- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много съм изплашена. Може ли да съм бременна?
abe za seki slu4a si idi na lekar da si spokoina 6toto nikoi ne iska nejelano deto osbenno ako ne si palnoletna..a vaprosa s qdeneto tfa e mn lo6o bulemiqta anpreksiqta i t.n tfa e edin omagiosan krug v koito ti sam ako ne re6i6 ne moje6 da izleze6..
![]()
![]()
![]()
може грипа да те е хванал - доста е коварен бтв![]()
а кат ти закъснява, си направи тест щом се филмираш че може да си бременна, макар че не мисля да си..нали сте използвали и презерватив ..
Let The BEAT Control Your Body
Направи си тест.Колко килограма тежиш и колко си висока?Според мен няма нищо плашещо. Сигурно е грип.
napravi si test
posle otidi na ginekolog za vseki slu4ai dori da e otricatelen i ako niama nishto otivash na drug doktor da te vidqt 6to ti e takova polojenieto
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
сагласен ...
направи си тест и виж дали си бременна ако не си значи те е хванал някакъв грип или не6то др... ако не само гинеколога мойе да ти помогне...
а на колко години си ?![]()
nqma koi znae kakvo pitaite 6te vi otgovorqq...
Тая тема би била много забавна ако се казваше: Много съм бременна. Може ли да съм изплашена?![]()
Eating isn't cheating - Arnold
хахааххаахПървоначално написано от amatorium
![]()
![]()
![]()
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
моят приятел беше така за около един ден.Но да ти кажа може ида е свързано с това,не знам.Направи си тест и ще видиш
offline forever!