- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ще си купя първия GSM
Само за този да кажа, че съм почти 100 процента сигурна, че няма Bluetooth. Но според мен е най-добрия избор за цената си.Първоначално написано от puppy
Извинявай, чак сега видях мнението ти, ще ми кажеш ли има ли блутуут?!Първоначално написано от apparition
А този телефон записва на камера нали?И може ли някой да ме светне за абонамента от 5лв на месец и тия 100 безплатни минути към един избран номер.Става въпрос за офертата на глобул.Не ми пращайте сайта на глобул,чтох кфо пише там ама не мога да разбера.Първоначално написано от monityY
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
не са към един номер, към 3 са...отиваш да си купуваш телефона, с родител най-добре (трябва ти пълнолетен, за да е договорът на негово име), и ти активират картата...5 кинта на месец, в които са включени 100 минути разговори към 3 номера на ГлоБул, вероятно служителят ще те попита и ще ти ги въведе веднага, щом си вземеш телефона
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
zemi si nekuf 2-ra raka ama dobari zapazen ! nokia sa mn zdravi ! imal sam simens,sony aricsson,nokia i az ti govorq ob6to 9-pati sam si gi smenql na tazi marki ! samo poslednia pyt bqh na nokia e po zdrav telefon nqma ! pone 150 pati sam go iztarval i ot mn visoko i ot mn nisko e ni6to my nqma dokato siemens i sony... lele 2-ro iztarvane i za bokluka ! za kompania prepora4vam ti mtel kakto kazaha loopzapomni trqbva da ima6 bloet.. s begi si kupi6 ot pazara takoa ustroistvo za kompa i si mqta6 ot tam ;] str 15 lv 10 metra i kam 30 lv za 100 metra
![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
Първоначално написано от LiLGrizzly
Можеш ли да преведеш? Че нещо бяга и смисъл и всичко....![]()
миличка, а не ти ли е идвало на ума, че можеш да се вземеш по-хубав телефон /около 200-200 и нещо/ на изплащанезащото за 100 лева...не ми се вярва да попаднеш на нещо добро...възползвай се от някоя оферта на компаниите за по-ниска лихва...а колкото до оператора...Глобул ти препоръчвам и по-точно Globul Smart където таксата е само 5 лева и имаш по 100 безплатни минути към 3 номера
айде късмет
![]()
отиваш в магазин, избираш си телефон, купуваш си го.
в кутията към него 100% има инструкции за ползване, от включването до качването на музика и т.н.
а в магазина можеш да разпиташ по-подробно за плащането на сметка или кулуването на ваучер. там ще ти обяснят всичко.
http://www.globul.bg/bg/promotion.html?id=2183 Тук пише че е само към един номер.
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Аз лятото си купих Сони Ериксон к510i.Беше 240 лв, но закупуваш само телефона.По-късно с Глобул Смарт падна на 120лв.Мисля, че още го предлагат.Не знам за 100 лв какво може да си намериш, ама тоя Сони Ериксон има камера 1.3 мегапиксела, мп3, композитор, 65 000 цвята(може и да са повече не знам),ММС, инфрачервен порт, блутут и т.н..Само няма радио.А Глобул Смарт означава, ако не знаеш да си на сметка към Глобул-на месец се плаща 5 лв такса, имаш 100 безплатни минути към 3 номера(от Глобул), с другите оператори и Глобул е 29 ст.
Ем има ли значение че ше си го зема от германос?Ама ше съм на сметка към глобул за 5 лв.. И аз прочетох че безплатните минути са към 1 номер.
абе ти, верно, що не си вземеш телефон на изплащане? ако е 200лв, ще плащаш по 20лв/месец. Ако взимаш стипендия - готово, даже тези 100, които си спестила ще ти останат за нещо друго![]()
Sony Erricson k300i мисля , че вече цената му е под 100 лв.
mi ti ako iskasH da ima i kamera i mp3 i inFra reD..nqq da e 100 Lw..tui 4e..![]()
>•Аз и тИ.?!?.. ОтНоВо.-ПФф пАк мЕчТиИ.слОЖиХ eNd-Ъ нА тАя сМеШкА..дА сЕ зАнИмАВам с теБ БешЕ гРуБа гРеШка..ГлЕдАм Те ОтСтрАнИ .Да сЕ смЕя Ли Да ПлаЧа Ли!?.нЕзНаМ. МоТаЕш сЕ с ГъРл`чЕтА лЕкА По ЛеКа сТАаШ К`аТ тЯхХ
Не ми тряя на изплащане.Няма да го плащам аз.На 14 съмПървоначално написано от puppy
И няма никъф смисъл,така или иначе ще ги платя тия пари.. А телефона който ще си взема последно е:Sony ericsson W200... Само за промоцията на глобул не разбрах,тъй като не ми отговорихте,но нищо.. Ще су го взема за 119 лв
от Германос