.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Цитирай Първоначално написано от puppy
    http://novgsm.com/a2/offers.asp?tm=405&mo=6267&parent=3118&m=10
    Само за този да кажа, че съм почти 100 процента сигурна, че няма Bluetooth. Но според мен е най-добрия избор за цената си.

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Цитирай Първоначално написано от apparition
    Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
    Sony ericsson k310i
    вече май е 100...
    Леко старичка тема
    ама искам да изкажа почита си към този телефон...ее когато ми го взеха беше за 500 лв. ЛЕЛЕ тфа няма счупване....железен телефон! много си го обичкам какво ли не съм преживяла с него ))))))
    Извинявай, чак сега видях мнението ти, ще ми кажеш ли има ли блутуут?!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    Какво мислите за Sony ericsson W200?
    А този телефон записва на камера нали?И може ли някой да ме светне за абонамента от 5лв на месец и тия 100 безплатни минути към един избран номер.Става въпрос за офертата на глобул.Не ми пращайте сайта на глобул,чтох кфо пише там ама не мога да разбера.
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    не са към един номер, към 3 са...отиваш да си купуваш телефона, с родител най-добре (трябва ти пълнолетен, за да е договорът на негово име), и ти активират картата...5 кинта на месец, в които са включени 100 минути разговори към 3 номера на ГлоБул, вероятно служителят ще те попита и ще ти ги въведе веднага, щом си вземеш телефона
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

zemi si nekuf 2-ra raka ama dobari zapazen ! nokia sa mn zdravi ! imal sam simens,sony aricsson,nokia i az ti govorq ob6to 9-pati sam si gi smenql na tazi marki ! samo poslednia pyt bqh na nokia e po zdrav telefon nqma ! pone 150 pati sam go iztarval i ot mn visoko i ot mn nisko e ni6to my nqma dokato siemens i sony... lele 2-ro iztarvane i za bokluka ! za kompania prepora4vam ti mtel kakto kazaha loop zapomni trqbva da ima6 bloet.. s begi si kupi6 ot pazara takoa ustroistvo za kompa i si mqta6 ot tam ;] str 15 lv 10 metra i kam 30 lv za 100 metra

И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !

Цитирай Първоначално написано от LiLGrizzly
    zemi si nekuf 2-ra raka ama dobari zapazen ! nokia sa mn zdravi ! imal sam simens,sony aricsson,nokia i az ti govorq ob6to 9-pati sam si gi smenql na tazi marki ! samo poslednia pyt bqh na nokia e po zdrav telefon nqma ! pone 150 pati sam go iztarval i ot mn visoko i ot mn nisko e ni6to my nqma dokato siemens i sony... lele 2-ro iztarvane i za bokluka ! za kompania prepora4vam ti mtel kakto kazaha loop zapomni trqbva da ima6 bloet.. s begi si kupi6 ot pazara takoa ustroistvo za kompa i si mqta6 ot tam ;] str 15 lv 10 metra i kam 30 lv za 100 metra

Можеш ли да преведеш? Че нещо бяга и смисъл и всичко....

Мега фен
    миличка, а не ти ли е идвало на ума, че можеш да се вземеш по-хубав телефон /около 200-200 и нещо/ на изплащане защото за 100 лева...не ми се вярва да попаднеш на нещо добро...възползвай се от някоя оферта на компаниите за по-ниска лихва...а колкото до оператора...Глобул ти препоръчвам и по-точно Globul Smart където таксата е само 5 лева и имаш по 100 безплатни минути към 3 номера айде късмет

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    отиваш в магазин, избираш си телефон, купуваш си го.
    в кутията към него 100% има инструкции за ползване, от включването до качването на музика и т.н.
    а в магазина можеш да разпиташ по-подробно за плащането на сметка или кулуването на ваучер. там ще ти обяснят всичко.

Град
    Sofia, Bulgaria
    http://www.globul.bg/bg/promotion.html?id=2183 Тук пише че е само към един номер.
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Аз лятото си купих Сони Ериксон к510i.Беше 240 лв, но закупуваш само телефона.По-късно с Глобул Смарт падна на 120лв.Мисля, че още го предлагат.Не знам за 100 лв какво може да си намериш, ама тоя Сони Ериксон има камера 1.3 мегапиксела, мп3, композитор, 65 000 цвята(може и да са повече не знам),ММС, инфрачервен порт, блутут и т.н..Само няма радио.А Глобул Смарт означава, ако не знаеш да си на сметка към Глобул-на месец се плаща 5 лв такса, имаш 100 безплатни минути към 3 номера(от Глобул), с другите оператори и Глобул е 29 ст.

Град
    Sofia, Bulgaria
    Ем има ли значение че ше си го зема от германос?Ама ше съм на сметка към глобул за 5 лв.. И аз прочетох че безплатните минути са към 1 номер.

абе ти, верно, що не си вземеш телефон на изплащане? ако е 200лв, ще плащаш по 20лв/месец. Ако взимаш стипендия - готово, даже тези 100, които си спестила ще ти останат за нещо друго

Sony Erricson k300i мисля , че вече цената му е под 100 лв.

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    Като си купиш телефон с готин звук мп3 плеър и готина камера го постни в форума моляте

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Град
    In ThE mIdDle oF nOwHeRe...
    mi ti ako iskasH da ima i kamera i mp3 i inFra reD..nqq da e 100 Lw..tui 4e..
    >•Аз и тИ.?!?.. ОтНоВо.-ПФф пАк мЕчТиИ.слОЖиХ eNd-Ъ нА тАя сМеШкА..дА сЕ зАнИмАВам с теБ БешЕ гРуБа гРеШка..ГлЕдАм Те ОтСтрАнИ .Да сЕ смЕя Ли Да ПлаЧа Ли!?.нЕзНаМ. МоТаЕш сЕ с ГъРл`чЕтА лЕкА По ЛеКа сТАаШ К`аТ тЯхХ

Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от puppy
    абе ти, верно, що не си вземеш телефон на изплащане? ако е 200лв, ще плащаш по 20лв/месец. Ако взимаш стипендия - готово, даже тези 100, които си спестила ще ти останат за нещо друго
    Не ми тряя на изплащане.Няма да го плащам аз.На 14 съм И няма никъф смисъл,така или иначе ще ги платя тия пари.. А телефона който ще си взема последно е:Sony ericsson W200... Само за промоцията на глобул не разбрах,тъй като не ми отговорихте,но нищо.. Ще су го взема за 119 лв от Германос

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си