Цитирай Първоначално написано от vonkyy
V koi sviat jiveete via we?? Ole da vi imah problemite mi i az sum na 15 i me puskat pochti navsiakude stiga da im kaja s koi sum i koga shte se prebera . Posle edin telefon da kaja kak e na kupona i t`fa e niaam problemi.. Kovti e priatelite ti da mogat da sa niakude kudeto teb ne te puskat.. No ako mislish kak shte gi ubedish i ti da otidesh ili nai malkoto shte gi izlujesh ako tolkvoa ti se hodi. ( koeto ne e hubavo,no kakvo li ne praviat horata)
I kato cheta otgovorite... Awe HORAAA v koi vek jiveete .. Vie ako kato ste bili na 15 ste si sediali u vas sega vuobshte ne e taka.. Vseki iska da izliza da se veseli . I kakvo kato stana na 18 goliama razlika... she imam hiliadi zadachi ychene rabota.. koi shte misli za izlizane i taka.. sega mu e vremeto jiveite... Plus t`fa k`fo si mislite che po diskotekite gi interesuvat na kolko si .. shtom si tam i plashtash nachi si vutre. na nikoi ne mu puka dali imash ili niamash 18 ...
A vashte triabva da ti iamt poveche doverie i osobeno kato si s priateli, koito te poznavat.. Da se radvat che ne iskash da izlizash s niakoe momche po noshtite ;]]]]
Uspeehh ;] dano skoto da im doide prosvetlenie ;] I da ne se pritesniavat tolkova za tebb...
Изказването ти е изключително глупаво. /според мен/
Първо да ти дам един приятелски съвет. Пиши на кирилица, ако искаш повече хора да ти четат постовете.
Второ: Би трябвало да им пука на колко си. Би трябвало да проверяват личните карти. Но не го правят, нали?
Има разлика в това да си на 15 и на 18. Като за начало малко повечко натрупан житейски опит и малко повечко акълец в главата.
И се предполага, че на 18 вече си достатъчно отговорен /друг е въпроса дали наистина си./ Нали ако нещо ти се случи, когато не си пълнолетна, например, ако след като си се напила и паднеш от някой мост и се удавиш в реката, ще бъдат отговорни родителите ти, които са те пуснали, бе? Нали ще влязат в затвора или поне ще ги съдят за нехайство или нещо такова?
На теб тези неща безразлични ли са ти? Все едно ли ти е?
Има си време за всичко.
Ако те интересува мнението ми: мисля, че е по-добра идея на 14-15-16 тийновете да се събират в къщите си, където също става купон, просто няма наркодилъри, пияници и кви ли не извратеняци; по кафенетата, по молове, по кина, по зимни пързалки, по плажове... и т.н.
Попринцип дискотеката е хубава идея, хубаво нещо, но за съжаление /по мое мнение/ лоша реазлизация. Какви ли не хора ходят там, какво ли не се случва...