.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Град
    [Градът, който никога не спИ]

Защо не ме пускат?!

Повечето от връстниците ми са ходили на нощна дискотека .. защо мойте родители не искат и да чуят за дискотека?!Било то детска или нощна Ето днеска пак .. канена съм на рожден ден той ще бъде в една кръчма, но те ще седят там до към 11 часа и после ще се ходи на дискотека!Абсолютно всички!!Само аз не .. И няма начин май да ги обедя ..
    П.П. на 15 съм .. Юли правя 16
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Град
    #mainatown
    Нямат ти доверие и се страхуват за теб.
    Обичам само един човек и това съм аз.

мм и мойте родители внимават къде съм, с кой съм , до колко часа...претесняват се,нормално е след време няма да е така,просто им спечели доверието и леко да не го загубиш след това!!!
    Когато си тръгнах не остана нищо освен тъга.Въздухът стана на пепел и падна върху мебелите правейки ги стари като любовта и един писък се чуваше-писъка на отшумяващата любов!!!

Щото си на 16. Ако искаш и в Стрип-барове да те пускат?

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Споко, и мене наще не ме пускат, не е болка за умиране, още 2 години и няма да могат нищо да ти кажат... Аз си чакам търпеливо и тогава ще стане страшнно...

Така си мислиш.

Град
    kadeto iskam
    Не те пускат щот си малка

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Ми хубаво кат съм малка ама другите ги пускат знам че не трябва да се сравнявам с другите ама се пак е гадно се те да се забавляват аз да са прибирам в нас
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Не те пускат щото знаят те кви са ги правили на твоите години (т'ва бащата ми го е казал) Но и тоя момент ще мине ... просто трябва да застъпваш и своето мнение и най-малко да се опиташ да им покажеш че не са прави Наскоро навърших 17 , но не помня да съм имал такива проблеми ...
    Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
    Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...

Това, че тях ги пускат трябва да ти покаже родителите им до колко са загрижени за тях.

А и погледни от другата страна - как си с доверието на ваще

Супер фен
    Град
    Варна
    Явно ти нямат доверие...Трябва сама да ги убедиш,че вече си достатъчно голяма!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    15 годишните нямат работа по нощните дискотеки Дори в Тантра където си е жива дечкотека няма да те пуснат.. прави са хората, и аз да бях на тяхно място и аз нямаше да те пусна Тук не става дума за доверие, а за здрав разум По дискотеките не е най-безопасното място, особено за МАЛОЛЕТЕН!
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Тя е на 15-16,значи е непълнолетна,а не малолетна

Няма значение. 18 не са налице.

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от heely
    Нямат ти доверие и се страхуват за теб.
    и при мене е тъй.. само някой път има некви невероятни изключения , когато бащата не е в нас мама не ме пуска щот я е страх , когато тати си е в нас не ме пускат щот ми немат доверие..

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Welcome in the club
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    СОфия
    не те пускат щото вашите са най-ужасните родители на света, те ти мислят само лошото, неискат да имаш право на лично щастие и т.н....
    Незнам какво искам но знам как да го постигна

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    И аз да бях-нямаше да пусна 15 годишната ми щерка да си вее байрака по кръчмите и нощните дискотеки.Въпрос на принципи е.
    Мисля,че родителите ти са прави като не те пускат.Има си време за всичко,като станеш на 18 ако искаш и не се прибирай у вас,но докато си малолетна,докато родителите ти те хранят-ще играеш по тяхната игра.
    А до детските дискотеки-не виждам заще не те пускат.Явно ти нямат достатъчно доверие или просто се притесняват в повече от обикновеното.Намери добра компания,с която ще отидеш и ще се прибереш.Покажи им,че могат да ти имат доверие.

Еи незнам за вас но приателката ми я пускат с мен на нощна маика и ми има доверие но не мн често... А ма съм си доволен че я пуска дори рядко

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Едно време и аз имах проблеми с наще само като се стамни и трябваше да съм у нас Което ми се струваше много гадно,ама после почнах да излизам и да се пребирам тогава когато съм обещала и така ми имаха доверие и чат пат ме пускаха на детска дискотека и после почнах да ги лъжа,че излизам с брат си или с неговите приятелки...Ох беше толкова забавно колко бързо отлетяха годините искам и аз пак да съм дете и наще да ми поставят условия Пораснах за мое съжаление

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Един прост отговор: Не те пускат, защото са добри родители. И знаят докъде трябва да се ограничава детето.
    А щом на другите им разрешават... значи имат безотговорни и не до такава степен загрижени родители.
    Когато станеш на 18, ще правиш каквото искаш, а не каквото майка ти и баща ти казват. За добро или зло е така.

Вероятно защото си на 16.Не че на 17 се променяш кой знае колко,или пък година след това ,като вземеш новата лична карта ставаш изведнъж по-разумна...ама...Казано е-има време за всичко.
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

V koi sviat jiveete via we?? Ole da vi imah problemite mi i az sum na 15 i me puskat pochti navsiakude stiga da im kaja s koi sum i koga shte se prebera . Posle edin telefon da kaja kak e na kupona i t`fa e niaam problemi.. Kovti e priatelite ti da mogat da sa niakude kudeto teb ne te puskat.. No ako mislish kak shte gi ubedish i ti da otidesh ili nai malkoto shte gi izlujesh ako tolkvoa ti se hodi. ( koeto ne e hubavo,no kakvo li ne praviat horata)
    I kato cheta otgovorite... Awe HORAAA v koi vek jiveete .. Vie ako kato ste bili na 15 ste si sediali u vas sega vuobshte ne e taka.. Vseki iska da izliza da se veseli . I kakvo kato stana na 18 goliama razlika... she imam hiliadi zadachi ychene rabota.. koi shte misli za izlizane i taka.. sega mu e vremeto jiveite... Plus t`fa k`fo si mislite che po diskotekite gi interesuvat na kolko si .. shtom si tam i plashtash nachi si vutre. na nikoi ne mu puka dali imash ili niamash 18 ...
    A vashte triabva da ti iamt poveche doverie i osobeno kato si s priateli, koito te poznavat.. Da se radvat che ne iskash da izlizash s niakoe momche po noshtite ;]]]]
    Uspeehh ;] dano skoto da im doide prosvetlenie ;] I da ne se pritesniavat tolkova za tebb...

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Цитирай Първоначално написано от vonkyy
    V koi sviat jiveete via we?? Ole da vi imah problemite mi i az sum na 15 i me puskat pochti navsiakude stiga da im kaja s koi sum i koga shte se prebera . Posle edin telefon da kaja kak e na kupona i t`fa e niaam problemi.. Kovti e priatelite ti da mogat da sa niakude kudeto teb ne te puskat.. No ako mislish kak shte gi ubedish i ti da otidesh ili nai malkoto shte gi izlujesh ako tolkvoa ti se hodi. ( koeto ne e hubavo,no kakvo li ne praviat horata)
    I kato cheta otgovorite... Awe HORAAA v koi vek jiveete .. Vie ako kato ste bili na 15 ste si sediali u vas sega vuobshte ne e taka.. Vseki iska da izliza da se veseli . I kakvo kato stana na 18 goliama razlika... she imam hiliadi zadachi ychene rabota.. koi shte misli za izlizane i taka.. sega mu e vremeto jiveite... Plus t`fa k`fo si mislite che po diskotekite gi interesuvat na kolko si .. shtom si tam i plashtash nachi si vutre. na nikoi ne mu puka dali imash ili niamash 18 ...
    A vashte triabva da ti iamt poveche doverie i osobeno kato si s priateli, koito te poznavat.. Da se radvat che ne iskash da izlizash s niakoe momche po noshtite ;]]]]
    Uspeehh ;] dano skoto da im doide prosvetlenie ;] I da ne se pritesniavat tolkova za tebb...
    Изказването ти е изключително глупаво. /според мен/
    Първо да ти дам един приятелски съвет. Пиши на кирилица, ако искаш повече хора да ти четат постовете.
    Второ: Би трябвало да им пука на колко си. Би трябвало да проверяват личните карти. Но не го правят, нали?
    Има разлика в това да си на 15 и на 18. Като за начало малко повечко натрупан житейски опит и малко повечко акълец в главата.
    И се предполага, че на 18 вече си достатъчно отговорен /друг е въпроса дали наистина си./ Нали ако нещо ти се случи, когато не си пълнолетна, например, ако след като си се напила и паднеш от някой мост и се удавиш в реката, ще бъдат отговорни родителите ти, които са те пуснали, бе? Нали ще влязат в затвора или поне ще ги съдят за нехайство или нещо такова?
    На теб тези неща безразлични ли са ти? Все едно ли ти е?
    Има си време за всичко.
    Ако те интересува мнението ми: мисля, че е по-добра идея на 14-15-16 тийновете да се събират в къщите си, където също става купон, просто няма наркодилъри, пияници и кви ли не извратеняци; по кафенетата, по молове, по кина, по зимни пързалки, по плажове... и т.н.
    Попринцип дискотеката е хубава идея, хубаво нещо, но за съжаление /по мое мнение/ лоша реазлизация. Какви ли не хора ходят там, какво ли не се случва...

Само че някои от вас не са прави като казват, че ставайки на 18 ше можеш да си правиш квото си поискаш. Защото докато живееш с родителите си и те ти дават пари и те издържат си зависиш от тях и то мн. Е не вярвам да се държат чак така тогава, но зависимостта си я има...
    Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си