.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: защо?

защо?

Здравейте искам да споделя нещо и да разбера каква е причината...снощи с приятеля ми бяхме в къщи и щяхме да правим секс,но точно преди да ми го сложи "стана засечка"(спадна му)...пробвахме 2 пъти и все така...на него му стана малко спек и...дали не съм аз пичината за това на какво може да се дължи?
    Break the Rules, Find Your Freedom,Live Your Life!!!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Не си ти причината...

poznata istoriq.......

Град
    Белград/София
    Случват се такива неща . Важното е да не правиш драми и да не го коментираш пред него все едно е нещо супер страшно, че ще го сдухаш момчето . Определено не си ти причината, споко.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Преумора, притеснение, стрес, алкохол.........случвало ли се е и друг път? При какви обстоятелства?

ами аз не виждам логика да си ти... щом е с теб, значи го кефиш..
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

ами не не се е случвало друг път...аз нищо не му казах напротив ...казах му да забравим за това все едно нищо не се е случило...не е от алкохол или от преумора сигурна съм

ami vs16tnost ne si vinovna ti i na men mi se e slu4valo no se izbavihme ot problema.hvani mu penisa ama ne silno ili mu naravi nqkoq svirka i gotovo s problema e sv1r6eno

ами пробвах ама...смисал стана му но точно преди да ми го сложи пак му спадна

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Преумора, притеснение, стрес, алкохол.........случвало ли се е и друг път? При какви обстоятелства?

+1

Град
    Асеновград, България

А и конфузната ситуация вероятно го е притеснила още повече.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    Цитирай Първоначално написано от swords1010

А и конфузната ситуация вероятно го е притеснила още повече.
    +10

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

А ве случват се таратанци Не се случват... горкия човечец ;( Мое да е обратен или ти да си много грозна... сигурно ти си му напраила нещо

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Хора сме, а не роботи. не можем винаги.....

Цитирай Първоначално написано от Tazadar
    А ве случват се таратанци Не се случват... горкия човечец ;( Мое да е обратен или ти да си много грозна... сигурно ти си му напраила нещо
    абе ти определено ставаш за психотерапевт! ще имаш много успешна кариера в Холивуд, луди кинти до деня в който някой не ти отнесе главата със законен Магнум 44

по темата споко случват се такива неща, опитай се да му помогнеш, когато прецениш че е добре еректирал, ако е необходимо ползвай и лубрикант, не го прави на въпрос че да не вземи той да си вкара някакви филми че му има нещо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си