- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Защо не ме пускат?!
Споко, не си само тиАз съм вече на 17, но баща още не ме пуска на нощна... каккво да се прави... големи скандали са ставали,колко сълзи съм изплакала... ама не става... при мен е същото всички отиват после на дискотека...само аз не.. но вече почвам да се примирявам.. нз не мога да преборя нашите. Имат ми доверие, да кажеж че правя нещо лошо не... ама..... не знам..
Това, което беше споменато, че родителите на другите, които ги пускат на дискотеки, не се интересуват за тях....не е вярно.. на всичките ми приятели,родителите са супер свестни и добри хора и ги пускат навсякъде,но разбира се аз съм изключение от правилото.... както винаги... мен не ме пускат..Като стана на 18...едва ли ще се промени нещо според мен. ще видим ..
![]()
Вярвай си... Нали се сещаш, че ако си много отворена като станеш на 18, ще спиш на чергата пред врататаПървоначално написано от Зелената фея на отбора
![]()
Бе и аз се мислех за много отворена като станах на 18 ама като ми лепнаха наказаниеПървоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
![]()
Дори да станеш на 100 венаге за родителите си ще си малко момиченче . :P
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
vonkyy Мнението ти е напълно погрешно(и според мен)
Няма да ти обеснявам защо,то се вижда.И първото което е и то е много важно,че ти си момче,а при момчетата е малко по различно.
Малък пример тя като излезе и например се пребира сама някой чикиджия може да я изнасили,може и с момче да го направи,но по-често се слъчва с момичета.
И другото което е за къде бързате толкова?Няма да ви избягат и дискотеки и всичко.
Миличка аз съм на 16 (на 22 този месец правя 17).Вечерния ми час е 10 часа,а в петък 11.Маика ми обаче ме пуска с преспиване напред-назад с приятеля ми и затова не си правя устата за вечерен час.
Била съм веднъж на дискотека с маика ми(тя е мн луда глава)...и повече не съм си и помислила за такова нещо..Всички бяха надрусани,пияни..станаха 2 боя за 1 час..беше мазало..
Има си време за всичко!!
И които си мисли,че като направи 18 ще си прави каквото си иска е в мноооого голяма лъжа.Малко са тииновете които са започнали да се справят сами с всичко след пълнолетие...
Ваще просто те пазят.Не искат да ти се случи нещо лошо.
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Аз съм на 16 години и при мен до много скоро беше абсолютно същото положение и изобщо никъде не ме пускаха, но малко по малко и мен започват да ми позволяват разни неща. Ходя на нощни дискотеки по около 1 път в месеца, пускат ме... но пък иначе ме карат в 21ч да съм си в нас... някакво странно е, но съм се примирила и не ми пука... пределно ясно ми е, че скоро дори няма да живея с тях. Успокой се и не го мисли. Малко по малко ще започнат и теб да те пускат, спокойно. Просто изчакай.
![]()
Непълнолетна е бе хора, не малолетна!
А родителите ти са прави, 15 годишните нямат никаква работа по нощните дискотеки!
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
off .. i moite sa takiva spoxx samo det az s1m na 14
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Много ви благодаря на всичкиВече съм се примирила (или поне до следващия път
) И всъщност повечето от вас са прави, за което отново ви благодаря
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
+1Първоначално написано от Sv3tLinCetU
offline forever!