Ще започна отначало...Занчи с приятеля ми ходим вече повече от 8 месеца и последно време преживяхме много турден период мнгоо се карахме за глупости и все сърдити имаше . На няколко пъти за малко да скъсаме ... дори сме го рпавили , но осъзнавахме че не мжоем еидн без друг и се събирахме и сега двамата остзнахме нещо , че вече няма какво д а си говорим кой знае какво след чат по скайп...Смея да кажа , че и двамата много се обичаме един друг и сме силно привързани....И нито сме сми омръзнали , нито не знам какво .... това е в следствияе на някой пълни флупости и небмислени постъпки , ойто донякъде са повляини от напрежение покрай училище, и сега неог го е обвзела някаква параноя , че при всеки спор той може да се превърне в караница , а караницата да доведе до край ан всичко . Последняи път когаот имаше такова изпълнение му обещах че вече ще се опитам да не се сърдя за глупости и т.н , но ето че той отново е несигурен в отношениета ни. Чувствам се адски виновна и глупава , че допуснах да се случи това . Заради пълни глупости сега май идва началото на края ... И за всичко съм виновна аз ... Моля ако някой може да ми каже как да му върна вярата в чова че ще се справим и това е само труден период и двамета заедно да преодолеем всичко.