- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е fake
Е са умря темата.![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Как оценяваш шансовете си за оцеляване при гръмотевична буря?
Е ли техническият прогрес ключ за ускорена развитие на родината.
До каква възраст смяташ да кърмиш децата си, ако ги кърмиш изобщо. Защо?
Какво мислиш за мен? (Освен, че съм грозен и дебел )![]()
Красив и тъп или умен и грозен. Вариантът красив и умен е изключен.
Дълъг и тънък, или къс и дебел? Варинатът хем дълъг, хем дебел, хем да не боли не съществува!
Grumpy old madman
1.Изневеряваш ли?Като цяло...какво мислиш за изневярата?
2.Виждам,че си пиърс маниачка.На колко ти беше първия пиърс и къде?
3.Кое е любимото ти желязо по теб?
4.Каква музика слушаш?Кои са любимите ти групи?
5.Коя песен те описва най-точно?
6.Обичаш ли да отговаряш на въпроси?
7.Кога за последно каза "обичам те"?На кого?
Как оценяваш шансовете си за оцеляване при гръмотевична буря? - Доста големи, къвто съм карък, до сега е трябвало да умра, щом още не съм, значи всичко е наред![]()
Е ли техническият прогрес ключ за ускорена развитие на родината. - Ем, до колкото ми е известно за мойта родина...ся е доста развита в моментатака че, предполагам, че да. всъщност наистина нямам идея за кво говоря.
До каква възраст смяташ да кърмиш децата си, ако ги кърмиш изобщо. Защо? - даже и да раждам някога, в което силно се съмнявам, със сигурност няма да кърмя, щото ще ми увиснат циците.
Какво мислиш за мен? - умен симпатичен младеж с потенциал да се запознае с мен някой ден![]()
Красив и тъп или умен и грозен - зависи. ако ще е приятел, нека е умен, ако ще е гадже, тъп и красив - тъп, за да си го манипулирам, красив, за да ми завиждат за него(бой ще ям след тоя отговор, ама карай)
Дълъг и тънък, или къс и дебел? - за кво говорим![]()
1.Изневеряваш ли?Като цяло...какво мислиш за изневярата? - не. всъщност, случвало ми се е, но я намирам за нещо супер обидно и подло
2.Виждам,че си пиърс маниачка.На колко ти беше първия пиърс и къде? на..13 или 14, лабрет(долната устна)
3.Кое е любимото ти желязо по теб? - ми..май си ми е първото, най-много си го тача
4.Каква музика слушаш?Кои са любимите ти групи? - предимно ска и Ой!(благодаря много на човека, който ме открехна към тази музика)...Cock Sparrer, Devotchkas, Madness, но няма как да не спомена Нова Генерация, които са просто Велики.
5.Коя песен те описва най-точно? - никога не съм разбирала как можеш да се опишеш с песен...ако измисля някоя, ще отговоря
6.Обичаш ли да отговаряш на въпроси? - много се кефя![]()
7.Кога за последно каза "обичам те"?На кого? - преди малко на майка ми![]()
Офф: Абе сори, ама много връзкарко се избирате. Не може ли и мен да ме натъкмите за някоя друга седмица?
Въпрос - Абе какво е усещането да имаш обеца на оная си работа?![]()
С кои 3 думи,би описала себе си?
Коя е най-голямата ти мечта?
Вярваш ли в Бог?
Чела ли си Билията?
Коя е най-голямата простотия,която си чувала эа себе си?
[size=7][b][u]fosse cos
Който има връзки така е. Не знам аз как бях на стола тогава де, ама айде. Пък...без да се мазниш сяПървоначално написано от Мо6no
![]()
Благодаря.Първоначално написано от fаke
(тва трябва да е поклон)
Още няколко въпроса -
1. Правила ли си опити за самоубийство?
2. Смяташ ли, че си толерантна и до каква степен?
3. Можеш ли да готвиш и какво? Какви са най-странното и най-гадното нещо, които си яла някога?
бтв Аз съм БЪЛГАРЧЕ не видях с какво точно се мазня, ама ти си знаеш.
Въпросите които са ми задавали на мен. Нагаждай си ги, само най-фрапантните съм променил.
Първоначално написано от P4ela
Първоначално написано от iliana_svoge
Първоначално написано от aLL|aLoNe
Първоначално написано от KimBerLy1912
Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Първоначално написано от leti_cherry
Първоначално написано от bungle
Мошното, стига се връзва деПървоначално написано от _Cuddly_
Моя въпрос е един ама 100 на 100 ше е доста обширен за теб : ))) Къде имаш пиърси...с какви емоции ги свързваш..кой беше най-болезнен...и как се почувства след първия ти...пиърс : ))
С кои 3 думи,би описала себе си? - инат, прекалено доверчива
Коя е най-голямата ти мечта? - да си имам собствено преуспяло пиърсинг студио
Вярваш ли в Бог? - не
Чела ли си Билията? - не
Коя е най-голямата простотия,която си чувала эа себе си? - пф, то една да беше...че съм сатанистка и се друсам.
1. Правила ли си опити за самоубийство? - да![]()
2. Смяташ ли, че си толерантна и до каква степен? - понякога даже прекалено толерантна. зависи към какво/кого де.
3. Можеш ли да готвиш и какво? Какви са най-странното и най-гадното нещо, които си яла някога? - мога..много неща...баница, супа, мекици, палачинки, пиле 'Жулиен', кекс, гъби с масло, кашкавал и сирене пане, салати, омлети, сандвичи..абе гладна няма да остана![]()
Имаш ли желание да отидеш на екскурзия или да живееш за определен период от време извън България? - естествено. обичам да пътувам. а за живеенето - трудно би ми било, но да, бих се махнала за определен период...и за неопределен също
Харесваш ли малките деца? - напоследък много ме кефят.
Ваканциите ли предпочиташ или ти харесва да ходиш в училище и как ти минава стоенето там? - доста тъп въпрос. ваканциите са яки, но ако нямам какво да правя, бързо ми омръзват, и в даскало е фън. по равно ги харесвам май.
На кой се възхищаваш? - На себе си...скромно, а? не, сериозно...на никого не се възхищавам май
kakvo e ne6toto v jivota ti,koeto tursi6,no ne namira6 i pak produljava6 da tursi6 - каквото търся, намирам. после освен да го изгубя друго няма кво да стане.
Какво мислиш да следваш след като завършиш? Като цяло какви са твоите мечти, твоите цели? - влизам висше, това ми е билета да се махна от тоя град. оттам вече...искам да се уредя в някое студио и да се развивам професионално в тази насока. но никога не знаеш къде ще те отвее вятъра, така че висшето ще е гаранция, че ще има на какво да се опра, ако нещо не потръгне.
Обичаш ли да четеш? И ако да, каква литература? - поезия обичам - Далчев, Смирненски, Ботев... също съвременна литература..и детска
Кое е нещото, с което най-много се гордееш? - де да знам...за крехките си 18 години не съм постигнала кой знае какво...
Чувстваш ли се щастлива? - Да, през повечето време така се чувствам
Хора от коя националност са ти противни... - тъп въпрос. няма такава.
Първоначално написано от fаke
Ще ти направя 1-2![]()
Защо не отговори на останалите въпроси?
На колко си години?![]()
>>> House Music <<<
^^на 18 е.
И аз имам въпрос.Щом си толкова толерантна,защо така предубедено не ме харесваш?(може и на лично да ми кажеш
)
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Тебер трябва да те турим на стола.Първоначално написано от ABSOLUT`me
fake, би ли правила секс за пари?
Grumpy old madman
Можеш ли да пееш? - аз че мога, мога...ама никой не може да ме слуша
А да свириш на нещо? - ...ем...![]()
Кой е човекът, когото обичаш най-много на този свят? - де да знам...на мама сестра и.
На какво си готов за този човек? - аз за много хора съм готова почти на всичко.
Колко истински приятели имаш? - истински...не мога да ги преброя така...но не са повече от 5-6
Какъв беше като дете? - не си спомням. сдухана.
Как те възприемат хората около теб? - познатите са ми свиканли, в добри отношения гледам да съм с всички. случвало се е да ме зяпат странно, ама то си е за тях, не знаят какво изпускат
А как искаш да те възприемат? - искам всички да ме харесват.
Оптимист, песимист или реалист? - реалист, но с изблици на песимизъм и оптимизъм...
Ако имаше право на едно желание, какво щеше да бъде то? - още желания![]()
Мразиш ли? - не. не мога.
Опиши се с една дума. - инат.
Как се запозна с приятелката ти, кой кого свали? - аз го свалих, но по начин, по който да си мисли, че той го е направил
Какво те прави щастлив? - доста неща...
Какво детство си имал? Полсушно дете ли си бил? - ми..в общи линии послушна бях, не си спомням да съм правила кой знае какви издънки. детството не си го харесвам много, понеже майка ми е доста кофти родител и съм яла доста бой.
От колко се напиваш? - от малко
Най-голям срам си брал, когато.. ? - и продължавам да бера, когато се хиля в абсолютно неподходящи ситуации. често се случва.
Любимата ти историческа личност е ? - пф, де да знам. не съм много навътре в историята. Ботев може би.
Момиче или момче искаш да имаш, като му дойде времето за деца ? - по едно и от двете, да не взема да се прецакам.
Първият път ти беше на... - 15
Справи се... - тъпо беше
Най-голямата издънка в леглото беше... - ми веднъж той извади презерватива и ми се стори, че е някъв от тия на червен кръст...и викам "ъъъъ, кво е тва"...той доста се учуди...отговора беше "ми..презерватив..ааа, ти да не си девствена?"
Моментът, който никога няма да забравиш... - доста такива има..може би е някой концерт.
Най-шантавото нещо, което си правил, за да удовлетвориш желанието на мъж (пак за секс говоря)... - няам представа
Идеалния мъж е (говоря за визия само)... - идеалният мъж е висок, не много слаб, нито прекалено мускулест, няма коса(или има дълга коса, 'нещо средно' не ме устройва), дебела пишка, и няма косми по гърба![]()
Моногамен ли си? - ми..когато си имам приятел, да
Къде имаш пиърси...с какви емоции ги свързваш..кой беше най-болезнен...и как се почувства след първия ти...пиърс : ))
Къде...то се променя постоянно...в момента имам на езика, две на долната устна и на лявото зърно. поналожи се да сваля останалите, че взеха да умират. но към лятото бройката ще се покачи. най-болезнен като че ли не си спомням болката да ми е правила впечатление...на оная работа като се дупчих ме болеше в продължение на 2 месеца и накрая се отказах и го свалих. след първия си пиърс...ме беше страх как ще реагира майка ми(и с право), но се чувствах невероятно добре.
Щом си толкова толерантна,защо така предубедено не ме харесваш? - не, че не те харесвам...просто не си ми особено симпатична. не твърдя, че е невъзможно да стане обратното, просто не сме опитвали, хаха. те мойте предубеждения лесно минават. аз по принцип не харесвам момичетата и винаги по-добре съм се разбирала с мъжката част от познатите си, и имам известни предубеждения към женския пол като цяло.
fake, би ли правила секс за пари? - за момента, естествено, че не - просто нямам нужда от пари, спечелени по такъв начин, имам си. но не мога да кажа 'никога'...ако от това зависи нещо ужасно важно, ако спешно ми трябват пари, които не могат да бъдат изкарани за малко време по друг начин...никой не знае в каква изключително крайна и ужасна ситуация мога да изпадна някой ден.
Това за 5 път го казваш, но как се случи точно? Запознаването..Първоначално написано от fаke
аз ти писах първа след Шипка, ако не помниш. и те карах да ходим на марс, и на палатка, и къде ли не. и се навих да дойда до СтЗ и да спя у вас. и ти казах 'не, не ми слагай друго легло, ще спя в твоето'.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
е извинете, колко още намеци искаша и имам бегли спомени, че докато лежахме, аз първа те гушнах, така че...
признай си, кучко!
Както казах "да го дуфаш, нищо не признавам!"![]()
Ако не те бях зарибил как щеше да се навиеш да ходиш с някъф си непознат на майната си?А преди 4 години кой пръв ти писа бе, шемет!
То кое дете не е псувало и биело момичетата, за да им покаже колко ги обича
![]()
Ай стига съм Си усирал Твоята тема
„Горещ стол” – защо не?) Поне на пръв поглед изглежда доста интересно.
Здрасти, fake! Ще използвам възможността да задам и аз няколко въпроса. Като гледам предишните, май ограничения по отношение колко лични да бъдат те нямам, все пак, ако не ти допадне кой да е от тях – няма проблем да не ми отговаряш.
1) Как се казваш?
2) Най-хубавият подарък, който си получавала досега? Или поне някой от тях? Най-стойностен за теб имам предвид. Кога? От кого?
а) обичаш ли да получаваш подаръци?
b) а да правиш такива?
3) Имаш ли в момента до себе си човек, който да те кара да се чувстваш желана (и щастлива, въпреки че между двете не е задължително да има връзка) всеки един момент?
4) За теб чашата винаги е наполовина пълна или наполовина празна? Как определяш себе си – песимистка или оптимистка? Позитивен човек ли си или обратното?
5) На 18 си, така ли? Вероятно си 12-клас тогава? Ако да къде и какво възнамеряваш да кандидастваш? (последното беше един от „любимите” ми въпроси и на мен по онова време) Пиърс студио ли? Къде? *”Тоя град”, който имаш такова (голямо) желание да напуснеш Стара Загора ли е? „ Има ли връзка между това и “но да, бих се махнала за определен период...и за неопределен също”?
6) Без какво не можеш? Малко по-общ е този въпрос, та ще приема и по-лаконичен отговор, ако „не ти се занимава”. А нещо, което ти се иска да можеше?) Освен да пееш, явно. :P
EDIT
..7) Къде извън България си била досега? И съответно къде ти хареса най-много и защо?
8. Най-якият концерт, на който си била?
Хмм, сещам се за още, но нека започнем с тези и после ще преценя дали да задавам и други. Ако съм повторил нечии въпрос от темата, извинявам се предварително на автора му, за което и няма проблем да го пропуснеш, както и кой да е друг.
ОFF/
P.S.: абе, къде си качвате вече аватарите, за да Ви приема url-a, бре?!
П.П.С.: Ниго още ли тренираш и ако да в София ли?
Имаш ли хитлеристки мустачки?![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Кой би желал да напусне Стара Загора беПървоначално написано от Lestat357
![]()
![]()