.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

приятел мой ... предател мой

окееЙй историятаа е следнатаа излизах с момчее дрън дрън спестявам подробноститее и се случи че скъсахмее дамсс ... обачее тамън преди да скъсаме 2 сед преди това аз се депресирах защото усетих че изпитвам странни чуства към това момче ... влюбих се ноо естествено явно разбрах прекалено късноо каквоо момче съм имала до мен няма значение много си го уважавам и ценя де :P
    таа една от най добрите ми приятелки уж на базик на базик започна да си пише с него и ми вика колко я кефи и ми се хили викам аа ти да се не зарибии до вчера му се смя днес ми викаш че те кефи ... и тя разбира се каза 4е няя тръгне да се вижда с него щом на мен ми е неприятно де ... ама се пак налии някак си не ми е кеф щото то от базика се почва и после кфо ще стане ... земе да хлътне и абее мазалоо щото това момчее просто значи много за менее и кфото ид а ставаа няя го преживея толкоз лесно де ... сега е с другаа и се радвам че е добре с нея аз съм с друг човек но нз не намирам смисълаа във връзката ни не е като с предишното мом4е ноо както и да е мисълта ми е защо винагии се случваа някоя приятелка да ти хареса момчето и да стане мазалоо

една мацка от квартала хоеше с един 6 7 месеца скъсаха и най добрата и фр-ка сега излиза с това момче ... кфо е тфа ебатии опитват се да се докажат че едната е по добра от другата ли или кфоо ... не мога да ги разбераа нали са приятелки за да не си правят мръсотии и да се подкрепят простоо не разбирам

Приятелки сте, имате общо взето сходни вкусове, така че е нормално да харесвате един тип момчета. Е, не винаги е така, с моята най-добра приятелка много рядко си одобряваме гаджетата което е яко до някъде.
    Както и да е. Той нали е с друга. Какво като си пише с приятелката ти? И аз съм си писала с обвързани момчета без да имам нищо наум - просто ей така, да има с кого да си лафим, пък и с необвързани - с един приятел преди си пишехме всеки ден по час поне след даскало, без аз да имам каквито и да било намерения към него. Пък и щом ти е казала, че нищо няма да има между тях... Надявам се да ти е достатъчно добра приятелка, за да прецени, че ако направи нещо, ще те нарани. Все пак гаджетата се сменят сравнително често, докато някои приятели са за цял живот.

Re: приятел мой ... предател мой

ами това се получава понеже момичета сме шматки не оценяваме нещата докато ги имаме а после съжеляваме за тях , а приятелките ни са лицемерки винаги искат да вземат от нас , и то да се каже приятелки е трудно по скоро съперници в мирни отношения . То не като цяло само при теб а при всички не се тревожи но да си разбрала че имаш такива чувства по рано , то не иска мн мислене но понякога просто трябва да оценяваш и най малките жестове
    I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!

Голям фен Аватара на sapphirr
    може и да се опитват да ти докажат ,4е са по-добри.принципно в няма смисъл,даже в някой слу4ай е долно,само 4е да не би да са 1 и 2 боклуците на тоя свят,който живеят за собствения си задник и кеф без да се интересуват от 4увствата,на хората,които нари4ат "приятели"?

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Щото на такава ранна възраст много, много рядко хората ценят приятелството..

Животът е адът описан в Библията!

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов
    Я колко висок морал се показа в тази тема... А защо никой не погледна от другата страна? Като е толкова добра и самоотвержена авторката, защо мисли единствено за себе си, а не подкрепя приятелката си? Какво значение има в случая, че момчето е било с нея? Явно не е била достатъчно добра за него и е отишъл да си търси късмета другаде... Само дето себелюбието и егоизма надделяват и авторката не може да преглътне факта, че приятелката и може да е щастлива с това момче...
    Не ставайте лицемери в стремежа си да се изтъкнете като жертви и да търсите чуждото съжаление...
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Не се претиснявай твоето не много голям проблем,аз когато намерих първата си лЮбов той не ме намери ама както и да е бях много влЮбена към 2 години и споделях на всичките си приятелки колко го обичам и все плаках за него след това разбрах,че от всичките ми 10 приятелки 7 са спали с него след като им ревах колко го обичам 7 от 10 може6 и да си представите...Едната у тях ми разкаъва6е как се напили и легнали правили сеь с него после спал и се гу6кали

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Не се претиснявай твоето не много голям проблем,аз когато намерих първата си лЮбов той не ме намери ама както и да е бях много влЮбена към 2 години и споделях на всичките си приятелки колко го обичам и все плаках за него след това разбрах,че от всичките ми 10 приятелки 7 са спали с него след като им ревах колко го обичам 7 от 10 може6 и да си представите...Едната у тях ми разкаъва6е как се напили и легнали правили сеь с него после спал и се гу6кали
    хаха мн забавно викаш е станало....Ето за това трябва да разчиташ предимно на себе си и да нямаш вяра на другите защото всеки рано или късно те прее*ава!а по темата..според мен просто е някакво саперничество една ли не "виж ме аз съм по добра и затова той е с мен а не с теб"!ддз и аз момичетата са странно нещо

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Не мога го възприема това... първо едната ходи с единия , късат, тя има чувства към него а най-добрата и приятелка тръгва не след дълго с него ... Това е супер гадно!!! Ставала съм свидетел на нещо още по лицемерно : Едната приятелка (М) отива да орежда най-добрата си фр. (К) с някъв ... а накрая всъщност излиза че (М) тръгва с това момче... ужасно е! Напълно те разбирам ... ако питаш мене тая не ти е никва фр.!!! Ако ти беше истинска нямаше да пренебрегне твоите чувства и да тръгне с тоя ... А пък да не ти пука много много Успехчета ! \/ \/ \/

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Такова не6то цял живот няма да забравя да има6 10 приятелки те толкова и приятелки ама пак тогава така съм ги наричала та 7 от тях да спят с това момче ние не сме имали вразка с него ама аз съм го обичала то малко детска работа бе6е ама няма значене детска не детска мен много ме боле6е и да ми разказват как са спали с него...ебахти то тва не е наглост ми неънам беден ми е речника да опи6а за тия к***и

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    абеее то колкото и лапешка работа да е било пак мн пъто са постъпили и при положение че знаят ще изпитваш нещо към него и да ти разказват как са се ..... напраууу с базуката

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Е да,аз всички ги отписах от списака с хора който съществуват за мен,това бяха едни ужасни времена за мен,направо като си спомня какво съм преживяла тогава с тея крави и трапки ме побиват.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    А едната от тях я пукнах от бой,ама пак си остана болката,че така са ме предали

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    и яко ли ти стана като я смаза от бой пък болката нормално да си остане...важното е да гледаш вече напред и да не допускаш до себе си такива верни "приятелки"

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    О много с нея гаврех с нея За което сега ме е срам ама тогава много се изкефих и малко ми олекна за някой друг ден ама после пак ме болеше.Секараме с нея и тя отрича да е направила такова нещо и,аз и викам ти си боклук и викам заслужаваш ей тая кофа с боклук да ти я захлупя на главата и тя вика-аха и аз викам аха ли и взех кофата и я нахлупих на главата и А тя цялата беше в бели дрехи,сега се срамувам от това нещо ама то свърши вече тва беше преди 4-5 години някаде.

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    О много с нея гаврех с нея За което сега ме е срам ама тогава много се изкефих и малко ми олекна за някой друг ден ама после пак ме болеше.Секараме с нея и тя отрича да е направила такова нещо и,аз и викам ти си боклук и викам заслужаваш ей тая кофа с боклук да ти я захлупя на главата и тя вика-аха и аз викам аха ли и взех кофата и я нахлупих на главата и А тя цялата беше в бели дрехи,сега се срамувам от това нещо ама то свърши вече тва беше преди 4-5 години някаде.
    И чувстваш ли се горда от факта, че си направила подобно нещо на момиче, поради простия факт, че е по-добра от теб според въпросното момченце?
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си