.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Много съм изплашена. Може ли да съм бременна?

imam edin problem,ot nqkolko dena se 4uvstvam zle,kakvoto i da hapna posle go povra6tam,ujasno e,mnogo sam otpadnala,izpla6ena sam do smart na kakvo moje da se dalji tova,zakasnqva mi cikala,a predi tova previh sex,no s prezervativ,imate li na ideq na kakvo moje da se dalji tova,ima li ne6to ob6to ednoto s drugoto,mn mi e gadno

т.7
    krem4et0

Град
    ВарнЪ
    A попринцип редовно ли ядеш

ami da si priznaq ne,vob6te daje

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    кога прави секс
    и сиг ли си, че нямаш някакъв друг проблем хранителен примерно
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Гледах 1 епизод на доктор Хаус в който едно 14 годишно момиче беше забременяло ... и припадаше, повръщаше и не знам си още к'во понеже не може да износи плода :P
    Усещаш ме на къде бия ,нали?!
    Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
    Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Аз пък мисля,че няма нищо общо със секса,тя сама си каза,че и преди не е яла редовно.Мен повече ми клони към булимия/анорексия.

ami poprincip sigornosta na prezervativite e 98-99.8% zavisi ot prezervativite poprincip 4ela sam 4e kogato si bremenna ima6 gadene povr16tane i da te pitam tova sas sexa predi kolko vreme go pravi i kogati se gadi vsmisal sutrin;obed;ve4er?

Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    Аз пък мисля,че няма нищо общо със секса,тя сама си каза,че и преди не е яла редовно.Мен повече ми клони към булимия/анорексия.
    т.е. кажи на майка си и отидете на лекар
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

dve sedmici predi datat na koqo trqbva6e da mi doide,a predi tova mi be6e zakasnqlo s cql mesec, i mi doide v na4aloto na sledva6tiq

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Момиче,закъснява ти от недохранвате,пак ти казвам,няма нищо общо със секса.Както казаха по-горе,кажи на майка си/баща си и отидете на лекар.Не знаеш колко е опасно!

Цитирай Първоначално написано от mimi_gothica
    dve sedmici predi datat na koqo trqbva6e da mi doide,a predi tova mi be6e zakasnqlo s cql mesec, i mi doide v na4aloto na sledva6tiq
    ami mili4ka nz kakvo da ti kaja.ne iskam da te pla6a no nai podhodq6toto vreme za oplojdane e kogato si v olulaciq(na b1lgarski priblizitelno 2 sedmici predi da ti doide);no tova v1ob6te ne ozna4ava 4e si bremenna moje da ima6 nqkak1v problem s qi4nicite naprimer kista ili ne6to drugo ne se pla6i predvaritelno prosto idi na lekar.pak i kakto kazaha pogore moje da e ot nedohranvane

е и аз съм гледала този епизод на доктор Хаус но не мисля 4е си бременна. по-скоро нередовното хранене дава отражение върху
    здравето ти. а попринцип заради хранително разстройство е типи4но да ти закъснее...но може да има тежки последствия. най добре кажи на родителите си и иди на лекар за да не съжаляваш после
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Четете малко преди да тръгнете да се чукате!

Симптомите на бременност се проявяват СЛЕД 3тия месец,така че това че ти се гади,се дължи на друго.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

hottie
    Guest
    da ne e grip? normalno e da si otpadnala sled kato povru6ta6 tolkova. no moje i ot neredovno hranene.ne viavram da si bremenna.

Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    +1 spored men po-skoro anoreksiq...i sprete da pi6ete takiva temi v toq razdel ima si drug razdel za zdravoslovni problemi!

Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.

Baaa vie kvo opla6ihte momi4eto - bremenna, anoreksiq ne zn si kvo. Nai dobre po4ni da se hrani6 i ako produlji tova togava moje6 da se pla6i6
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

moje da e prosto grip ili ne6to!

Цитирай Първоначално написано от Roiroi
    Гледах 1 епизод на доктор Хаус в който едно 14 годишно момиче беше забременяло ... и припадаше, повръщаше и не знам си още к'во понеже не може да износи плода :P
    Усещаш ме на къде бия ,нали?!
    Не е хубаво да гледаш Доктор Хаус, ако си нямаш понятие от нещата. И не ставаше въпрос за това, че не може да износи плода. Не съм сигурна, но мисля, че си беше съвсем обикновеничка бременост.
    Половината ми приятели преболедуваха от същото като теб - грип. Мисля, че се казва Соломонов, но не съм сигурна. Ест, не мога да давам диагноза, отиди на лекар.

Аз мисля,че няма нищо общо с секса по-скоро някоя жранителна болест-както споменаха по-горе анорексия или булимия.Но за всеки случай ходи на лекар.

И още нещо миналото лято аз имах няква болест дето повращах всичко, но ми мина за ден-два.

Град
    V.Tyrnovo
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR

Симптомите на бременност се проявяват СЛЕД 3тия месец,така че това че ти се гади,се дължи на друго.
    gre6ka! sled 3-tiq mesec po4va6 da ka4va6 kilogramite i da ti li4i.
    a gadeneto se polu4ava po rano
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

Цитирай Първоначално написано от natity91
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR

gre6ka! sled 3-tiq mesec po4va6 da ka4va6 kilogramite i da ti li4i.
    a gadeneto se polu4ava po rano
    няма значение но момичето за да го пише в тоя раздел мисли че е бременна според мен де... сигурно е видяла някаде че като една жена е бременна повраща и си е казла я даи да напиша 1 тема.....
    На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
    www.impulse.bg/PeYcHeV
    Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!

мила,хващай майка ти и тичай на лекар! Мисля ,че имаш някакви хранителни проблеми...не искам да го казвам ,но малко ми прилича на анорексия...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Като се притесняваш още повече ти закъсняа спокойноооо а ако толкова си изплашена направи 1 тест

Град
    shumen
    shhhhh stiga s teq anoreksiq i bulimiq... boooje... btw momi4e v momenta samo se filmira6. ako pita6 men tva e nqkav grip prosto...

p.s. dymi nqqm za komentara za 3tiq mesec ot bremennostta ni6ty li4no ama... mn mn tapo prozvy4a...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си