- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 1 Месец
Никога не съм питал точно такова нещо...но сега искам нещо оригинално...
Дайте съвет какво да взема на приятелката си за 1 месец...вече съм и подарявал една голяма плюшка , сега искам нещо по-интересно което да не е както обичайнитеили поне дайте съвет
za 1 vi mesec podaraci? z ateb tva mn li e... o6te nee sigurno dali6te izkarate 2? kakav e smisala....![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Първоначално написано от BeBsItO
По-принцип не съм правил .. не .. супер малко е 1 месец , но .. така съм решил .. и .. искам да я зарадвам..
Mi kato ne iska6 igra4ka - kozmetika, nekoq dre6ka (ili belio) ne znam za mene nai- qko si e edno sar4ice deto vika obi4am te ili ne6to podobno
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
парфюм
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Амм кажи и че я обичаш че искаш да си с нея и че нокой предмет и материялни работи не могат да заменят любовта ви.
![]()
ooo pi4 i az misleh kvo da podarq na moita priqtelka za 1 mesec am denq predi da napraim mesec tq ma odrqzataka4e nqma smisal ot podaraci
kaji i tam 4e q obi4a6 i tva e !!!
a p1k ina4e ako naistina si re6il da q zaradva6 nqma lo6o nqkva grivni4ka ne6to zemi![]()
И тя ще си каже "Ебахти скръндзата..."Първоначално написано от Jesus_is_good
зарежи ги тия тъпотий по добре се измъкни с нещо каквото и да е важен е жеста...
ne naistina mislq 4e ne e nujno o6te za 1 viq mesec podaruci......... daje za polovin godina nz....vsi4ko e 4ustva
moje daq iznenada6 s podaru4e v dr den, v koito tq nqma da se 4ustva neudobno ako ne ti e vzela i v koito nqma da q izpla6i6 ami prosto 6te pokaje6 lubovta si...
uspeh
Първоначално написано от ™G-Baby™
Парфюма си остава най-доброто решение според мен (:
Животът е адът описан в Библията!
една бъзиклийска грамота и 1 бумеранг с картичка ( накъдето и да ме хвърлиш пак ще се върна при теб) и няма да има 2-ри месец
Братле, ако става въпрос точно за парфюм мога да ти дам някои насоки, но се боя че трябва да приготвиш поне 60-70 кинта за истински и хубав парфюм. (50мл)
Само ми кажи какво харесва:
по-сладки
или по teen аромати
Лично аз съм подарявал:
D & G - The One изключителен парфюм, който много жени обожават.
А за нещо по-леко
Calvin Clain - Euforia
Bulgari - Omnia Crystalline (адски добър)
Versace - Bright Cristal
100мл вече ще ти дойде нанагорнище, защото са по 120лв![]()
![]()
П.П - един съвет не отбивай номера, а направи истински подарък, който се помни дълго, дори и да ти коства събраните парички![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Ako praite sex se sable4i zaka4i si edna pandelka i napi6i na gardite si s 4ervilo obi4am teNe tva be6e 6ega ma i tva stava ma ti q poznava6 nai-dobre znae6 kakvo 6te q raz4uvstva izberi ne6to takova
Бих ти предложила да използваш търсачката има мн подобни теми.Там има и мн предложения за подаръци(може да си харесаш нещо)![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ни.
Важно е колко скъп е жестаПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
Мда...идеята за гривничка е яка...Аз за 1 месец подарих кифла....също става
![]()
![]()
![]()
Подари й годежен пръстен.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Що ли да не ида да са напия някъде па съм му ебал майката и на месецитеПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
![]()
![]()
![]()
е..тва е глупаво..на всеки месец ще и подаряваш нещо ли..така никога няма да можеш да и направиш силно впречатление за някой по-важен подарък..например за рождения й ден..тя ще свикне и всеки месец ще си очаква нещо..глупаво е..а и защо изобщо трябва да го правиш? нали това им е хубавото на празниците..че очакваш с нетърпение да дойдат и да си получиш подаръка..препоръчвам ти да се откажеш от тия ежемесечни подаръци..
Първоначално написано от FunnYboY
mda parfumite ,koito ti kaza sa mnogo dobri ako imash vazmojnost i kupi ! Inache druga ideq e belioAz naprimer mnogo se radvam na sladko belio .. bilo to noshnichka ili nqkakav komplekt
![]()
spored men i kupi edna hubava roza i nqkakwa karti4ka kato w neq napi6e6 ne6to milo, ne izbarzwai s 'obi4am te' moje da q izpla6i6
Emi nz moje bi nqkakvo biju....
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
^да, нещо сребърно примерно, не толкова скъпо, но красиво.
1 месец е с нея и ще дава 70 лв за парфюм??? ти чуваш ли се? За рождения ми ден приятеля ми подари подарък за 60 лв и още ми е неудобно като знам, че за тези пари работи сума ти време.........Първоначално написано от FunnYboY
1 цвете е напълно достатъчно. Нещо от рода на маргаритките, които да показват начало на връзката, нежност и невинност. Всичко друго е излишно и пресилено!