Здравейте искам да споделя нещо и да разбера каква е причината...снощи с приятеля ми бяхме в къщи и щяхме да правим секс,но точно преди да ми го сложи "стана засечка"(спадна му)...пробвахме 2 пъти и все така...на него му стана малко спек и...дали не съм аз пичината за това на какво може да се дължи?
Break the Rules, Find Your Freedom,Live Your Life!!!
Случват се такива неща. Важното е да не правиш драми и да не го коментираш пред него все едно е нещо супер страшно, че ще го сдухаш момчето
. Определено не си ти причината, споко.
![]()
Преумора, притеснение, стрес, алкохол.........случвало ли се е и друг път? При какви обстоятелства?
ами аз не виждам логика да си ти... щом е с теб, значи го кефиш..
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
ами не не се е случвало друг път...аз нищо не му казах напротив ...казах му да забравим за това все едно нищо не се е случило...не е от алкохол или от преумора сигурна съм
ami vs16tnost ne si vinovna ti i na men mi se e slu4valo no se izbavihme ot problema.hvani mu penisa ama ne silno ili mu naravi nqkoq svirka i gotovo s problema e sv1r6eno
ами пробвах ама...смисал стана му но точно преди да ми го сложи пак му спадна
Първоначално написано от krem4et0
+1![]()
+10Първоначално написано от swords1010
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
А ве случват се таратанциНе се случват... горкия човечец ;( Мое да е обратен или ти да си много грозна... сигурно ти си му напраила нещо
![]()
Хора сме, а не роботи. не можем винаги.....
абе ти определено ставаш за психотерапевт! ще имаш много успешна кариера в Холивуд, луди кинти до деня в който някой не ти отнесе главата със законен Магнум 44Първоначално написано от Tazadar
![]()
по темата споко случват се такива неща, опитай се да му помогнеш, когато прецениш че е добре еректирал, ако е необходимо ползвай и лубрикант, не го прави на въпрос че да не вземи той да си вкара някакви филми че му има нещо.