- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не ми се живее..
pyrvo tfa momi4e ne ti e priqtelka "imala sam sa6tata dobra priqtelka" i situaciata be6e gd ednakva ako pita6 men probvai s drug ne si struva da se v4i6 sled nqkoi gyz .. dr e 4e kato trygne6 s dr toi 6te razbere 4e nqma da go 4aka6 ve4no i moje i da re6i e e nadtypil momonta .t.e zaribqvai se s drugi mom4eta pred nego ako ima6 vazmojnost tragni s nqgkoe toku vij mu trepnalo Ne6to NA ONIQ kALAF deto se zaribqva s priqtelkata ti 4e moje da ste ne6to poe4e ot priqteliUspeh
![]()
Ами сега ще ти предложа един метод...Представи си живота си без него... Внимавай, изключи го от мислите си, недей да вдигаш телефона, когато ти звъни, недей да му пишеш в скайп. Отговаряй на въпросите му в училище, но не задавай към него.
По думите ти той е просто един бройкаджия, един боклук... Недей да страдаш за него. Не си заслужава
Успехи!
Много кофти ситуация, Мацка!!!ББ![]()
![]()
![]()
Абе ти не стига , че си нахална , пък си и много нахална ... не виж , че момчето не те харесва за гадже , ти наглата пак ... е то на сила хубост не става мацка , сорка ....![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от kukla_bes_sarce
Ами да, не съм обичала, когато съм била на твоята възраст, и изобщо никога не съм се влюбвала, а съм почти на 16 и не смятам, че е голям пропуск- за всяко нещо си има време. Не съм казвала, че е напълно невъзможно да се влюбиш на 13, но всеки има собствено мнение и да ме убиеш, но не смятам, че основният проблем на 13-годишнште трябва да са любовните мъкиСъжалявам, ако имаш друго мнение по въпроса, но ми е много интересно какво ще се промени, ако си станете гаджета, освен че ще се натискате през междучасието и ще си пишете "мило обичам те" по скайпа. Ако си намериш някакво занимание освен да киснеш на компа, да се самосъжаляваш и да си търсиш проблеми, когато ти е скучно, ще ти стане по-добре. Пък, ако толкова се нуждаеш от любов, намери си някой друг, с когото да се "зарибявате".
Късмет!
Пс Това, че пишеш на кирилица, не ти пречи да пишеш "не знам" отделно :P
Don't worry, be happy!
А сега ако ми кажеш за какво ти е такова безчувствено момче ,ще бъде мн хубавп
Само аз ли смятам че е идиот(може да става за фр,ама за гадже)Така прекарвате си супер като фр,ама той не става за твое гадже,щом се държи така стеб и щом отговорите на признанията ти са такива .
Ае може и да ме напсуваш ,ама аз така мисля![]()
Абе ей . . . к'во не ти се живее за първият срещнат ,който ще забравиш ако се отдалечиш от него!??И аз бях така и то 4 години и аз бях 6ти-7ми клас и си мислих ,че света се сръшва с т'ва момче . . . пропилях 4 години от живота си всеки ден да рева по това момче мамка му де*ба и просто . . . никъф смисъл . . . така че по-бързо се отдалечи от него - личи си от км. ,че си играе много здраво с чувствата ти !?
Горе главата живота не свършва с това момче
Който иска можем да си попишеме
Хиляди извинения, но МНОГО СИ ТЪПА... Знам, че разочарованието от първата любов е "много болезнено нещо" и си е така... Не мога да ти помогна по никакъв начин , освен и аз да споделя опит
... Такаам : аз харесвам (меко казано
) едно момиче от 4 години и моята ситуация е мааалко по различна от твоята... малко със това, че трае 2 години повече
... И през тези 4 години получавам един "уй у гъзо"... "Глей ся" просто си се кефи на живота , дистанцирай се , намери си забавления , нещо което да те кара да не мислиш за него, и най-важното - излез с приятели
...
Първоначално написано от Chess
Или гледай SAW да цениш живота...който здраво sucks...
АА да , как можах да забрая (м/у другото този човек не е гледал филма, но) гледай го задължително
... Наистина след като го изгледаш гледаш на живота мааалко по различен начин... ( действа ободряващо)
Искам супер много да благодаря на всички че ми помогнахте...в последно време гледам да не му обращам внимание..закачам се с приятелите му пред него и не му говоря не му пиша само ако той ме пита или ми пише..а до приятелката ми с нея немога да се скарам зарди него защото много я ценя...аз немога да и кажа в кой да се влюбва..."любовта не пита а връхлита " тя ако ми е приятелка мисля че ще спре но..както и да е...вие наистина много ме стимулирахтеда го забравя..малко ще ми е трудно но ще го направя твърдо съм го решила...е въпреки всичко имам чувството че ако ми предложи ще трагна с него..но от мен нищо повече...и наистина пак много благодаря![]()
![]()
FoReVaR sAd .. ;(
Е са, ако ти предложи няма нищо лошо да тръгнете... да му се порадваш малко докато не се разделите и не се съсипеш (освен ако не си със здрава психика)...Иначе радвам се, че сме/са ти помогнали. И не забравяй - горе главата и гледай "SAW"
![]()
ОоОо Ас съМ реШилА ТраГнеМ Ли ...уСетЯ лИ чЕ неЩатА Не ВърВяТ...Го РеЖа![]()
![]()
НеМа Гу УсТаа МЕ СъсиПе
FoReVaR sAd .. ;(
Харесай си някое друго момче и го целуни пред други хора. Твоят пич ще научи и ще го хване яд.