.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Магазин за сувенири в Бургас

...

o0o0o0o pone v Bs ima izbor - da v magazini za suveniri
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Сещам се за тея гълъбчета. Идеята е супер Дано да намериш
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

podaryci ot raq.. do byrgaskiq tyrgovski centyr se namira,ama skoro shteli da go zakrivat..
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

ima i na drugo mqsto se seshtam.. zna4i kakto e noviq sbovoden universitet,trygvash nadolu po aleksandrovska i ot lqvo predi pyrvata presechka se namira edin magazin,v koito ima strashno mn suveniri i sa krasiwi,ne sa skapi
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Da,ednoto mqsto,koeto se seshtam e Podaryci ot Raq po Aleksandrovska,a drugoto e edno magazinche po Bogoridi,namira ot lqvata strana ako gledash ot obshtinata nagore kym morskata,v blizost e do Italianskite sladoledi.Dano se seshtash,a i to stiga samo da trygnesh po Bogoridi i da se oglejdash ot lqvo.Uspeh!
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Котките май е това. В "Подаръци от рая" няма гълъбчета, оня ден бях там.

Супер фен
    Град
    Варна
    Хах бях решила да зарадвам най-добрата ми приятелка със същия подарък!Гледах из Варна,ама досега никъде не съм виждала!Някой може ли да ми каже някой магазин,където може би ще си намеря!?!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Също и по "Александровска" в ляво има магазинче с много сувенири. От "Пингвините" малко по-надолу
    Днес последно влязох ама не се сещам да съм видяла гълъби. Ако искаш все пак провери.

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    малко под "Мак Доналдс" мисля че имаше пак един голям магазин за такива сувенирчета!абе имаше един магазин бая известен такъв за такива джунджориики ама му забравих името

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си