Първоначално написано от
monityY
E,първото което е-какво като имам 1000 абоната?От тях познавам 300 човека на кръст,с които сме си писали по 2 думи,неисках да прозвуча така че искам да си пише някой само с мен,но не и да ме пренебрегва,щото с който и да се запозная-запознаваме се и до там-после изобщо не си пишем,както явно е станало с тебе.Изгубила съм ти скайпа сред толкова абонати,а защо сме спрели да си пишем и кой е бил инициатора в тфа нещо щше ти кажа ако ми дадеш скайпа си и ти видя хронологията...Спортувам,но там няма подходящи хора с които да се запозная..А още по кофтито е че дори да се запозная с някой и да се зачатим после и да се видим,виждаме се 1 път и се забваме..Просто повечето хора си имат техен си живот,доста приятели и не им е до някфа там дет не я познават и ги мързи да я опознават..Вярно че 1 приятел повече няма да им натежи,но очевидно при повечето натежава.. Не съм казала че искам да имам мн приятели.. На мен и 1 ми стига,само да е истински.. И в никъв слушай не бих го ангажирала да си пише само с мен(тфа е адски тъпо).В класа сме 13-14 човека на кръст.. с 2 момичета от тях се мъкна(не мога да ги нарека приятелки) .За мен приятел значи много повече от това тяхното.. И от това което значи за повечето хора...А останалите 2 момичета които имаме в класа си ходят заедно.. А и без тфа едната не мога да я търпа.. Тфа е.. Не ми разбрахте темата,почнахте да ме критикувате-нищо.Не се обиждам лесно.Моля модераторите да я заключат.!!!