайпа, чата и т.н. ?
2-ро- Тва с бягството по-добре си го избий от главата! Тъпо е! .. Нищо няма да спечелиш, все ще се завърнеш у вас.. Първите дни ще си най-милия, после ще ти го натякват.
3-то - Тва с брат ти - и аз съм така /само че имам сестра/ ... Ама вече сякаш свикнах... Тя прави бела-мене хокат!..
Най-добре говори с ваще ... И земи чети а не постоянно да играеш.Може проблемите да идват от там- пр: Ако си постоянно пред компа и .. не четеш. Все пак ти тряа да си 11 ил и 12 клас.Последни годинки.. Давай! После ще съжаляваш!
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
като прочетох заглавието на темата и се сетих за един виц
По-лошо от това неможе...-О,може,може![]()
Незнам какво искам но знам как да го постигна
Сега как е със семейството?
Ами самият факт, че имаш осем двойки не говори изобщо добре за теб. Ако бях на твоите родители на мястото, не само щях да ти "резна" кабела за Интернета. Сам си си виновен.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
същата работа само дето наще на тоя етап (мисля) въобще не им минава през акъла думата (гонене) а и имам 1-2 2ки за които ете не знаят но имам 3ки за срока др 5 и 6. Секи ден, едно и също не настроение ми незнам какво е и се чуда в кой момент нещо ще се промени към по-добро , кога ще се оправат нещата, кога ще съумея да си ги оправя ?
ТИ СИ ЛИГЛА![]()
нестига че ваште ти плаштат да играеш на онлаин игра ами ги и плиуеш по форумите отгоре на това.Имаш си фантазирана приятелка бла бла и 100 камили![]()
Вземи се в ръце и порасни ЛИГЛА![]()
едит.8 двоики били малко по сичко си имал 4+ колко 4.1? тц тц тц
какво става сас тебе....![]()
Бегай и толкова ! Тва е много яко да избягаш , някак вълнуващо , ако ще бегаш , бегай и за мене ... Успех !![]()
![]()
![]()
![]()