- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да направя?
hahaha mii tq samo me razigrava .. a btw hooligankata ot dimitrovgrad li si??
""сега като ми показва че има интерес към мен.. ии вече може би не ме кефи толко мн и винаги така става харесвам някое момиче и права кво ли не тя да ме хареса и тя ме хареса и вече не я искам .. пфф не трябва да стане така и с това момиче но незнам какво да направя ""
tva mie predelno qsno az imah s6attata styacia noaz igraq rolqta na tova 'tvoe momi4e' taka me harevsashe doabr priatel i a zmn mu revah za bivshia noz naeh 4e toi me haresva i kvo stana ia z iskah smaofr da sme ama nai nakraq zeh 4e se vlubih v priatel4eto traganhme po4nah d amupokazvam kolko mnogo mi puka i kolkogo obi4am i toi kakvo...prosto zagybi interes i ot tolkova vluben v men sega e oteg4en... eza tova vnimavai kakvo pravish i vij dali si sigyren v 4ystvata si za6toto mojesh adski mnogo da q naranish kakto bqh naranena az
a i edin vapros : kogato zagybiosh interes kam momi4e 6tom tq pokazva 4e i pukaz a teb,a spre da go pokazva ima li shans da ti se zavyrne interesa>?
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
dam kato tq ne mi pokazva 4e me iska aaz pov4vam da q iskam haha nekfi igri4kiПървоначално написано от Alli
![]()
ama to ve4e mina tqq ne6to si zagubi interesa kum men puk az nemoga samo po neq da ti4am tui 4e sig 6e si ostanem samo priqteli i si namerih momi4e s koeto da sum na 14-ti no ako mojeh da sum s tfa deto az isakm 6te6e da e super am qvno tq vse o6te obi4a bivshiq si nqma smisul da se butam tam dety ne me iskat
aham qsno zna4i i az sega trqq se pravq na bezrali4na za da podeistva![]()
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Под профила ми пише-Местожителство Димитровград,повече от ясно е от къде съм.Поънаваме ли се ,че питаш ?
след време ще загубиш интерес по нея
OnLy God CaN Judge Me !