Хах, момиче, нищо лично, ама тва е супер адски тъпо... аз съм от София на 16 години, но ти препоръчвам да не си търсиш приятели от скайпа... Тва е проблема на много хора, мислят си че като си пишат по скайпа вече е станало кой знае какво... Държиш се мило, усмихваш се, а човекът от другата страна изведнъж ти казва: "Не мога да спра да мисля за теб, много те харесвам"... Кофти е, щото най-вероятно не се получава... Ох, извинявай отклоних се от тва което щях да ти кажа...
Мисълта ми беше там, че темата звучи прекалено обвързваща, а хората не винаги са готови за нещо подобно... Виж за какво става дума: "Писнало ми е да си "пиша" с хора които не пишат изобщо и си имат други си приятелчета (не че има лошо) и не намират време да си лафят с мене.."
Какво трябва да значи това, че трябва да отдадем цялото си време за да си пишем с теб, така ли?!? Че аз не пиша на никой, който се сети за мене отговарям и пиша, ама аз рядко започвам разговор...
Ако искаш приятели, скайпа не е най-добрият вариант... Излез, разходи се, дори и сама... По кафета, барове, дискотеки можеш да стрещнеш нови хора с които да се сприятелиш... Пък и не само там... аз например като си харесам някой в рейса или му се усмихвам през целият път, или просто отивам и се запознавам...
И накрая малко окуражение:"Ако не успееш да направиш случайният човек приятел, то поне едва ли ще го видиш повече "