Цитирай Първоначално написано от monityY
E,първото което е-какво като имам 1000 абоната?От тях познавам 300 човека на кръст,с които сме си писали по 2 думи,неисках да прозвуча така че искам да си пише някой само с мен,но не и да ме пренебрегва,щото с който и да се запозная-запознаваме се и до там-после изобщо не си пишем,както явно е станало с тебе.Изгубила съм ти скайпа сред толкова абонати,а защо сме спрели да си пишем и кой е бил инициатора в тфа нещо щше ти кажа ако ми дадеш скайпа си и ти видя хронологията...Спортувам,но там няма подходящи хора с които да се запозная..А още по кофтито е че дори да се запозная с някой и да се зачатим после и да се видим,виждаме се 1 път и се забваме..Просто повечето хора си имат техен си живот,доста приятели и не им е до някфа там дет не я познават и ги мързи да я опознават..Вярно че 1 приятел повече няма да им натежи,но очевидно при повечето натежава.. Не съм казала че искам да имам мн приятели.. На мен и 1 ми стига,само да е истински.. И в никъв слушай не бих го ангажирала да си пише само с мен(тфа е адски тъпо).В класа сме 13-14 човека на кръст.. с 2 момичета от тях се мъкна(не мога да ги нарека приятелки) .За мен приятел значи много повече от това тяхното.. И от това което значи за повечето хора...А останалите 2 момичета които имаме в класа си ходят заедно.. А и без тфа едната не мога да я търпа.. Тфа е.. Не ми разбрахте темата,почнахте да ме критикувате-нищо.Не се обиждам лесно.Моля модераторите да я заключат.!!!
Май не ме разбра напълно или изобщо. Не ти мърда запознаването с приятели стига да поемеш инияциатива. Точно защото ти липсва дух в инциаторска дейност, заради нея ти е трудно запознанствата ти да преминават в приятелства. Все пак каза, че се движис с некфи твои приятелки и на тях им имаш скайповете 100% пък един ред да им драснеш е достатъчно да ги поканиш на кафе в събота примерно и да излезете да се забавлявате като момичета. Просто чакаш някой да те покани! Както и чакаш някой да ти пише, което е адски грешно. Ако пък имаш интересни наченки на запознанства с готини хора, пиши им естествено! Досаждай ако трябва! Ти просто чакаш от нищото някой да се заинтересува от теб, още по-жалко е че го правиш с обяви, въпреки че сама осъзнаваш факта, че всичко се свежда до някакво скучно лафче и после се заебавате. Даже и не помниш хората, с които си си писала. Та идеята е да се запознаваш с реални хора, не с профили. Толкова ли е сложно, пък класа ти ако е толкова смотан, не значи че целия випуск е смотан. Запознай се с хора и от другите класове. Още по-лесно става ако например пътуваш с някои от тях за вкъщи. Просто почни с едно "Кво става? Как сме?" и така лека по лека се разучпва леда. Говорите си в началото за даскало, после преминавате на други общи теми, свикваш им с привичките, виждаш дали са готини, ако да им предлагаш някой път да отиде на кафе, намирате си любимо място, правите го ваше и така постепенно изграждате компания или евентуално ти се приобщаваш към някоя по този начин. Няма нищо сложно. Сега не знам имаш ли някакви комплекси, които те възпират да си контактна, но осъзнай че няма нищо сложно. По-сложно е да се страхуваш, да си седиш в къщи и да пресмяташ възможността да те отхвърлят или, че ще ти се подигрват. Глупаво е и инфантилно. Смятай, че губиш времето си след като е можело още днес да се запознаеш с някой и да отидете на кафе или да се помотаете по шоповете с разни връснички. Търси контакти, а приятелствата ще си дойдат постепенно.

Хайде, пробвай се утре и сподели толкова ли е било сложно!