Здравейте.Аз съм абитуриент тази година.Както всяка година и ние си имаме бал.Само че не мисля, че ще е едно прекрасно и незабравимо събитие. Защото както всеки нормален човек, и аз искам да имам дама на бала.Искам приятелката ми да ме предружава през цялата бална вечер. Но не всеки мисли така. От моя клас ще има само още две момичета,които ще си водят приятелите,но буквално целия клас е против това.Получиха се караници помежду ни.Накрая се наложиха над нас и казаха да избираме между тях и приятел/ките ни.Това е най-глупавата постъпка за толкова години заедно.После се указа, че само ние тримата от целият випъск щели да сме със предружители.Става ми гадно,защото приятелката ми е от известно време в чужбина и ще си дойде специално за моят бал.Много ми е кофти,как да и кажа недей идва, като аз самия искам да е с мен.Та с най-голямата си наглост казаха да я извикам да ме предружи до мястото, където ще се събираме класовете и после да си тръгне.После пак като стане време да се махаме от ресторанта да я извикам и да сме ходили заедно на дискотека.Един вид еласи върви си.Тъпо е и нелогично. Не знам, не знам какво да правя, а няма време никакво.Моля,дайте съвет,не знам как ще е най-добре за всички.С никого не искам да се карам.......