.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от Disorder
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Цитирай Първоначално написано от olive_oil
    значи разбираш, че съм готова на всичко за да съм с моя "принц" дори и чисто физически - дори ден, час... колкото господ пожелае. Дори да му стана някаква играчка, господи и на това ще съм благодарна. Но дори и това незнам как да си извоювам. от това ме е страх
    За какво си говорим въобще, като тя иска за всичко на света да е с него...Ще има светлина в края на тунела, еди-кво-си, това са глупости.Бая време ще мине, докато забрави него, пък да не говорим другото момче.Розов свят е твоя, като си мислиш, че чувствата ей така се появяват и тя веднага може да е щастлива с него.
    Коалка, не искам да те обиждам, поради простата причина, че не те познавам и не би ми отивало на годините да се заяждам в тийнфорум с теб, но ме караш да говоря по-остро отколкото ми се иска... Сега за да изясним въпроса, не твърдя, че чувства се появяват ей така. Казах че не може да се влюбиш в някой само от един поглед, а е нужно време да го опознаеш, защото любовта е именно това - да познаваш някого и да го обичаш въпреки всички недостатъци. И никъде не споменах, че веднага може да е щастлива. На мен ми е пределно ясно, че това няма да стане лесно и бързо, поради простата причина, че аз се връщам от там накъдето се е запътила тя и не е нужно да ми обясняваш кога и дали ще го забрави. НО при положение, че тя смята подобна връзка с любимия за неосъществима, единственото и най-логично решение на този етап е да потърси щастието другаде.
    Радвам се, че си говорим културно относно това. Напълно съм съгласна с това, което каза за любовта.Нормално е да потърси щастието си другаде, но дали е щастлива и удовлетворена от тази връзка и защо трябва да има връзка, като тя не е щастлива?Тук е разликата, че според мен не е щастлива, като няма чувства и играе театър.Не мога да кажа точно, но щом пише във форума и търси съвет, явно е така.И изказах лично мнение, че аз просто не мога да съм с друго момче и да започна връзка, в която аз няма да съм щастлива и да играя театър, това е.

Голям фен Аватара на sapphirr
    благородно е само дотам,4е искаш да отделиш на някой внимание и любов,т.е не си егоист.
    не4естно към теб,защото се наказваш сама и превръщаш живота си в кошмар,а това никой не го заслужава.
    глупаво да преследваш нещо,което знаеш,4е няма да бъде твое.
    разумно да оставиш вси4ко зад себе си и да намериш на4ин да бъдеш щастлива.....нека ти кажа нещо -да си щастлив не зна4и задължително да имаш 4овек до себе си.щастието може да се намери в много нещо,ве4е от теб зависи дали можеш да го видиш в това друго!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си