.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Споко, не си само ти Аз съм вече на 17, но баща още не ме пуска на нощна... каккво да се прави... големи скандали са ставали,колко сълзи съм изплакала... ама не става... при мен е същото всички отиват после на дискотека...само аз не.. но вече почвам да се примирявам.. нз не мога да преборя нашите. Имат ми доверие, да кажеж че правя нещо лошо не... ама..... не знам..
    Това, което беше споменато, че родителите на другите, които ги пускат на дискотеки, не се интересуват за тях....не е вярно.. на всичките ми приятели,родителите са супер свестни и добри хора и ги пускат навсякъде,но разбира се аз съм изключение от правилото.... както винаги... мен не ме пускат.. Като стана на 18...едва ли ще се промени нещо според мен. ще видим ..

Цитирай Първоначално написано от Зелената фея на отбора
    Споко, и мене наще не ме пускат, не е болка за умиране, още 2 години и няма да могат нищо да ти кажат... Аз си чакам търпеливо и тогава ще стане страшнно...
    Вярвай си... Нали се сещаш, че ако си много отворена като станеш на 18, ще спиш на чергата пред вратата

Цитирай Първоначално написано от Fuckin'Hostile
    Цитирай Първоначално написано от Зелената фея на отбора
    Споко, и мене наще не ме пускат, не е болка за умиране, още 2 години и няма да могат нищо да ти кажат... Аз си чакам търпеливо и тогава ще стане страшнно...
    Вярвай си... Нали се сещаш, че ако си много отворена като станеш на 18, ще спиш на чергата пред вратата
    Бе и аз се мислех за много отворена като станах на 18 ама като ми лепнаха наказание
    Дори да станеш на 100 венаге за родителите си ще си малко момиченче . :P
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    vonkyy Мнението ти е напълно погрешно(и според мен)
    Няма да ти обеснявам защо,то се вижда.И първото което е и то е много важно,че ти си момче,а при момчетата е малко по различно.
    Малък пример тя като излезе и например се пребира сама някой чикиджия може да я изнасили,може и с момче да го направи,но по-често се слъчва с момичета.
    И другото което е за къде бързате толкова?Няма да ви избягат и дискотеки и всичко.

Миличка аз съм на 16 (на 22 този месец правя 17).Вечерния ми час е 10 часа,а в петък 11.Маика ми обаче ме пуска с преспиване напред-назад с приятеля ми и затова не си правя устата за вечерен час.
    Била съм веднъж на дискотека с маика ми(тя е мн луда глава)...и повече не съм си и помислила за такова нещо..Всички бяха надрусани,пияни..станаха 2 боя за 1 час..беше мазало..
    Има си време за всичко!!
    И които си мисли,че като направи 18 ще си прави каквото си иска е в мноооого голяма лъжа.Малко са тииновете които са започнали да се справят сами с всичко след пълнолетие...
    Ваще просто те пазят.Не искат да ти се случи нещо лошо.
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Цитирай Първоначално написано от heely
    Нямат ти доверие и се страхуват за теб.
    +1

Аз съм на 16 години и при мен до много скоро беше абсолютно същото положение и изобщо никъде не ме пускаха, но малко по малко и мен започват да ми позволяват разни неща. Ходя на нощни дискотеки по около 1 път в месеца, пускат ме... но пък иначе ме карат в 21ч да съм си в нас... някакво странно е, но съм се примирила и не ми пука... пределно ясно ми е, че скоро дори няма да живея с тях. Успокой се и не го мисли. Малко по малко ще започнат и теб да те пускат, спокойно. Просто изчакай.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Непълнолетна е бе хора, не малолетна!
    А родителите ти са прави, 15 годишните нямат никаква работа по нощните дискотеки!
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    off .. i moite sa takiva spoxx samo det az s1m na 14
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Много ви благодаря на всички Вече съм се примирила (или поне до следващия път ) И всъщност повечето от вас са прави, за което отново ви благодаря
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Цитирай Първоначално написано от Sv3tLinCetU
    мм и мойте родители внимават къде съм, с кой съм , до колко часа...претесняват се,нормално е след време няма да е така,просто им спечели доверието и леко да не го загубиш след това!!!
    +1
    offline forever!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си