- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не ми се живее..
Пфф...от 5клас (ся сам 7) харесвам много едно момче..С всяка изминала година го заобичвам все повече и повече...Миналата година бяхме станали много добри приятели..даже за мен той беше най-добрият ми приятел..Но понеже не само аз го харесфам за да го спечеля беше много трудно...Много пъти сам му признавала чувствата си..и той все ми казва "Ами незнам.." или "Ще видим по нататък.." и аз чакам ли чакам но нищо...той се държи сякаш нищо не се е случило..Миналата година когато бях на косъм да спечеля сърцето му...заминах на лагер и той трагна с тогава най-добрета ми приятелка...след това както отричаше че ще трагне с едно момиче (моя неприятелка) изведнаж разбирам че той ще и предложи а той даже ми отрича в лицето...А сега след много караници през изминалата ваканция...като му казах че все още го обичам той ми каза "Искам да сме приятели..пък по нататък може и повече.." но не пак сеедно нищо не се е случило държи се мило с мен..и ми дава надежди...(това е хубаво) ноо сега той зарибява сас най-добрата ми приятелка която доскоро твардеше че е курва и сякакви такива..(а и тя за него..ма и тя го зарибява...въпреки че отрича) и когату му кажа какво зарибяваш Мимето ( приятелката ми така се казва)той ми отговаря "Ти луда ли си и се смее.."....Кажете ми какво да правя...немога да го забравяя...немога да спра да го обичам...немога да бъда с други защото постоянно мисля за него....наранявам и обиждам близките,дори приятелите си зарди него....Как да го забравя забога...неиздаржам...не ми се живее..той ме наранява..но ас пак...и пак... моляви помогнете ми....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FoReVaR sAd .. ;(